Adresse

Laboratorieveien 6
3077 SANDE I VESTFOLD

Prisinformasjon

Prisantydning: 3.890.000

Felleskost: 2.666

Felleskost inkluderer:

A-konto vann/oppvarming, TV/internett, kommunale avgifter, renovasjon, bygningsforsikring, vaktmestertjenester, styrehonorar mm.

Omkostninger


Dokumentavgift: 97.250 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 525,-
Eierskiftehonorar kr 5 650,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 9 900,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 13 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 127.954

Totalpris med omkostninger kr 4.017.954

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 7 100,-
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Fredrik Simensen
+4748237971
fs@dahlas.no

Kort om eiendommen

Trendy leilighet med en meget god planløsning, moderne fargevalg og stor terrasse på nesten 100 kvm! Laboratorieveien 6 er plassert midt i hjertet av Nordre Jarlsberg Brygge, med kort vei ned til idyllisk bryggeliv, fjord og sandstrand. Nordre Jarlsberg Brygge er et flott sted sommer som vinter. Enten du er glad i sol, strender og brygge, eller ski, turer og marka er området tilrettelagt for det meste.

Noen kvaliteter:
* Gangavstand til matbutikk og bussholdestasjon
* Vannbåren gulvvarme
* Heis
* Eldorado av tur- og aktivitetsmuligheter
* Parkeringsplass i garasjeanlegg
* Sportsbod i kjeller
* 2 båter i felles båtpool kan brukes av beboere i sameie
* 5 minutter med bil til togstasjon
* Kort kjøretur til golfbane
* Flytt rett inn!

Velkommen på visning!

Areal og byggeår

Primærareal: 74

Bruksrareal: 79

Antall soverom: 2

Tomtestørrelse: 10482

Boligtype: Leilighet

Eierform: Selveier

Byggeår: 2016

Energimerking: C Grønn

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Turterreng
 • Alarm
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Sentralt
 • Bademulighet
 • Fiskemulighet
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 426
Bruksnr: 62
Seksjonsnr: 143
Kommune: Holmestrand

Innhold
Leiligheten ligger i første etasje, med utgang til stor terrasse fra stuen og inneholder:

Entré, gang, bad, 2 soverom, kjøkken, stue og bod/teknisk rom.

I tillegg disponeres sportsbod i kjeller på ca. 5 kvm.

Standard:
Moderne og tidsriktig leilighet med gjennomgående god standard. Leiligheten fremstår som lys og innbydende, med god planløsning

Entré/gang
Praktisk entré med god plass til oppbevaring av yttertøy. Entreen fungerer som et knutepunkt i boligen og her har man tilgang til kjøkken, bad, soverom og stue. Dørcallingsannlegg med automatisk døråpner.

Stue
Stor og lys stue med store vinduer som gir mye naturlig lys. 3-stavs eikeparkett på gulv og malte flater på veggene. God plass til spisebord og sofahjørne. Fra stuen er det utgang til stor terrasse med flere gode muligheter for sittegrupper.

Kjøkken
Nytt, flott kjøkken med hvite, profilerte fronter, integrert oppvaskmaskin, kombinert frys- og kjøleskap og komfyr med platetopp.

Bad
Moderne og praktisk bad med opplegg til vaskemaskin, hvite fliser på vegger og mørkere fliser på gulv. Badet inneholder dusjhjørne, vegghengt toalett og skapplass under vask, samt stor speil med belysning. Varmekabler på gulv.

Soverom
2 gode soverom med plass til garderobe og seng. Romslig hovedsoverom med 3-stavs eikeparkett og malte flater på veggene.

Parkering:
Parkeringsplass i felles garasjeanlegg

Oppvarming:
Effektiv og god oppvarming med vannbåren gulvvarme. I tillegg er det balansert ventilasjon i leiligheten.

Beliggenhet:
Trendy leilighet med en meget god planløsning, moderne fargevalg og stor terrasse på nesten 100 kvm! Laboratorieveien 6 er plassert midt i hjertet av Nordre Jarlsberg Brygge, med kort vei ned til idyllisk bryggeliv, sandstrand og Sandebukta. Området er det av Sandes meste populære og moderne boligområder, og er under stadig utvikling. Her kan du nye båtlivet ved brygga, samtidig som det er kort vei opp til skog, mark, fiske- og turmuligheter på blant annet Suluvann og Blindevann.

