Adresse

Blestølen
3623 LAMPELAND

Prisinformasjon

Prisantydning: 550.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 18.750 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 525,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 13 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 33.904

Totalpris med omkostninger kr 583.904

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 100,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Jørn Mosebekk Larsen
+4791321232
jml@dahlas.no

Kort om eiendommen

Blestølen på Blefjell i Flesberg kommune har en veldig god beliggenhet. Området ligger høyt, fritt og solrikt til, her har du ca 160 km med velpreparerte skiløyper med menge fine turmål i området.

Blestølen ligger innrammet av storslagen natur med flotte friluftsmuligheter til alle årstider, med alpinanlegg og langrennsløyper som er knyttet til Blefjells flotte løypesystem. For nærmere informasjon se gjerne - www.bleloyper.no.

Langrennsløypene ligger i gangavstand fra hytta.
Fine turstier i terrenget til både fotturer, løping og sykling. Det er kort vei til Blestølen Dagligvare og nye Blefjell Lodge. Her kan du få det meste av nødvendige dagligvarer, mat eller en god kaffekopp. Med under to timer reisevei fra både Oslo og Vestfold er Blefjell den "korteste" veien til fjells.

Areal og byggeår

Primærareal: 41

Bruksrareal: 41

Antall soverom: 3

Boligtype: Hytte

Eierform: Selveier

Byggeår: 1971

Energimerking: None Ingen

Fasiliteter
  • Balkong/Terrasse
  • Ingen gjenboere
  • Peis/Ildsted
  • Turterreng
  • Barnevennlig
  • Rolig
  • Fiskemulighet
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 146
Bruksnr: 7
Kommune: Flesberg

Innhold
Hytta innehar alt på ett plan og inneholder:

Entre/gang, toalettrom, stue/spisestue, kjøkken, gang/del av bod, 3 soverom,

Kryploft. Liten kjellerkulp.

Standard:
Velholdt fritidsbolig beliggende nær Blestølen/Blefjell i Flesberg kommune - Blestølen ligger innrammet av storslagen natur med flotte friluftsmuligheter til alle årstider, med alpinanlegg og langrennsløyper som er knyttet til Blefjells flotte løypesystem.

Vinduer: 2-lags koblede m/sprosser
Gulv: Furugulv, vinyl
Vegger: Panel

Parabolantenne medfølger. Hytta selges møblert. Kjøkken med oppvaskbenk/kum og liten hybelkomfyr. Toalettrom med biodo. Vann hentes fra brønn/oppkomme. Drikkevann medbringes.

Parkering:
Det opplyses at det er parkering på Blestølen.

Oppvarming:
Åpen, murt peis samt elektrisk. Parafinovn med dagtank er ikke i bruk.

Beliggenhet:
Blestølen på Blefjell i Flesberg kommune har en veldig god beliggenhet. Området ligger høyt, fritt og solrikt til, her har du ca 160 km med velpreparerte skiløyper med menge fine turmål i området.

Blestølen ligger innrammet av storslagen natur med flotte friluftsmuligheter til alle årstider, med alpinanlegg og langrennsløyper som er knyttet til Blefjells flotte løypesystem. For nærmere informasjon se gjerne - www.bleloyper.no.

Langrennsløypene ligger i gangavstand fra hytta.
Fine turstier i terrenget til både fotturer, løping og sykling. Det er kort vei til Blestølen Dagligvare og nye Blefjell Lodge. Her kan du få det meste av nødvendige dagligvarer, mat eller en god kaffekopp. Med under to timer reisevei fra både Oslo og Vestfold er Blefjell den "korteste" veien til fjells.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til Blestølen. På visningsdagen vil det være oppmøte på Blestølen kl 1400 - PÅMELDING TIL MEGLER I FORKANT. Eier vil møte til kl 1400 etter avtale og i følge gå en kort skitur til hytta.

Beskaffenhet:
Punktfeste, naturtomt, lett skrånende med spredt skog i lettgått terreng. Ca 400 m fra vei og ca 800 m fra Blestølen og parkering.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele hytta under ett til fritidsformål.

Regulering

Reguleringsplan for Blestølen med bestemmelser. Forøvrig kommuneplan av 2003-2015 samt kommunedelplaner som er beliggende på kommunens hjemmesider. www.flesberg.kommune.no

Ferdigattest
Kommunen kan ikke finne ferdigattest og/eller midlertidig brukstillatelse i sine arkiver. Dog er hytta reg. tatt i bruk i ved byggeår.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje:

Bruksareal per etasje:

lnngår i p-romsareal: Alle rom unntatt bod.

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra e-verket: Anlegget ble sist kontrollert: Intet tilsyn er registrert.

Vedlagt er festekontrakt i prospekt. Grunneier: Arne Garaas. Festetid: 99 år fra 1/10-70. Festeavgift kr: 2.730,-, indeksregulert hvert 10.år, neste regulering pr. 2020.

Noe av oppsummeringen fra takstmann tilsier at det er gammel slitt taktekking, takrenner og pipebeslag. Lekkasje ved pipa. Deler av fundamenteringen, yttervegg og takrenner er skadet og må repareres/skiftes. Det må også påregnes utbedring/utskiftning av de andre pilarene.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.
Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer følger med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 0,-

Det er installert / ikke installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Privat vei. Ikke tilknyttet privat eller off. vann/avløp. Det er avløp fra kjøkken/servant, utslipp ikke godkjent av Flesberg kommune.

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 1 400
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 172 974,-
Sekundær formuesverdikr 622 706,-
Formuesverdi årstall 2017

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2017 utgjør formuesverdien 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal

Oppdragsnummer
1-18-00449

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 070119
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring, datert 061218
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert 061218
Eiendomskart
Festekontrakt

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.