Adresse

Vestsideveien 31
3077 SANDE I VESTFOLD

Prisinformasjon

Prisantydning: 4.990.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 124.750 ,-
Pantattest pr. dokument kr 207,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 585,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 14 300,-


Sum øvrige omkostninger kr 140.427

Totalpris med omkostninger kr 5.130.427

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 500,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Andreas Høstvik
+4748234223
ah@dahlas.no

Kort om eiendommen

Vi må vite på forhånd om du kommer på visning og ber deg ta kontakt for avtale om visning på angitt dag. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt

Nydelig beliggenhet i etablert hytte/boligområde på Bjerkøya i meget solrike og trivelige omgivelser. Fin fjordutsikt fra solrik veranda. Få min. gangavstand til fint badeområde og bryggeanlegg. Sentralt beliggende til med kort vei til matvarebutikk, sjøen og bryggeplass. Kort vei med båt til Holmestrand, Drammens-fjorden og Oslofjorden.

Hytte over to plan med 1 etasje og loftetasje. Innholdsrik og familievennlig planløsning som inneholder følgende: 1. etg.: Entré/hall, stue, kjøkken, bad, vaskerom og soverom. 2. etg.: Loftsstue og 2 soverom.

I tillegg nevnes:
- Romslig uthus med flere boder
- Terrasse og veranda med gode solforhold
- Svært stor eiendom med flott hage
- Det medfølger båtplass, ca. 2,83 meter bred

Areal og byggeår

Primærareal: 154

Bruksrareal: 156

Antall soverom: 3

Tomtestørrelse: 2221

Boligtype: Hytte

Eierform: Selveier

Byggeår: 2003

Energimerking: C Gul

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Peis/Ildsted
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Bademulighet
 • Fiskemulighet
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 444
Bruksnr: 170
Kommune: Holmestrand

Beskrivelse
Nydelig beliggenhet i etablert hytte/boligområde på Bjerkøya i meget solrike og trivelige omgivelser. Praktfull fjordutsikt og meget god sjøkontakt. Få min. gangavstand til fint badeområde og bryggeanlegg.

Eiendommen ligger sentralt til med kort vei til matvarebutikk, sjøen og bryggeplass. Kort vei med båt til Holmestrand, Drammens-fjorden og Oslofjorden. Kun en times kjøring til Oslo, 25 min fra Drammen og 30 min fra Tønsberg.

Nøkkelord:
Gode solforhold
Umiddelbar nærhet til vannet
Båtplass på felles bryggeanlegg, 2,83 m bred
Fin beliggenhet
Stor tomt
Usjenert
Offentlig vann og avløp
3 soverom
2 stuer
God standard
Terrasser og veranda
Romslig uthus med flere boder

Innhold
Hytte over to plan med 1 etasje og loftetasje. Innholdsrik og familievennlig planløsning som inneholder følgende:

1. etg.: Entré/hall, stue, kjøkken, bad, vaskerom og soverom.
2. etg.: 2 soverom og stue.

I tillegg nevnes:
- Romslig uthus med flere boder, ca 24 kvm.
- Terrasse og veranda med gode solforhold.
- Svært stor eiendom med flott hage.
- Det medfølger båtplass i fellesanlegg til Solbakken hytteeierforening. Båtplass er ca. 2,83 meter bred.

Standard:
Fritidsboligen har en gjennomgående god standard som er godt vedlikeholdt. Boligen har en smart og funksjonell planløsning, passende både ferierende og boende.

Romstandarden beskrives som følgende:

1.etg.:
Innbydende og romslig entré/hall med delvis flislagt gulvflate, samt downlights i himling. Det er god plass til garderobeløsning. Videre er det utgang til terrassenplattingen via stor skyvedør. Her er det montert El-styrt markise og to stråleovner.

Stuen har en svært hyggelig romfølelse da det er meget god takhøyde, samt gode vindusflater som utgjør naturlig lysforhold uten at det virker sjenerende. Romslig planløsning med plass til både sittegruppe og spisegruppe. Det er også montert hyggelig peis.

Delvis åpen kjøkkenløsning med hyggelig og pen eik kjøkkeninnredning fra Sigdal. Rikelig med benkeplass, samt skap- og skuffeplass. Integrerte hvitevarer bestående av stekeovn, mikro, platetopp/gassbluss og oppvaskmaskin. Det er montert avtrekksvifte over platetopp. Plass til dobbelt fryse/kjøleskap.

Svært romslig bad med gulvfliser og varmekabler. Sanitærutstyr bestående av stort dusjhjørne adskilt fra klosettet med vegg av glassbyggerstein, og servant nedfelt i pen baderomsinnredning. Det er montert veggspeil over servant og downlights i himling. Praktisk forbindelse til separat vaskerom fra badet, montert skyllekar i stål og røropplegg til vaskemaskin.

Stort hovedsoverom med god plass til garderobeinnredning. Tregulv og panel på vegger.

