Adresse

Holoveien 27
3340 ÅMOT

Prisinformasjon

Prisantydning: 3.650.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 11.250 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 525,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 13 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 26.404

Totalpris med omkostninger kr 3.676.404

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, kr 11 100,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Andreas Høstvik
+4748234223
ah@dahlas.no

Kort om eiendommen

Kontakt megler for visning!

Nyoppført enebolig med hybel! Innholdsrik planløsning i rolig, dog sentralt boligområde! Kort vei til offentlig kommunikasjon og sentrum. Idyllisk beliggenhet med kort vei til marka, i et pent og sjarmerende nabolag.
Svært lave kjøpsomkostninger ved nyoppført bolig.

Moderne og nyoppført enebolig med beliggenhet i en trafikkstille vei. Innholdsrik og familievennlig, samt fleksibel planløsning som inneholder følgende:

1.etg.: Entré/gang, vaskerom/bad og soverom. Separat ytterdør til hybelen med entré/gang, stue/kjøkken, soverom og bad.
2.etg.: Stue/kjøkken, soverom, bod og bad.

I tillegg nevnes:
- Solrik veranda med fantastisk utsikt.
- Terrasseplatting.
- Romslig gårdsplass.
- Romslig og nysådd hage.

Areal og byggeår

Primærareal: 115

Bruksrareal: 122

Antall soverom: 3

Tomtestørrelse: 1055

Boligtype: Enebolig

Eierform: Selveier

Byggeår: 2018

Energimerking: C Rød

Fasiliteter
  • Balkong/Terrasse
  • Garasje/P-plass
  • Peis/Ildsted
  • Turterreng
  • Utsikt
  • Barnevennlig
  • Moderne
  • Offentlig vann/kloakk
  • Parkett
  • Rolig
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 51
Bruksnr: 207
Kommune: Modum

Beskrivelse
Attraktiv og nyoppført enebolig med hybel! Fin beliggenhet med gode solforhold, samt nærhet til barnehage, skole og sentrum med flere fasiliteter! Gangavstand til offentlig kommunikasjon med bussforbindelser til bla Hokksund - Mjøndalen - Drammen sentrum og Kongsberg, samt i retning mot Vikersund.

Innhold
Moderne og nyoppført enebolig med beliggenhet i en trafikkstille vei. Innholdsrik og familievennlig, samt fleksibel planløsning som inneholder følgende:

1.etg.: Entré/gang, vaskerom/bad og soverom. Separat ytterdør til hybel med entré/gang, stue/kjøkken, soverom og bad.

2.etg.: Stue/kjøkken, soverom, bod og bad.

I tillegg nevnes:
- Solrik veranda med fantastisk utsikt.
- Terrasseplatting.
- Romslig gårdsplass.
- Romslig og nysådd hage.

Standard:
Gjennomgående god standard i gjennomført og tiltalende stil, samt med stilig og moderne arkitektur fra ABChus. Moderne overflater med blant annet eikeparkett i de fleste rom. Svært behagelig bo-tilværelse med balansert ventilasjon og ellers svært energieffektiv.

Stor gårdsplass med innbydende adkomst til boligen. Selger har nylig opparbeidet tomten med nysådd plen og terrasseplatting foran boligen og ved inngangsparti. Her kan man flytte rett inn i en nøkkelferdig bolig!

Romstandarden beskrives som følgende:

1. etg.:
Pent flislagt entré med gulvvarme og pen trapp til 2.etg. Romslig rom med god plass til garderobemøblement. Ventilasjonsanlegget er plassert her.
Familievennlig med videre forbindelse til romslig vaskerom/bad med sanitærutstyr bestående av vegghengt klosett, servant nedfelt i baderomsinnredning, dusjhjørne, varmtvannsbereder og opplegg til vaskemaskin.

Etasjen har også et soverom med plass til garderobemøblement.

For øvrig er det videre forbindelse til hybel via brannsikker dør. Her er det også en gjennomgående god standard med blant annet åpen kjøkkenløsning mot stuen med integrert komfyr, smal oppvaskmaskin og induksjonstopp. Pent flislagt bad og et soverom. Egen privat adkomst med eget inngangsparti, samt terrassedør fra stuen. I tillegg nevnes det at det er støpt betong i etasjeskille for lyddemping, samt klargjort for egen måleravleser om ønskelig.

2.etg.:
Åpen kjøkkenløsning mot stuen med store vindusflater mot dalen. Svært hyggelig romfølelse med mye dagslys og flott utsikt! Lekker kjøkkeninnredning fra HtH med integrerte hvitevarer som induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Mye skap- og skuffeplass med skuffe/dør-dempere, samt romslig sort benkeplate. Det er montert moderne avtrekksvifte i himling fra Faber, over induksjonstopp.

