Adresse

Bølgeveien 12
3077 SANDE I VESTFOLD

Prisinformasjon

Prisantydning: 8.990.000

Felleskost: 5.518

Felleskost inkluderer:

A-konto oppvarming og varmtvann, kommunale avgifter, renovasjon, forsikring, grunnpakke Canal Digital, strøm ifellesanleggene, servicekostnader på heisanlegg, vaktmester, gartner, avgifter til Sande Kommune.

Omkostninger


Dokumentavgift: 218.750 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 525,-
Eierskiftehonorar kr 5 650,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 9 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 235.554

Totalpris med omkostninger kr 9.225.554

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, kr 7 100,-
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Fredrik Simensen
+4748237971
fs@dahlas.no

Areal og byggeår

Primærareal: 158

Bruksrareal: 161

Antall soverom: 5

Etasje: 7

Tomtestørrelse: 15610

Boligtype: Leilighet

Eierform: Selveier

Byggeår: 2014

Energimerking: C Grønn

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Bademulighet
 • Fiskemulighet
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 126
Bruksnr: 62
Seksjonsnr: 104
Kommune: SANDE (V.)

Innhold
Leiligheten innheholder: Entré/gang, 5 soverom, stue med spisestue, kjøkken, 2 bad og bod.

Utgang til balkong fra 2 soverom og stue. Med til leiligheten hører rettigheter knyttet til båtplass.

Høydepunkter:
- 2 store bad, ett med opplegg til vaskemaskin.
- 3 balkonger med sol fra morgen til kveld og et fantastisk utsyn!
- Rikelig med bodplass med 3 boder på hhv. ca 3 kvm i leiligheten og to boder på 10 kvm i kjeller.
- Attraktiv beliggenhet sommer som vinter.
- Kort vei til bla. Oslo/Asker/Drammen/Tønsberg.
- Kort vei til togstasjon.
- Tilbaketrukket og rolig beliggenhet.

Standard:
Leiligheten har en praktisk og gjennomgående planløsning med svært gode lysforhold fra store vindusflater. Leiligheten ligger høyt og fritt med panoramautsikt mot fjorden og området. God standard med moderne og tidsriktige farger på overflater. Alle gulv i oppholdsrom har flott 3-stavs eikeparket og flislagte gulv på bad. Leiligheten fremstår svært innbydende og er et sted man kan flytte rett inn!

Entré:
Praktisk entré med god plass til oppbevaring av yttertøy. Entreen fungerer som et knutepunkt i boligen og her har man tilgang til kjøkken, bad, soverom og stue. Dørcallingsannlegg med automatisk døråpner.

Kjøkken:
Velutstyrt og romslig kjøkken fra 2014, med naturlig åpen løsning mot stuen. Lekker innredning med profilerte fronter og påkostet benkeplate. Kjøkkenet er Inndelt i over- og underskap. Påkostet, integrert komfyr, induksjonstopp, kjøle/ fryseskap og oppvaskmaskin. Her er det god plass til spisebord, hvor du kan servere suveren utsikt til maten!

Stue:
Lys og romslig stue med svært god lysinngang fra store vindusflater. God plass til både sofahjørne og bord. Delvis meget god takhøyde for god romfølelse. Ellers nedfelt tak med downlights.

Balkong:
Leilighetens 3 balkonger er gunstig plassert, med frokostbalkong i forbindelse med det ene soverommet - her kan du nyte kaffen i morgensolen. Det er i tillegg balkong ut fra soverom 2, med tilbaketrukken beliggenhet og fin utsikt. Leilighetens perle ligger med utgang fra stuen, en meget flott balkong med sol fra formiddag til ut på kvelden og vidstrakt fjordutsikt.

Bad/wc:
Pent og romslig bad i forbindelse med hovedsoverommet, med moderne fliser på gulv og vegg. Varmekabler i gulv, samt veggmontert toalett og innredning med opplegg til vaskemaskin. Dusj med innfelling dusjvegg. Bad 2 har innredning med underskap, vegghengt toalett, badekar og varmekabler på gulv.

Hovedsoverom & Soverom II, III, IIII, IIIII:
Alle soverommene er av god størrelse og har plass til seng og garderobeskap. Hovedsoverom har tilgang til privat bad og balkong.

Parkering:
Parkering i felles garasjeanlegg.

Oppvarming:
Vannbåren gulvvarme.

Beliggenhet:
Attraktiv beliggenhet på Nordre Jarlsberg Brygge med fjorden som nærmeste nabo. Fra leiligheten er det kun noen hundre meter gange til ny Kiwi-butikk, bussholdestasjon og idylliske tur- og bademuligheter.

