Adresse

Jupiterlia 8
3033 DRAMMEN

Prisinformasjon

Prisantydning: 3.250.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 80.000 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 525,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 13 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 95.154

Totalpris med omkostninger kr 3.345.154

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 100,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Fredrik Simensen
+4748237971
fs@dahlas.no

Kort om eiendommen

Boligen har en praktisk og gjennomgående planløsning med svært gode lysforhold fra store vindusflater. Boligen vender mot en stille gate og ligger tilbaketrukket med store grøntanlegg rett ved. Et meget barnevennlig boligområde med tilgang til gode barnehager og skoler. Også kort vei til bussholdeplass, idrettsanlegg og flotte turmuligheter i marka.

Med boligens 3 soverom, og eget vaskerom, bad og toalett er det godt tilrettelagt for en barnefamilie. Bak huset er det stor hage med morgensol og direkte adkomst til lekeplass. Balkongen strekker seg rundt huset på to sider, og har solen fra morgen til kveld og god utsikt!

De flest overflater har blitt pusset opp de senere tid. Huset er malt i 2014 og terrassegulv skiftet i 2017. Parkering i felles garasjerekke og i området ellers.

Areal og byggeår

Primærareal: 104

Bruksrareal: 116

Antall soverom: 3

Tomtestørrelse: 225

Boligtype: Vertikaldelt tomannsbolig

Eierform: Selveier

Byggeår: 1983

Energimerking: F Rød

Fasiliteter
  • Balkong/Terrasse
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Turterreng
  • Utsikt
  • Barnevennlig
  • Kabel-TV
  • Offentlig vann/kloakk
  • Rolig
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 80
Bruksnr: 1020
Kommune: Drammen

Innhold
Vertikaldelt tomannsbolig på to plan, som inneholder:

Første etasje: Kjøkken stue, spisestue, soverom
Andre etasje: Entré, gang, 2 soverom, bad, vaskerom og 3 boder.

Utgang til stor og solrik balkong fra stue. Det er også terrasse og hage på baksiden av huset, med direkte adkomst til lekeplass.

Standard:
Boligen har en praktisk og gjennomgående planløsning med svært gode lysforhold fra store vindusflater. Boligen vender mot en stille gate og ligger tilbaketrukket med store grøntanlegg rett ved. Et meget barnevennlig boligområde med tilgang til gode barnehager og skoler. Normal standard med moderne og tidsriktige farger på overflater. Store deler av leiligheten gjennomgikk en modernisering i 2013 med bla. nye gulv og malte overflater.

Kjøkken:
Hyggelig kjøkken med morgensolen inn vinduet. Grå innredning med profilerte fronter og laminat benkeplate. Inndelt i over- og underskap. Frittstående komfyr, kjøle/ fryseskap og oppvaskmaskin. God plass til spisebord foran vindu. Nyere fliser over underskapene.

Stue:
Lys og romslig stue med svært god lysinngang fra store vindusflater. Meget god plass til spisebord og salong. Naturlig gjennomgang med sofakrok og spisestue. Utgang til terrasse og hage, med lekeplasser like ved. Nyere oppusset overflater med gulv og malt vegg.

Balkong:
Flott balkong med meget gode solforhold, og strekker seg rundt huset på 2 sider. Balkongen har flott utsikt, samt hyggelig utsyn over området.

Bad/wc:
Enkelt bad med betong på gulv, med malt belegg. Våtromstapet på veggene. Varme i gulv.

Hovedsoverom & Soverom II, III
Alle soverommene er av god størrelse og har god plass til seng og garderobeskap.

