Adresse

Selmers gate 32 B
3045 DRAMMEN

Prisinformasjon

Prisantydning: 5.980.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 37.500 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 525,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 13 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 52.654

Totalpris med omkostninger kr 6.032.654

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 100,-. Kjøp av boligkjøperforsikring er forøvrig frivillig.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Trond A. Helgerud
+4791360434
tah@dahlas.no

Kort om eiendommen

Dette er et totalt nyoppført townhouse. Det ligger fint til i populære Nybyen i et meget attraktivt og rolig boligområde. Her har man gangavstand til sentrum, jernbanestasjon, skoler og markaområder. Praktisk avstand til nærbutikk og marka med lysløyper og flott turterreng i umiddelbar nærhet. med en koselig hage på baksiden.

Huset er innredet over 3 plan med 3 soverom, 2 flotte flislagte bad/WC, stor gjennomgående stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til skjermet terrasse. TV-stue, boder og carport. Husene har også en koselig hage på baksiden. Her finner man også en praktisk utebod.

Stor og lys stue
Kjøkken med delikat innredning i høyglans
Lekre en-stavs parkettgulv
2 flotte flislagte bad
Overbygget terrasse
Garasje
Balansert ventilasjon
Vannbåren gulvvarme

Areal og byggeår

Primærareal: 131

Bruksrareal: 135

Antall soverom: 3

Tomtestørrelse: 363

Boligtype: Vertikaldelt tomannsbolig

Eierform: Selveier

Byggeår: 2019

Energimerking: B Rød

Fasiliteter
  • Balkong/Terrasse
  • Garasje/P-plass
  • Turterreng
  • Utsikt
  • Moderne
  • Offentlig vann/kloakk
  • Parkett
  • Sentralt
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Ledig for overtagelse

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 110
Bruksnr: 518
Seksjonsnr: 2
Kommune: Drammen

Innhold
1.etg.: Garasje og overbygget inngangsparti.
Vindfang, TV-stue med utgang til hagen, trappegang, bad/WC med opplegg for vaskemaskin.
2.etg.: Stue med åpen løsning mot kjøkkenet og utgang til balkong.
3.etg.: Trappegang, 3 soverom, bod/teknisk rom i tilknytning til trappegang og bad/WC.

Standard:
Boligen er nyoppført og ikke tatt i bruk. Den er utstyrt som følger:

Gulv: Keramiske gulvfliser i vindfang, entre, TV-stue og på begge bad/WC. Forøvrig hvitpigmentert eikparkett i en-stavs utførelse. Vannbåren gulvvarme i alle rom i 1. og 2.etasje

Vegger: Keramiske fliser på bad/WC, forøvrig sparklet og malt gips.

Himlinger: Sparklet og malt gips.

Kjøkken: Stort og hyggelig kjøkken med åpen løsning mot stuen og med masse lys inn via store vinduer.
Lekker hvit, høyglans innredning av type AUBO. Her er det integrerte hvitevarer med stekeovn,
induksjonstopp, ventilator og oppvaskmaskin. Det er avsatt plass til kjøleskap.

Bad/WC 1 etg.: Tiltalende og delikat med flislagte gulv og vegger, mosaikkfliser i dusj, servant i baderomsinnredning, veggmontert toalett og dusj. Opplegg/plass til vaskesøyle. Vannbåren gulvvarme. Badet har banemembran.

Bad/WC 3 etg.: Lekkert og smakfullt med flislagte gulv og vegger, mosaikkfliser i dusj, servant i baderomsinnredning, veggmontert toalett og dusjhjørne. Varmekabler i gulv. Badet har banemembran.


Dører: Gjennomgående massive, hvite moderne en-speils dører.

Innvendig trapp: Hvitmalt med massive lyspigmenterte eiketrinn.

Balkong: Romslig balkong med frostet glassrekkverk. Balkongen er godt skjermet og. Dobbelstikk for terrassevarmer, grill etc.

Garasje: 1 biloppstillingsplass i dobbelgarasje som er isolert kledd. Garasjeporten er isolert og levert fra Grandal og med motorstyring og fjernbetjening.

Generelt:
- Fotocellestyrt utebelysning.
- Røykvarslere i serie
- Downlights i begge baderom og i kjøkken
- Balansert ventilasjon med roterende varmegjenvinner
- Norskproduserte vinduer med 3 lag glass og
energibelegg.
- Hvitmalt innvendig trapp med trinn av massiv hvitbeiset eik.
- Det er montert downlights i bad 1.etg, kjøkken, inngangsparti og veranda.


TV/DATA/TELEFONI: Det er lagt trekkerør for fiber, som kan leveres av Viken Fiber.

Parkering:
I garasje, ellers gateparkering.

Oppvarming:
Varmekabler i baderom 3. etasje, vannbåren gulvvarme i hele 1. og hele 2.etasje. Det er ikke montert panelovner. Balansert ventilasjon med roterende varmegjenvinner. Det må påregnes ytterligere varmekilder, for eksempel panelovner.

Beliggenhet:
Boligen er beliggende i et meget attraktivt og rolig villaområde i Nybyen med gode solforhold. Området har gangavstand til sentrum, jernbanestasjon, skoler og markaområder. Praktisk avstand til nærbutikk og marka med lysløyper og flott turterreng i umiddelbar nærhet.

Eiendommen er anlagt med en koselig hage på baksiden. Området er sentrumsnært og sjarmerende. Den øvrige bebyggelsen i området er i stor grad bebygget med eldre, restaurert trehusbebyggelse.