Planløsningen er moderne med luftig og åpen rominndeling som er enkel å innrede med spisegruppe og sittegruppe. Det er montert pen vedovn for hyggelige kvelder, og godt med stikkontakter som gjør boligen tilpasset den moderne boligeieren. Lyse og delikate overflater. For øvrig er det utgang til overbygd og vestvendt veranda med gode solforhold og fantastisk utsikt.

Bad: Delikat flislagt bad med gulvvarme og pen baderomsinnredning med stor nedfelt servant. Det er montert stort veggspeil. Sanitærutstyr bestående av dusjhjørne og vegghengt klosett.

Etasjeplanet inneholder også et hovedsoverom og en bod/disponibel-rom. Sistnevnte rom har også god vindusflate og er 7 kvm.

Overflater:
Gulv: Parkett og fliser.
Vegg: Malte flater, fliser og våtromsflater.
Himling: Malte flater.

Parkering:
Parkering på egen gårdsplass.

Oppvarming:
Varmekabler i alle gulv i første etasje og bad andre etasje. Vedovn i stue 2.etg.

Beliggenhet:
Eneboligen ligger i et attraktivt boligområde like utenfor Åmot sentrum med en rekke utvalgte fasiliteter og forretninger. Beliggende i rolige og barnevennlige omgivelser med kort vei til offentlig kommunikasjon, samt barnehager, skoler, treningssenter og idrettsanlegg. Nærhet til marka med flott turterreng.

Kun ca 30 minutter med bil til Drammen og ca 15 minutter til Hokksund.

I Modum finner du blant annet disse severdighetene:
Blaafarveværket, Vikersundbakken, Krøderbanen, Heggen kirke.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Eiendom med romslig gårdsplass. For øvrig pent opparbeidet og nysådd hage. Veien som går på siden av boligen er en del av eiendommen. Her er det tinglyst bruksrett.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Regulering

Kommuneplan/kommunedelplan:

Gjeldende regulering:
Eiendom er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i reguleringsplan for Øvre Holo.

Regulering under arbeid:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

Planforslag:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest fra opprinnelig oppføring.

Beskrivelse (type bolig)
Enebolig

Bygningsinformasjon / byggemåte
Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Arealbeskrivelsen er med forbehold, da det kan forekomme små avvik fra «tegnebrettet» til ferdig produkt. Megler har ikke fysisk kontrollmålt arealene i boligen. Det bemerkes at det ikke er innhentet tilstandsrapport fra takstmann, da boligen er nyoppført.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: 1.etg.: 59.6 kvm. 2.etg.: 62,7 kvm.

Bruksareal per etasje: 1.etg.: 59,6 kvm. 2.etg.: 55,7 kvm.

lnngår i p-romsareal: 1.etg.: Entré/gang, bad/vaskerom, 2 soverom, entré/gang, stue/kjøkken og bad. 2.etg.: Gang, 1 soverom, bad og stue/kjøkken.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, selgers opplysninger, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 8 000,-

Det er installert vannmåler. Det ingen gebyrer registrert på eiendommen, da boligen er nyoppført og ubebodd. Oppgitt kommunal avgift er et estimat hentet fra et sammenlignbar salgsobjekt. Det tas forbehold om avvik, avgiften vil naturligvis variere med husstandens forbruk.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet via privat vei. Vann og avløp offentlig tilknyttet via privat avstikker.

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 12 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Vedrørende den private veien er det en årlig kostnad på ca 1.112,- iht vedlikehold og brøyting.

Det ingen gebyrer registrert på eiendommen, da boligen er nyoppført og ubebodd. Oppgitte kostnader for strøm er estimat hentet fra et sammenlignbart salgsobjekt. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc. Det tas forbehold om avvik.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 866 895,-
Sekundær formuesverdikr 3 120 822,-
Formuesverdi årstall 2017

Formuesverdien foreligger ikke hos skatteetaten, da boligen er nyoppført. Oppgitt verdi er stipulert ved hjelp av kalkulator for beregning av formuesverdi, på skatteetatens hjemmeside.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2017 utgjør formuesverdien 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal

Oppdragsnummer
1-19-00081

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har ikke boligselgerforsikring. Dog må budgiver gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring, datert 02.03.2019
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert 12.03.2019
Energiattest, datert 27.02.2018
Samsvarserklæring på det elektriske
Situasjonskart
Eiendommens reguleringsmessige forhold
Plantegning fra ABChus

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.