Adresse

Magnus Blikstads vei 9
1362 HOSLE

Prisinformasjon

Prisantydning: 2.590.000

Felleskost: 1.515

Felleskost inkluderer:

Varmtvann, kommunale avgifter, Kabel-TV, fellesvaskeri, foreningsforsikring og vaktmester (gressklipping, snømåking og strøing)

Omkostninger


Dokumentavgift: 61.250 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 525,-
Eierskiftehonorar kr 5 750,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 9 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 78.154

Totalpris med omkostninger kr 2.668.154

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 7 100,-
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Fredrik Simensen
+4748237971
fs@dahlas.no

Areal og byggeår

Primærareal: 33

Bruksrareal: 33

Antall soverom: 1

Etasje: 2

Tomtestørrelse: 4911

Boligtype: Leilighet

Eierform:

Byggeår: 1969

Energimerking: G Rød

Fasiliteter
  • Balkong/Terrasse
  • Garasje/P-plass
  • Utsikt
  • Kabel-TV
  • Moderne
  • Sentralt
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 21
Bruksnr: 86
Seksjonsnr: 23
Kommune: BÆRUM

Beskrivelse
Eiendommen består av et boligbygg over 2 etasjer og kjeller, med seksjonerte selveierleiligheter, samt legesenter i deler av 1. etasje.

Innhold
Leiligheten er plasser i andre etasje og inneholder:

Entré, kjøkken, stue, bad og soverom. Hyggelig, fransk balkong i forbindelse med stue.

I tillegg disponeres stor bod i kjeller og felles vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel.

Standard:
Leiligheten har en spennende, arkitektonisk planløsning med gode lysforhold. Leiligheten ligger tilbaketrukket med store fellesareal rett ved. God standard med moderne og tidsriktige farger på overflater. Alle gulv i oppholdsrom har flott parkett på gulv, fliser på bad og entré. Leiligheten gjennomgikk en modernisering i 2018 med bla. nye gulv, malte overflater, kjøkkeninnredning og fornying av bad. Leiligheten fremstår svært innbydende og her kan man flytte rett inn!

Høydepunkter:
- Nytt kjøkken, overflater og gulv fra 2018
- Bad fornyet i 2018
- God muligheter for parkeringsplass på fellesplass.
- Fransk balkong med hyggelig utsyn og bra med sol.
- Bodplass i kjeller
- Vinduer byttet i 2013
- Attraktiv beliggenhet
- Kort vei til matbutikk
- Godt utvalg av offentlig transport

Entre:
Praktisk entré med god plass til oppbevaring av yttertøy. Muligheter for en plassbygd nisje på mellom entré og kjøkken. Entréen fungerer som et knutepunkt i boligen og her har man tilgang til kjøkken, bad, soverom og stue. Dørcallingsannlegg.

Kjøkken:
Delikat og romslig kjøkken fra 2018, med god plass til spisebord. Lekker innredning med mørke, glatte fronter og laminat benkeplate. Inndelt i over- og underskap. Nedfelt vaskekum, integrert komfyr, induksjonstopp og oppvaskmaskin. God plass til kjøleskap. Parkett på gulv og malte flater på veggene.

Stue:
Lys og arealeffektiv stue med god lysinngang fra store vindusflater. Meget god plass til spisebord og sofa. Utgang til hyggelig fransk balkong med fint utsyn og bra solforhold. Begge balkongdørene kan åpnes innover og kan fungere som en forlengelse av stuen.

Bad/wc:
Pent bad med moderne fliser på gulv og vegg. Overflateoppusset i 2018 og badet fremstår som delikat. Badet har behandlet baderomsinnredning med servant, dusj på vegg, og veggtoalett. Fellesvaskeri i kjeller med vaskemaskin og tørketrommel. Registrert ufullstendige fuger og stedvis "bom" i fliser. Se takstrapport og egenmeldingsskjema for mer informasjon.

Parkering:
Parkeringsplasser på felles plass

Oppvarming:
Elektrisk med panelovn.

Beliggenhet:
Beliggenhet
Attraktiv og sentral beliggenhet på Hosle med Bærums flotteste naturområder i kort avstand fra leiligheten. Fra leiligheten er det også kun få minutters gange til matbutikk, T-bane og sentrumshandel.