Stor båthavn med plass til flere båter skaper god stemning ved brygga på sommerhalvåret. For mer informasjon om området og sameiet, ser: http://www.sameieutsikten.com/

Avstander
Ca. 200 meter til nærmeste bussholderplass
Ca. 5 minutter med bil til nærmeste togstasjon i Sande sentrum
Ca. 15 minutter med bil til Drammen
Ca. 45 minutter med bil til Oslo
Ca. 45 minutter med bil til Tønsberg

Fasiliteter og tilbud i området:
- Nyåpnet Kiwi-butikk kun 100 meter fra leiligheten. Butikken er en av få miljøbutikker i Norge, med blant annet ladestasjoner på parkeringen og solcelleanlegg på taket.
- Sandstrand like ved bryggen. I tillegg finnes det sandstrender langs vannet hele veien på Bekkestranda.
- Kysti som strekker seg rundt stort sett hele Sandebukta.
- 10 minutter kjøring til 9-hulls golfbane
- Flere aktivitetstilbud både på idrettsanlegg ved Lersbrygga og Sandehallen i Skafjellåsen.
- Selvik skole og Nordre Jarlsberg barnehage i gangavstand fra leiligheten. Ungdomsskole og videregående skole noen minutter kjøring fra Nordre Jarlsberg Brygge.

Adkomst
Fra Oslo/Drammen; Kjør E18 mot Kristiansand, ta av på Gamle Sørlandske i Eikkrysset mot Sande Nord. Følg denne videre sørover til YX Sande og ta av på Sandebuktveien, rv 319. Veien følger du i ca. 5 minutter før du når en rundtkjøring med Kiwi og Nordre Jarlsberg Brygge på høyre side.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Det oppfordres kjøper å besiktige eiendommen og selv undersøke tomtens beskaffenhet og gjøre nødvendige undersøkelser kjøper trenger for å gjennomføre handelen. Selger tar intet ansvar for grunnens/tomtens beskaffenhet.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Regulering

Kommuneplan/kommunedelplan: Avsatt til boligbebyggelse.

Gjeldende regulering:
-Bolig
-Offentlige trafikkområdet (Torg, gang- og sykkelvei, gangvei)
-Friområder
-Spesialområder
-Fellesområder
-Kombinert formål

Regulering under arbeid. Følgende planer berører/inkluderer eiendommen: Områderegulering Nordre Jarlsberg Brygge. Planlegges videre utviding av boligområde med ny leiligheter/boliger.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse, men ikke ferdigattest.

Beskrivelse (type bolig)
Når du kjøper en eierseksjon/-leilighet, kjøper du en andel av en eiendom og får en eksklusiv bruksrett til en del av eiendommen, normalt en leilighet. Du blir medlem i et sameie (hos Lovdata kan du lese lov om eierseksjoner), og må betale fellesutgifter til bl.a. forsikring, vaktmester, vedlikehold og oppvarming av fellesarealer. Du har full råderett over boligen, og kan bl.a. pantsette den, belåne den og foreta innvendig oppussing. Du er normalt ikke ansvarlig for annen gjeld enn den du selv tar opp i forbindelse med kjøpet av boligen. Sameiet kan imidlertid ha felles gjeld og ta opp felles lån for å finansiere oppussings- og rehabiliteringsarbeider. Du vil da være ansvarlig for din andel av dette.

Dersom det er vedtektsbestemt at ny eier skal godkjennes av styret i sameiet, er dette en forutsetning for lovlig å kunne ta boligen i bruk.

Dersom kjøper ikke blir godkjent av sameiet iht. vedtektene, må enten boligen videreselges for kjøpers regning og risiko eller få styrets vurdering rettslig prøvd. Det er kjøpers risiko om slik godkjennes gis.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: 5

Bruksareal per etasje: 74

lnngår i p-romsareal: Entré, gang, 2 soverom, kjøkken, bad og stue

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.
Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 4 864,-

Det er installert vannmåler både på kaldt- og varmtvann.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 7 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

lN-Ordning

Andel formue
kr 10 482,- pr. 24.07.2018

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 820 167,-
Sekundær formuesverdikr 2 952 601,-
Formuesverdi årstall 2017

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2017 utgjør formuesverdien 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal

Oppdragsnummer
1-19-00076

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 02.08.2018
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring, datert 27.02.2019
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert 01.03.2019
Energiattest, datert 22.02.2019
Situasjonskart

Opplysninger fra forretningsfører inneholdende:
‐ Boligopplysninger
‐ Innkalling og protokoll til ordinær
generalforsamling
‐ Årsberetning, samt årsregnskap og budsjett
‐ Revisjonsberetning
‐ Vedtekter
‐ Husordensregler

Tinglyste heftelser

Reseksjonering - Tinglyst dato 25.10.2018
SNR: 143 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 86 / 24605

Bestemmelse om veg - Tinglyst dato 25.10.2010
Med flere bestemmelser GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Best. om adkomstrett - Tinglyst dato 23.11.2010
Med flere bestemmelser GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel - Tinglyst dato 01.12.2016
Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel

Erklæring/avtale - Tinglyst dato 17.03.2008
Avtale om utbygging av Nordre Jarlsberg brygge. Bestemmelse om overdragelse av eiendommen. Med flere bestemmelser GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Erklæring/avtale - Tinglyst dato 05.11.2010
Bestemmelser i forbindelse med gjennomføring av planer for Nordre Jarlsberg Brygge. Med flere bestemmelser GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Bruksrett - Tinglyst dato 23.11.2010
til toalettanlegg GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLEREAnnonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.