Adresse

Rådhusgata 20
3015 DRAMMEN

Prisinformasjon

Prisantydning: 4.450.000

Felleskost: 2.443

Felleskost inkluderer:

Forretningsførsel, felles bygningsforsikring, snøbrøyting, vaktmester/gartner til fellesareal, trappevask, renovasjon, felles strøm, grunnpakke tv/data (Viken Fiber), a-konto oppvarming, medlemskap bil-pool, forretningsførsel og div. innvendig og utvendig vedlikehold av fellesarealer og tekniske anlegg. Fordeling fellesutgifter: Felleskostnader kr 1 651,- Tv og internett grunnpakke kr 259,- A-konto oppvarming (15651/11) kr 466,- Forbruk av varmt tappevann avregnes etter forbruksmåler pr. leilighet og kommer i tillegg til stipulerte felleskostnader. Vann-/avløpsavgifter blir fakturert direkte fra hhv. kommunen etter forbruk iht. egen vannmåler. Vi har dessverre ikke mulighet til å oppgi forbrukstall for dette, da leiligheten ikke har vært bebodd noen gang. Det tas forbehold om sameiets mindre endringer av fellesutgiftene, da sameiet er i sitt første driftsår.

Omkostninger


Dokumentavgift: 111.250 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 525,-
Eierskiftehonorar kr 5 750,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 9 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 128.154

Totalpris med omkostninger kr 4.578.154

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 7 100,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Ola Novak Ødegaard
+4797164416
ono@dahlas.no

Areal og byggeår

Primærareal: 70

Bruksrareal: 81

Antall soverom: 1

Etasje: 4

Boligtype: Leilighet

Eierform: Selveier

Byggeår: 2018

Energimerking: B Grønn

Fasiliteter
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 114
Bruksnr: 1544
Seksjonsnr: 42
Kommune: DRAMMEN

Gårdsnr: 114
Bruksnr: 1546
Seksjonsnr: 120
Kommune: DRAMMEN

Beskrivelse
* Ny og stor 2-roms selveierleilighet sentralt på Bragernes
* Stor felles takterrasse
* Medfølgende og integrerte hvitevarer på kjøkken
* Solrik og vestvendt terrasse på ca. 8 kvm
* Varmtvann og oppvarming inkl. med a-konto beløp i fellesutgiftene
* Heis fra bakkeplan og til leiligheten
* Porttelefon med kamera
* Tv/internett gjennom Viken Fiber

Innhold
Meget tiltalende og stor 2-roms leilighet i det nyoppførte og attraktive Bragernes Kvartal. Her bor man lett tilgjengelig med god planløsning og oppgradert standard.

Leiligheten har en lys entré/gang, pent og flislagt bad, stort soverom, innvendig bod, åpent kjøkken, og lys stue med utgang til innglasset balkong rettet mot vest.

Det medfølger også egen bod i fellesarealer.

Stor og felles takterrasse til glede for beboerne.

Bilpool:
Har du vurdert å slippe alle kostnader og bryderi med bil? Nå kan du leie en bil i din egen kjeller når du trenger det! Glem service, kapitalkostnader, dekkskifte, oppbevaring av dekk og dyre forsikringer. I dette prosjektet er det lagt opp til praktisk bildeling. Biler er kostbare og det er vesentlig mer lønnsomt å kun betale og disponere over bil når det er nødvendig.

Gjesteleilighet:
Hvorfor ha kalde soverom, som koster mye per kvm og ofte ikke er i bruk. Nei, la heller gjestene dine bo for seg selv! Komfortabelt og rimeligere enn et hotellrom. Prosjektet har en egen gjesteleilighet, som kan leies om man får overnattingsbesøk. Nå trenger du ikke å betale for et ekstra soverom i din egen leilighet fordi du skal ha gjester! Leiligheten er på ca. 47 kvm.

Hobbyrom:
Det er også lagt til rette for et felles hobbyrom. Her kan man trekke seg tilbake og fikse og reparere f.eks. sykkelen, barnevogna etc. Male, snekre eller smøre ski - her kan man fortsette med hobbyen sin!

Lånetilhenger:
I kjelleren vil det stå tilgjengelig to stk. lånetilhengere til fri bruk for alle beboere.

Takterrasse:
Det er felles takterrasse med solstoler, sittegrupper etc. Fantastisk utsikt over Drammen og med svært gode solforhold. Det er også bad felles bad med WC i forbindelse med takterrassen.

Dagligvarebutikk:
Det er stor Rema 1000 dagligvarebutikk i 1. etasje.

Alt dette er skreddersydd for å sikre beboerne et godt og helhetlig tilbud.