Rekreasjon:
Området har en rekke muligheter for sport- og fritidsaktiviteter hele året. Flotte turmuligheter på til Kolsåstoppen og videre ut i hele områdets løypenett med turveier videre innover Marka. Ellers er det kort vei til Nadderud Stadion og Nadderudhallen med flere fotballbaner, svømmehall, idrettshall og treningssenter som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.

Handel:
Dagligvarehandelen kan gjøres blant annet ved Rema 1000 Nadderud, kun noen hundre meter unna leiligheten. Bekkestua senter dekker de fleste daglige behov hvor du finner ulike butikker, apotek, vinmonopol og restaurant.

Transport:
Nærmeste busstopp er ca 300 meter fra leiligheten. Videre mot Bekkestua finner du både busstasjon, t-bane og trikk, men hyppige avganger mot sentrum. T-bane til Oslo S tar ca. 45 minutter og går hvert 15. minutt.

Tidsavstander i bil:
Oslo sentrum ca. 15 min.
Gardermoen ca. 45 min.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Det oppfordres kjøper å besiktige eiendommen og selv undersøke tomtens beskaffenhet og
gjøre nødvendige undersøkelser kjøper trenger for å gjennomføre handelen. Selger tar intet ansvar for grunnens/tomtens beskaffenhet.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Regulering

KOMMUNEPLAN 2017-2035
Avsatt til Boligbebyggelse,Nåværende

Reguleringsplan HOSLE, østre del - ID: 1954213
Avsatt til frittliggende småhusbebyggelse og kjørevei

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest fra opprinnelig oppføring.

Beskrivelse (type bolig)
Når du kjøper en eierseksjon/-leilighet, kjøper du en andel av en eiendom og får en eksklusiv bruksrett til en del av eiendommen, normalt en leilighet. Du blir medlem i et sameie (hos Lovdata kan du lese lov om eierseksjoner), og må betale fellesutgifter til bl.a. forsikring, vaktmester, vedlikehold og oppvarming av fellesarealer. Du har full råderett over boligen, og kan bl.a. pantsette den, belåne den og foreta innvendig oppussing. Du er normalt ikke ansvarlig for annen gjeld enn den du selv tar opp i forbindelse med kjøpet av boligen. Sameiet kan imidlertid ha felles gjeld og ta opp felles lån for å finansiere oppussings- og rehabiliteringsarbeider. Du vil da være ansvarlig for din andel av dette.

Dersom det er vedtektsbestemt at ny eier skal godkjennes av styret i sameiet, er dette en forutsetning for lovlig å kunne ta boligen i bruk.

Dersom kjøper ikke blir godkjent av sameiet iht. vedtektene, må enten boligen videreselges for kjøpers regning og risiko eller få styrets vurdering rettslig prøvd. Det er kjøpers risiko om slik godkjennes gis.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: 0

Bruksareal per etasje: 33

lnngår i p-romsareal: Gang, bad, kjøkken/stue, soverom

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra e-verket:
Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.
Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 0,-

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 3 500
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Andel formue
kr 26 559,- pr. 27.02.2019

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 631 488,-
Sekundær formuesverdikr 2 273 357,-
Formuesverdi årslall 2017

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2017 utgjør formuesverdien 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal

Oppdragsnummer
1-19-00104

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 07.03.2019
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring, datert 01.03.2019
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert 06.03.2019
Energiattest, datert 27.02.2019

Situasjonskart

Opplysninger fra forretningsfører inneholdende:
‐ Boligopplysninger
‐ Innkalling og protokoll til ordinær
generalforsamling
‐ Årsberetning, samt årsregnskap og budsjett
‐ Revisjonsberetning
‐ Vedtekter
‐ Husordensregler

Tinglyste heftelser

Seksjonering - Tinglyst dato 29.10.1984
SNR: 23 Formål: Uoppgitt Sameiebrøk: 71 / 1919

Pantsettelseserklæring - Tinglyst dato 29.10.1984
Beløp: 10000 Panthaver: SAMEIET Orgnr: 1002105

Bestemmelse om veg - Tinglyst dato 31.12.1956
Bestemmelse om vann/kloakkledning GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Best. om vann/kloakkledn. - Tinglyst dato 14.06.1968
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Bestemmelse om veg - Tinglyst dato 05.03.1968
Bestemmelse om vann/kloakkledning Med flere bestemmelser GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Erklæring/avtale - Tinglyst dato 07.07.1969
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. midlertidig legekontor og kontor for fysioterapeut m.m. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Erklæring/avtale - Tinglyst dato 04.09.1985
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLEREAnnonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.