Ikke langt fra boligene ligger Haukåsløypa med aktivt alpinmiljø samt Blektjern for en dukkert på varme sommerdager. Drammen sentrum byr på utallige café-/spisesteder, og et aktivt byliv. Ikke minst finner man dette på Union Brygge som har flere spesialforretninger, høyskolesenter og hyggelig torg. Nyrestaurerte Strømsø torg ved jernbanestasjonen er en liten gåtur unna. Bragernes torg, kino, teater osv. er 20 min. unna.

Det er gangavstand til en rekke organiserte fritidsaktiviteter. Attic Dansestudio ligger på Sundland. Flott treningsanlegg på Marienlyst med kunstgressbane på sommerstid og kunstisbane på vinterstid. Drammensbadet med både innendørs og utendørs basseng ligger kun et steinkast unna.

Nytt og flott kjøpesenter både på Strømsø og på Gulskogen. Gode bussforbindelser til sentrum, som korresponderer videre til andre deler av byen. Ca 10 min. gange til jernbanestasjonen. Toget tar ca. 30 min. til Oslo og 15 min. til Asker, se www.nsb.no for rutetider. Flytog fra Drammen til Gardermoen, for rutetider se: www.flytoget.no. Ellers er det kort vei til påkjøring på E18 og E134 ved Bangeløkka.


Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Felles for begge seksjoner. Tomten er ferdig anlagt med gressplen.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Regulering

Kommuneplan/kommunedelplan:
Avsatt til boligformål.

Gjeldende regulering: Området er ikke regulert.

Regulering under arbeid:
Det pågår planer/regulering for eiendommen Konnerudgata 33 (Eiendommen med Jokerbutikk på den andre siden av Konnerudgata). Det pågår bygging på naboeiendom Konnerudgata 38, på andre siden av gaten mot syd. Ihht tegninger skal eksisterende bebyggelse påbygges 3 plan. Henv megler for nærmere info.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest fra 09.04.2019

Beskrivelse (type bolig)
Når du kjøper en eierseksjon/-leilighet, kjøper du en andel av en eiendom og får en eksklusiv bruksrett til en del av eiendommen, normalt en leilighet. Du blir medlem i et sameie (hos Lovdata kan du lese lov om eierseksjoner), og må betale fellesutgifter til bl.a. forsikring, vaktmester, vedlikehold og oppvarming av fellesarealer. Du har full råderett over boligen, og kan bl.a. pantsette den, belåne den og foreta innvendig oppussing. Du er normalt ikke ansvarlig for annen gjeld enn den du selv tar opp i forbindelse med kjøpet av boligen. Sameiet kan imidlertid ha felles gjeld og ta opp felles lån for å finansiere oppussings- og rehabiliteringsarbeider. Du vil da være ansvarlig for din andel av dette.

Vedtekter for boligsameiet følger som vedlegg til denne salgsoppgaven. I disse er utvendige fellesarealer fordelt med avdeling for enerett til bruk for de respektive seksjoner iht situasjonskart. Jfr seksjoneringen er utearealer avmerket som fellesareal. Iht lov om eierseksjoner har fordeling av enerett til bruk av fellesarealer i vedtekter en varighet på 30 år.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Nyoppført trekonstruksjon - se for øvrig vedlagt byggebeskrivelse.

Boligen er nyoppført. Beskrivelse av bygningen er hentet fra byggebeskrivelse fra selger. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje:

Bruksareal per etasje: 1.etg.: 33 kvm 2.etg.: 50 kvm 3.etg.: 48 kvm

lnngår i p-romsareal: 1.etg.: Vindfang/entre, bad/WC, trappegang og TV-stue. 2.etg.: Stue og kjøkken. 3.etg.: 3 soverom, gang og bad/WC.

Diverse
Det er ikke innhentet opplysninger på el-anlegg da dette er nyoppført og det foreligger samsvarserklæringer.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger og opplysninger innhentet fra kommunen. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Selger stiller garanti på 5 % iht. avhendingsloven § 2-11. Garantien skal vare i 5 år etter overtagelse og foreligge før kjøper innbetaler kjøpesummen.

Eiendommen er under seksjonering og det er innlevert seksjoneringsdokumenter til Drammen Kommune som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Det tas forbehold om eventuelle behov for endringer av disse.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som er i boligen ved fremvisning medfølger.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 6 000,-

Det er installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 15 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Kommunale avgifter pr. år: Ca kr 6.000,- Det er installert vannmåler. Renovasjonsavgifter pr. år: Ca kr 3.300,-
Forsikringspremie bygning: Ca kr 5.000,- Strømforbruk er stipulert. Eiendommen har ikke vært bebodd og den er nyoppført. Ovenstående er derfor kun basert på stipulerte tall for en tilsvarende bolig og. Endelige kostnader vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 0,-
Sekundær formuesverdikr 0,-
Formuesverdi årstall

Det er ikke utarbeidet ligningsverdi for denne
eiendommen da den er nyoppført. Dette blir
opp til kjøper å besørge.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i
en kvadratmeterpris, som beregnes av
Statistisk sentralbyrå (SSB).
Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en
estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og
bygger på statistiske opplysninger om omsatte
boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre
25 % av den beregnede kvadratmeterprisen
multiplisert med areal. For 2017 utgjør
formuesverdien 90 % av den beregnede
kvadratmeterprisen multiplisert med areal

Oppdragsnummer
1-19-00103

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger er profesjonell utbygger og det er da
ikke anledning til å tegne eierskifteforsikring

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Byggebeskrivelse for Selmersgate 32
Energiattest, datert 09.04.2019
Situasjonskart
Eiendommens reguleringsmessige forhold
Begjæring om oppdeling i eierseksjoner
Vedtekter

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.