Skole:
Selvik Skole og Nordre Jarlsberg Barnehage ligger i nærområdet. Det er heller ikke lang vei til andre utdanningsinstitusjoner som videregående skole i Skafjellåsen.

Rekreasjon:
Sande byr på en rekke muligheter for sport- og fritidsaktiviteter hele året. Suluvann er også et fint sted å bade på sommertid i tillegg til sandstrender langs vannet i flere kilometer. Ellers er det kort vei til fotballbane, idrettshall, skøytebane, tennisanlegg og treningssenter som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.

Handel:
Dagligvarehandelen kan gjøres blant annet ved ny Kiwi kun noen hundre meter unna, samt Coop Prix på Lersbrygga. Sande sentrum dekker de fleste andre daglige behov med blant annet matbutikk, klesbutikk, vinmonopol mm.

Transport:
Adkomst til sentrum med buss, kun en kort spasertur unna. Sande togstasjon ca. 10 min unna.

Tidsavstander i bil:
Drammen ca. 25 min.
Asker ca. 35 min.
Oslo ca. 55 min.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Regulering

Gjeldende regulering: Blokkbebyggelse, offentlige trafikkområder, friområder, spesialområder, fellesområder og kombinert formål.

Regulering under arbeid. Følgende planer berører eiendommen: Plan ID: 713999E

Planforslag:
Det eksisterer planforslag som berører eiendommen med videre utbygging.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse, men ikke ferdigattest.

Beskrivelse (type bolig)
Når du kjøper en eierseksjonsleilighet, kjøper du en andel av en eiendom og får en eksklusiv bruksrett til en del av eiendommen, normalt en leilighet. Du blir medlem i et sameie (hos Lovdata kan du lese lov om eierseksjoner), og må betale fellesutgifter til bl.a. forsikring, vaktmester, vedlikehold og oppvarming av fellesarealer. Du har full råderett over boligen, og kan bl.a. pantsette den, belåne den og foreta innvendig oppussing. Du er normalt ikke ansvarlig for annen gjeld enn den du selv tar opp i forbindelse med kjøpet av boligen. Sameiet kan imidlertid ha felles gjeld og ta opp felles lån for å finansiere oppussings- og rehabiliteringsarbeider. Du vil da være ansvarlig for din andel av dette.

Dersom det er vedtektsbestemt at ny eier skal godkjennes av styret i sameiet, er dette en forutsetning for lovlig å kunne ta boligen i bruk.

Dersom kjøper ikke blir godkjent av sameiet iht. vedtektene, må enten boligen videreselges for kjøpers regning og risiko eller få styrets vurdering rettslig prøvd. Det er kjøpers risiko om slik godkjennes gis.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Positive og negative forhold ved eiendommen:
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje:

Bruksareal per etasje:

lnngår i p-romsareal:

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra e-verket:
Anlegget ble sist kontrollert: 2014
Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.
Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 4 406,-

Det er installert vannmåler til varmt- og kaldtvann. Avgiftene er beregnet a-konto og er forutsatt en leilighet med stipulert forbruk på 50 m3.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 3 300
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Andel formue
kr 13 396,- pr. 31.12.2018

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 1 398 990,-
Sekundær formuesverdikr 5 036 364,-
Formuesverdi årstall 2017

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2017 utgjør formuesverdien 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal

Oppdragsnummer
1-18-00456

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 15.01.2019
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring, datert 10.01.2019
Energiattest, datert 06.02.2019
Kopi av informasjon fra stedlig energiverk vedrørende eiendommens el‐anlegg datert 04.01.2019
Situasjonskart
Opplysninger fra forretningsfører, inneholdende:
‐ Boligopplysninger
‐ Innkalling og protokoll til ordinær
generalforsamling
‐ Årsberetning, samt årsregnskap og budsjett
‐ Revisjonsberetning
‐ Vedtekter
‐ Husordensregler

Tinglyste heftelser

Reseksjonering - Tinglyst dato 25.10.2018
SNR: 104 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 178 / 24605

Bestemmelse om veg - Tinglyst dato 25.10.2010
Med flere bestemmelser GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel - Tinglyst dato 12.02.2016
Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel

Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel - Tinglyst dato 01.12.2016
Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel

Erklæring/avtale - Tinglyst dato 17.03.2008
Avtale om utbygging av Nordre Jarlsberg brygge. Bestemmelse om overdragelse av eiendommen. Med flere bestemmelser GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Erklæring/avtale - Tinglyst dato 05.11.2010
Bestemmelser i forbindelse med gjennomføring av planer for Nordre Jarlsberg Brygge. Med flere bestemmelser GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Bruksrett - Tinglyst dato 23.11.2010
til toalettanlegg GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLEREAnnonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.