Adresse

Furulia 3
3076 SANDE I VESTFOLD

Prisinformasjon

Prisantydning: 5.290.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 138.750 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 525,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 13 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 153.904

Totalpris med omkostninger kr 5.443.904

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 100,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Per Ø. Bolstad
+4790183737
pob@dahlas.no

Kort om eiendommen

Eiendommen har en meget god og solrik beliggenhet på toppen av Skafjellåsen med panoramautsikt over Sandebukta og Sande. Barnevennlig med kort avstand til skole, idrettshall/-bane, barnehage, nærbutikk og marka med lysløype og turstier. Kort vei til Sande sentrum med jernbanestasjon, butikker etc. Kort vei også til fjorden med fine muligheter for bade- og båtliv.

Boligen er stor og meget innholdsrik:
1.etg.: overbygget inngangsparti, entre/hall, 3 soverom hvorav hovedsoverommet har egen utgang til terrasse og stor garderobeavdeling, bad, kjøkken med delvis åpen løsning mot stue og spisestue, tv-stue. Utgang til terrassen også fra stuen.
U.etg.: stor tv-stue med utgang til store terrassearealer, kjøkkenkrok med åpen løsning mot stuen, soverom, kontor, bad, vaskerom og boder.

Areal og byggeår

Primærareal: 277

Bruksrareal: 293

Antall soverom: 4

Tomtestørrelse: 748

Boligtype: Enebolig

Eierform: Selveier

Byggeår: 1978

Energimerking: D Gul

Fasiliteter
  • Balkong/Terrasse
  • Garasje/P-plass
  • Peis/Ildsted
  • Turterreng
  • Utsikt
  • Barnevennlig
  • Bredbåndstilknytning
  • Offentlig vann/kloakk
  • Parkett
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 414
Bruksnr: 46
Kommune: Holmestrand

Innhold
Boligen er stor og meget innholdsrik.

1.etg.: overbygget inngangsparti, entre/hall, 3 soverom hvorav hovedsoverommet har egen utgang til terrasse og stor garderobeavdeling, bad, kjøkken med delvis åpen løsning mot stue og spisestue, tv-stue. Utgang til terrassen også fra stuen.

U.etg.: stor tv-stue med utgang til store terrassearealer, kjøkkenkrok med åpen løsning mot stuen, soverom, kontor, bad, vaskerom og boder.

Standard:
Boligen er meget velholdt og er vesentlig oppgradert i fra 2010 og frem til idag med kjøkken, bad, overflater etc.

Gulv: Fliser og parkett.

Vegger: Malte og tapetserte vegger i lyse og moderne farger.

Kjøkken: Stort kvalitetskjøkken fra Kvalsvik med eksklusiv steinplate på alle benkeflater. Moderne lys innredning med integrerte hvitevarer med komfyr, platetopp, oppvaskmaskin, micro og kjøleskap.

Bad 1. etg.: Moderne bad med fliser på gulv og vegger. Dusjkabinett. WC. Servant i innredning. Varmekabler.

Bad u. etg.: Moderne bad med fliser på gulv og vegger. Dusjhjørne. Servant i innredning. WC. Varmekabler.

Parkering:
I egen garasje eller gårdsplass

Oppvarming:
Luft til luft varmepumpe i stue i u.etg. Moderne peis i stue i 1.etg, varmekabler i bad og entre.

Beliggenhet:
Eiendommen har en meget god og solrik beliggenhet på toppen av Skafjellåsen med panoramautsikt over Sandebukta og Sande.

Barnevennlig med kort avstand til skole, idrettshall/-bane, barnehage, nærbutikk og marka med lysløype og turstier.

Kort vei til Sande sentrum (ca. 4 km) med jernbanestasjon, butikksenter, post, bank, apotek etc. Kort vei også til fjorden med fine muligheter for bade- og båtliv.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Meget pent opparbeidet selveiertomt med steinlagt gårdsplass og store fine terrassearealer på syd og vestsiden av boligen. Nedsenket boblebad i terrassen på fremsiden kan medfølge om ønskelig. Kjøper må ordne service på badet selv.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Regulering

Gjeldende regulering: Boligområde

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse, men ikke ferdigattest.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje:

Bruksareal per etasje:

lnngår i p-romsareal: U. etg: Stue, hall m/trapp og kjøk­ken, 1 sove­rom, kontor, bad, vaske­rom, wc 1. etg: Stue, spise­stue, stue/sove­rom, kjøk­ken, 3 sove­rom, bad m/wc, hall, gar­de­ro­be , wc

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra e-verket:
Anlegget ble sist kontrollert: 2015.
Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Vårt firma har innhentet opplysninger fra Drammensregionens brannvesen (feiervesen):
Det foreligger påbud om utbedringer. Selger har ikke utbedret feil og mangler i hht. tilsynsrapport datert 25.05.2012 (tilsynsrapport følger som vedlegg til denne salgsoppgave). Kjøper er ansvarlig for utbedring av feil og mangler i rapporten.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Hvitevarer / tilbehør
Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 9 500,-

Det er ikke installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 25 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 1 065 750,-
Sekundær formuesverdikr 3 836 700,-
Formuesverdi årstall 2017

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2017 utgjør formuesverdien 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal

Oppdragsnummer
1-19-00116

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 10.05.19
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring, datert 11.03.19
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert 11.03.19
Energiattest, datert 11.03.19
Kopi av informasjon fra Drammensregionens brann‐ og feiervesen, datert 11.03.19
Situasjonskart

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.