Eier opplyser at det er utført:
- De fleste innvendige overflater er malt i 2013
- Montert ny laminat på innvendige gulv i 2013
- Fronter på kjøkkeninnredning fra 1983, ble spraylakkert i 2013
- Montert ny oppvaskkum og benkeplate på kjøkken i 2013
- Overflater på baderom ble malt i 2013
- Utvendige overflater er malt i 2014
- Terrassedør er montert ny
- Montert nytt gulv på veranda i 2017
- Montert fliser på vegg over kjøkkenbenk i 2018
- Nytt tak på garasjerekke i 2015
- Shingel på tak har blitt fornyet en gang siden byggeår

TG:3 på bad. Overflater på innvendige vegger og luftbehandling må påregnes tiltak.

TG:3 på luftbehandlring. Avtrekk for ventil er frakoblet. Det anbefales tiltak med avtrekksanlegg.

Parkering:
Parkering i felles garasjerekke. Eier har brukt biloppstillingsplass ved siden av boligen, men kan ikke anses som egen parkering da den er utenfor tomtegrensen.

Oppvarming:
Varme i gulv på bad. Ellers oppvarming med strøm. Mulighet for montering av ildsted for vedfyring

Beliggenhet:
Attraktiv og sentral beliggenhet på Konnerud med Drammens flotteste naturområder som nærmeste nabo. Fra boligen er det kort vei til Konnerudsenteret, bussholdeplass og flotte turstier.

Skole:
Svensedammen skole og Svensedammen barnehage ligger i nærområdet. Det er heller ikke lang vei til Konnerud Skole og andre barnehager på Konnerud.

Rekreasjon:
Konnerud med en rekke muligheter for sport- og fritidsaktiviteter hele året. Lysløype fra Konnerud stadion og videre ut i hele Konneruds og Drammens løypenett med flotte turveier videre innover marka. Stordammen er også et fint sted å bade på sommertid og man kan spille volleyball i sola. Ellers er det kort vei til fotballbane, idrettshall, skøytebane, tennisanlegg og treningssenter som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.

Handel:
Dagligvarehandelen kan gjøres blant annet ved Meny på Konnerudsenteret og Kiwi, Coop Extra og Rema 1000. Konnerudsenteret dekker de fleste daglige behov. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Bragernes sentrum en handlegate hvor du finner ulike butikker og servicetilbud. Nærmeste kjøpesenter er Gulskogen Storsenter med et mangfold av butikker.

Transport:
Gangavstand til nærmeste bussholdeplass med nummer 22 og 24. Bussen tar deg videre til Drammen sentrum, med ca. 15 minutter ned til togstasjonen på Strømsø.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Det oppfordres kjøper å besiktige eiendommen og selv undersøke tomtens beskaffenhet og
gjøre nødvendige undersøkelser kjøper trenger for å gjennomføre handelen. Selger tar intet ansvar for grunnens/tomtens beskaffenhet.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Regulering

Kommuneplanens arealdel 2014-2036, ID 335.
Avsatt til boligbebyggelse.

REGULERINGSPLAN FOR DJUPDALEN NEDRE, DRAMMEN KOMMUNE, ID 40/10.
Avsatt til boliger.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest fra opprinnelig oppføring.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Grunnmuren består av betong. Yttervegger består av tre / bindingsverk, utvendig kledd med trepanel. Vinduer består av tre med isolerglass fra byggeår. Tak er tekket med shingel. Ukjent alder, men lagt om en gang etter byggeår, ifølge eier. Undertak av rupanel.

Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: Første etasje: 0 Underetasje: 12

Bruksareal per etasje: Første etasje: 59 Underetasje: 45

lnngår i p-romsareal: Kjøkken, stue, spisestue, soverom, entré, gang m/trapp, 2 soverom, bad, vaskerom, wc.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.
Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.
Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 5 155,-

Det er installert installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 13 700
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 827 542,-
Sekundær formuesverdikr 2 979 152,-
Formuesverdi årstall

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2017 utgjør formuesverdien 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal

Oppdragsnummer
1-19-00059

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 06.03.2019
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring, datert 05.03.2019
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert 19.02.2019
Energiattest, datert 06.03.2019

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.