2.etg.:
Lys loftstue/TV-stue med downlights i himling og utgang til veranda. Her er det flott utsikt mot Kommersøya og i retning Sandebukta, samt gode solforhold. Montert markise.

Etasjen har 2 gode soverom. Tregulv og panel på vegger.

Parkering:
Parkering i gårdsplass.

Oppvarming:
Varmepumpe, varmekabler og peis.

Beliggenhet:
Eiendommen er beliggende på idylliske Bjerkøya ca. 11 km til Sande sentrum. Gangavstand til barnehage og bussforbindelse. Bjerkøya er en perle med bade- og fiskemuligheter på øya. Godt etablert område med både fritidsboliger og boliger.

Sande:
Meget barnevennlig med barnehage, barne- og ungdomsskole, butikksenter, post, apotek, bank, idrettshall/-bane, fjorden/båthavn, jernbanestasjon med god kommunikasjon til Oslo/Gardermoen etc.
Området er ypperlig for turer både i skog og marka med lysløype og turstier og på sjøen, med Holmestrand som nærmeste by.
Enkel adkomst til sentrum med jernbanestasjon og til E-18 (motorvei).

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Stor tomt som er opparbeidet med gressplen, beplantninger og prydbusker. Gruset innkjørsel.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til hytteformål.

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Regulering

Kommuneplan/kommunedelplan:
Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse i kommuneplanen.

Gjeldende regulering:
Eiendommen ligger i et regulert område for del av Bjerkøya fra 1982.
Reguleringen omfatter byggeområder, friområder, trafikkområder.

Deler av eiendommen ligger innenfor 100 meters-beltet.

Regulering under arbeid:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

Planforslag:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Ferdigattest
Iht korrespondanse med kommunen, tolkes ferdigattesten dithen at den også gjelder hytta.

Beskrivelse (type bolig)
Fritidsbolig

Bygningsinformasjon / byggemåte
Yttervegger av isolert bindingsverk og noe Leca. Utvendig liggende kledning og noe murpuss. Saltak tekket med imp. tretak/Larviktak. For øvrig, se vedlagt tilstandsrapport i salgsoppgaven.

Noen positive og negative forhold ved eiendommen:
- Boligens tilstand anses å være normalt god. Den er jevnlig vedlikeholdt i årenes løp men det må likevel påregnes kostnader til vanlig vedlikehold/oppgradering av utvendige/innvendige overflater og utstyr. Det som i første omgang bør prioriteres er eventuell nytt gulv på kjøkken samt sjekk av heve/skyvedør. Takrenner anbefales vedlikeholdt/oppgradert.

Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: 1.etg.: 114 kvm. 2.etg.: 42 kvm.

Bruksareal per etasje: 1.etg.: 112 kvm. 2.etg.: 42 kvm.

lnngår i p-romsareal: 1.etg.: Vindfang/trapperom, bad, vaskerom, stue/spisestue, kjøkken og soverom. 2.etg.: Trapperom/loftstue og 2 soverom.

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra e-verket: Anlegget har ikke blitt kontrollert. Det foreligger pt ingen påbud om utbedringer. Kjøper er ansvarlig for utbedring av evt feil og mangler i fremtidig rapport.

Vårt firma har innhentet opplysninger fra Drammensregionens brannvesen (feiervesen):
Vi har ingen opplysninger om ovennevnte eiendom i våre systemer, ikke mottatt melding om
montert ildsted. Kjøper er ansvarlig for utbedring av evt feil og mangler i fremtidig rapport.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.
Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 8 339,-

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet. Adkomst via privat vei.

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 17 000
Forbruk av andre varmekilder kr 4 000,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Det betales årlig kostnad for brøyting og vedlikehold av felles vei.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 0,-
Sekundær formuesverdikr 3 686 727,-
Formuesverdi årstall 2018

Megler har ikke lykkes med å innhente formuesverdien for salgsobjektet. Det tas forbehold da oppgitt sekundærverdi er beregnet ved skatteetatens boligverdikalkulator på nett.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2017 utgjør formuesverdien 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal

Oppdragsnummer
1-19-00205

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 21.04.2020
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring, datert 18.04.2020
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert 22.05.2019
Energiattest, datert 23.05.2019
Situasjonskart
Eiendommens reguleringsmessige forhold

Tinglyste heftelser

Bestemmelse om bebyggelse - Tinglyst dato 15.02.1968
Bestemmelse om bebyggelse

Best. om båt/bryggeplass - Tinglyst dato 15.02.1968
Bestemmelse om strandlinje Bestemmelse om veg GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Best. om vann/kloakkledn. - Tinglyst dato 04.07.2012
Bestemmelse om bebyggelse Med flere bestemmelser Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

Best. om vann/kloakkledn. - Tinglyst dato 14.06.2016
Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelser om drift og vedlikehold Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunenAnnonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.