Standard:
Attraktiv selveierleilighet med meget god standard. Leiligheten har fått en oppgradert standard utover en allerede godt levert standard fra utbygger. Det er her investert og oppgradert for betydelig beløp og den har bl.a. lekker 1-stavs eikeparkett, utvidet kjøkkenleveranse med integrerte hvitevarer m.m.

Videre fremstår kjøkkenet moderne med innredning fra Sigdal kjøkken i gråtonet finish og med takhøye skap. Integrert koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Avtrekksvifte over komfyr.

Lys og åpen stue med utgang til vestvendt og innglasset balkong. Det er også utebelysning og strømuttak på terrassen.

Badet er i delikat stil med downlights i tak, fliser på vegger og gulv, vannbåren varme i gulv, vegghengt toalett, baderomsinnredning med servant. Plassbesparende og foldbare dusjdører i glass samt opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Meget stort soverom begge med god plass til garderobe. Hovedsoverommet er utstyrt med garderobeskap på begge sider av sengen.

Leiligheten har for øvrig den samme høye standard som prosjektet med balansert ventilasjon, vannbåren varme m.v.

Parkering:
Offentlig parkering i området etter gjeldene bestemmelser.

Oppvarming:
Vannbåren fjernvarme

Beliggenhet:
Leiligheten ligger meget bra til der den ligger tilbaketrukket fra Engene i vestvendt 4. etg. Bragernes Kvartal er et nybygget boligprosjekt ved siden av Rådhuset og Bragernes torg.

Drammen Rådhus, Bragernes torg, byens kinosenter, teater og en rekke andre servicetilbud finner du som nære naboer og her er det tilbud for enhver smak.

Bragernesåsen og marka befinner seg rett bakenfor og sammen med den betydelige oppgraderingen av elvebredden byr nærområdet på mange fine turmuligheter. Elvepromenaden som strekker seg oppover elven på begge sider, legger grunnlaget for en perfekt tur både kveld- og dagtid.

Gangavstand til Drammen Sykehus og den nye legevakten som ligger vest på Bragernes.
Ideell beliggenhet for de som foretrekker kort gangavstand til byens rikholdige servicetilbud og offentlig kommunikasjon.

Over elven finner vi Drammensbiblioteket, Høyskolesenteret i Kunnskapsparken, Drammensbadet, Marienlyst stadion og Drammenshallen.

Enkel adkomst til offentlig kommunikasjon. Blant annet Timekspressen - Gardermoen- Oslo-Drammen- Notodden.

Drammen jernbanestasjon ligger gangavstand unna, rett på andre siden av bybroen på Strømsø. Ta turen og opplev alle fordelene med livet sentralt på Bragernes!

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Felles selveiertomt som er bebygget i sin helhet. Det er felles takterrasse og atrium.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele leiligheten under ett til boligformål.

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Regulering

Beliggende i område regulert til bolig og næring.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse, men ikke ferdigattest. Ferdigattest vil anmodes ved endelig ferdigstillelse av fellesområdene og uteområdene.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Arealbeskrivelsene er iht. utbyggers tegninger med tillegg av innglasset balkong. Det tas forbehold om evt. avvik.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: 4. etg.: 81 inkl. 8 kvm. innglasset balkong

Bruksareal per etasje: 4. etg.: 70

lnngår i p-romsareal: 4. etg.: Gang, soverom, bad, stue og kjøkken.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, informasjon fra utbygger, opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører og sameie. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Det bemerkes at selger ikke har bebodd leiligheten og således ikke har ikke tilstrekkelig primærkjennskap til boligen. Kjøper kan derfor inneha en svakere kjøpsrettslig stilling enn ved et ordinært salg hvor selger selv bebor eiendommen og avgir opplysninger om denne, slik at det er å anmode om å undersøke leiligheten nøye og gjerne sammen med fagkyndig.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 0,-

Det er installert vannmålere.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 0
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Vi har dess­ver­re ikke mu­lig­het til å opp­gi for­bruks­tall for det­te, da leilighe­ten ikke har vært be­bodd. Det­te vil uan­sett va­riere av­hen­gig av hus­stan­den, øns­ket innetempera­tur, egne for­dels­av­ta­ler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 0,-
Sekundær formuesverdikr 0,-
Formuesverdi årstall

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-19-00016

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Energiattest, datert 23.01.2019
Situasjonskart
Eiendommens reguleringsmessige forhold
Opplysninger fra forretningsfører Usbl Lier,
datert 23.01.2019, inneholdende:
‐ Boligopplysninger
‐ Vedtekter og husordensregler

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.