Adresse

Stubberudveien 166
3031 DRAMMEN

Prisinformasjon

Prisantydning: 3.990.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 96.250 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 525,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 13 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 111.404

Totalpris med omkostninger kr 4.101.404

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 4 100,- / kr 7 100,- / kr 11 100,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Fredrik Simensen
+4748237971
fs@dahlas.no

Areal og byggeår

Primærareal: 151

Bruksrareal: 155

Antall soverom: 3

Tomtestørrelse: 2962

Boligtype: Enebolig

Eierform: Selveier

Byggeår: 1985

Energimerking: F Oransje

Fasiliteter
  • Balkong/Terrasse
  • Garasje/P-plass
  • Peis/Ildsted
  • Turterreng
  • Utsikt
  • Barnevennlig
  • Rolig
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 84
Bruksnr: 98
Kommune: DRAMMEN

Innhold
Enebolig over 4 etasjer, med god plass til hele familien og som inneholder:

Underetasje Entré, gang, bad, badstue, 4 soverom og bod
1. halvetasje: Entré, gang, vaskerom, wc
2. etasje: Gang, stue, spisestue, kjøkken
Loftsetasje: Loftsstue

Standard:
Boligen har en normal standard med noe oppussingsbehov. Eiendommen ligger tilbaketrukket med store grøntanlegg rett ved. Et meget barnevennlig boligområde med tilgang til gode barnehager kort avstand til populær barneskole.

Høydepunkter:
- Nytt kjøkken fra 2015
- Bad fornyet i 2016
- Stor garasje
- Bra solforhold
- Rikelig med bodplass
- Kort vei til bla. skole, barnehage og Konnerudsenteret
- Tilbaketrukket og rolig beliggenhet

Kjøkken:
Velutstyrt og romslig kjøkken fra 2015. Lekker innredning med hvite, profilerte fronter inndelt i over- og underskap. Heltre benkeplate med nedfelt oppvaskkum i stål. Integrerte hvitevarer som koketopp/komfyr, mekanisk avtrekk over koketopp (villaventsentralvifte) Ellers frittstående hvitevarer, opplegg til oppvaskmaskin. Flisplater mellom benk og overskap.

Stue:
Lys og romslig stue med god lysinngang fra flere vindusflater. Meget god plass til både spisebord og salong. Flott peis-ovn med god varme. Utgang til balkong med gode solforhold og fin utsikt.

Bad/wc:
Pent bad med moderne fliser på gulv og vegg. Varmekabler i gulv, samt toalett, dusjhjørne og innredning. Innredningen har skuffer og et frittstående skap med gode oppbevaringsmuligeter. Badet er pusset opp i 2016.

Parkering:
Parkering i garasje

Oppvarming:
Varmekabler på bad. Peis-ovn i stue og loftstue. Det er også varme som kan tidsinnstilles i gulv i stue og på kjøkken + varmekabler i tre av soverommene og entreen.

Beliggenhet:
Attraktiv og landlig beliggenhet på Konnerud med et av Drammens flotteste naturområder som nærmeste nabo. Her er det kort vei til bussholdeplass, skole, barnehage og Konnerudsenteret.

Skole:
Konnerud Skole ligger i nærområdet. Det er heller ikke lang vei til Solhaugen barnehage og Konnerud barnehage.

Rekreasjon:
Konnerud er kjent for en rekke muligheter for sport- og fritidsaktiviteter hele året. Turløyper i området og det er heller ikke langt til lysløyper ved Konnerud stadion. Stordammen er også et fint sted å bade på sommertid. Ellers er det kort vei til fotballbane, idrettshall og treningssenter som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg

Handel:
Dagligvarehandelen kan gjøres blant annet ved Meny og Kiwi på Konnerud. Konnerudsenteret dekker de fleste daglige behov. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Drammen sentrum en handlegate hvor du finner ulike butikker, apotek, vinmonopol og andre servicetilbud. Nærmeste kjøpesenter er Gulskogen Senter med et mangfold av butikker.

Transport:
Adkomst til byen med buss, enten på holdestasjon Skioldhytta eller Tveten.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Det oppfordres kjøper å besiktige eiendommen og selv undersøke tomtens beskaffenhet og gjøre nødvendige undersøkelser kjøper trenger for å gjennomføre handelen. Selger tar intet ansvar for grunnens/tomtens beskaffenhet.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Radonsug installert i 2015. Måleverdiene varierte fra etasje til etasje. Høyeste verdi er oppgitt på 170. Detaljert rapport kan fremvises.

Regulering

Kommuneplanens arealdel 2014–2036. Arealbruk: boligbebyggelse, nåværende.

Regulering under arbeid:
Det er igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen. Følgende planer berører/inkluderer eiendommen: Nabotomten planlegges bebygd. Se vedlagt opplysningsskjema/kart.

Ferdigattest
Kommunen kan ikke finne ferdigattest og/eller midlertidig brukstillatelse i sine arkiver. Bygningen er byggemeldt.

Beskrivelse (type bolig)
Enebolig

Bygningsinformasjon / byggemåte
Grunnmur av leca blokker. Yttervegger består av tre, utvendig kledd med trepanel. Vinduer med trerammer og isolerglass, stort sett fra byggeår. Saltak, undertak av rupanel av tre på utvendige gesims og sutak plater innvendig del. Tak er tekket med sementbasert takstein.

Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: Underetasje: 4 kvm.

Bruksareal per etasje: Underetasje: 70 kvm. 1 halv etasje: 11 kvm. 2. etasje: 55 kvm. Lofts etasje: 15 kvm.

lnngår i p-romsareal: Underetasje: Entré, gang, bad, badstue, 4 soverom 1 halv etasje: Entré, gang, vaskerom, wc 2. etasje: Gang, stue, spisestue, kjøkken Lofts etasje: Loftsstue

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra e-verket:
Anlegget ble sist kontrollert: 2005
Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Vårt firma har innhentet opplysninger fra Drammensregionens brannvesen (feiervesen): Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.
Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 1 809,-

Det er installert installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet vei frem til det private. Privat Avløp. Offentlig vann.

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 23 500
Forbruk av andre varmekilder kr 2 000,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 1 004 518,-
Sekundær formuesverdikr 3 616 265,-
Formuesverdi årslall 2017

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2017 utgjør formuesverdien 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal

Oppdragsnummer
1-19-00056

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 05.02.2019
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring, datert 12.02.2019
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert 04.02.2019
Energiattest, datert 11.02.2019
Situasjonskart
Eiendommens reguleringsmessige forhold

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.