Adresse

Sjakta 3
3030 DRAMMEN

Prisinformasjon

Prisantydning: 11.900.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 287.500 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 525,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 13 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 302.654

Totalpris med omkostninger kr 12.202.654

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 4 100,- / kr 7 100,- / kr 11 100,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Ola Novak Ødegaard
+4797164416
ono@dahlas.no

Kort om eiendommen

Eiendommen peker seg ut i området med sin herskapelige stil og solide inntrykk inne såvel som ute.

Eiendommen er praktfullt opparbeidet med pen mur langsgående innkjørselen, asfaltert gårdsplass innrammet av brostein, kantstein og belyste støttemurer. Store skiferplattinger gir lettstelte og sosiale uteplasser.

Boligen er på hele ca. 328 kvm, har store rom og godt utstyrt m/plassbyggede innredninger. 3 bad hvorav det ene er i en-suite løsning privat for hovedsoverom. Store stuer og lekkert kjøkken med hvitevarer av høy kvalitet. Teknisk godt hus med smart-styring av lys, vannbåren gulvvarme via bergvarme, balansert ventilasjon, sentralstøvsuger, 2 gasspeiser, alarmanlegg m.m.

Kunstgressbane og flotte turområder i umiddelbar nærhet. Gangavstand til skoler, barnehager m.v.

Velkommen!

Areal og byggeår

Primærareal: 320

Bruksrareal: 328

Antall soverom: 4

Tomtestørrelse: 1322

Boligtype: Enebolig

Eierform: Selveier

Byggeår: 2010

Energimerking: C Rød

Fasiliteter
  • Garasje/P-plass
  • Peis/Ildsted
  • Turterreng
  • Utsikt
  • Barnevennlig
  • Moderne
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 104
Bruksnr: 59
Kommune: Drammen

Innhold
En sjelden mulighet! Tilbaketrukket på Hallermoen Vest ligger denne eksklusive og meget innholdsrike villaen på over 300 kvm. Familievennlig og praktisk planløsning som tillater både samhold og privatsfære for både voksne og små. Her bor man svært tidsmessig og kan nyte en enkel hverdag med tilrettelagte løsninger for en kvalitetsrik og aktiv livsstil. Hagen er også godt skjermet og barnevennlig, der den ligger trygt og rolig til i en blindvei.

Planløsningen er svært gjennomtenkt med mange løsninger som er tilpasset for å lette en travel familiehverdag.

Planløsningen består av følgende rom:

1. etg.:
Romslig hall, gjestetoalett, bod, stort trapperom, vaskerom og entré fra separat inngangsdør nr. 2 med tilgang til vaskerom og teknisk rom, åpent kjøkken stor herskapelig stue i 3 deler, stort bibliotek-rom/TV-stue med hjemmekino og lerret.

2. etg.:
Trappegang, bod, stor loftsstue med utgang til balkong, loft med gulv på midten og adkomst via nedfellbar trapp i loftstuen, 4 store soverom, 3 gode bad og praktisk omkledningsrom tilhørende hovedsoverommet.

Dobbelgarasje med hobbybod og flislagte gulv. Stor dobbelgarasje med egen inngangsdør. Store, motoriserte og fjernstyrte leddporter malt i sort, i lik stil som inngangsdøren.

Koselig lekestue i matchende stil med huset.

Standard:
Boligen har en gjennomgående god standard med eksklusive, gjennomtenkte og gode løsninger i aller rom. Lekre tapeter og pen og bred 1-stavs eikeparkett på de fleste gulvflater. Utstrakt bruk av spotter i de fleste rom og lysstyring/smarthus med 2 veggmonterte touch-skjermer. Her kan lysstyring og varmestyring foretas i flere makromodus, slik som "Alt på", "Borte", "Vaskelys" etc.

Innvendig standard har høy kvalitet og med en utførelse i utsøkt stil - romstandarden beskrives slik:

Hall: En stor hall gir en fin velkomst med rustikke kvalitets-fliser på gulv og eksklusiv tapet på vegger. Gjennomsyn i pen gasspeis mot kinorom slik at man nyter gasspeisen fra begge rom. 2 stk. 2-fløy dører både som inngangsdør og ut mot kinorommet.

Kjøkken: Lekkert kjøkken levert fra Huseby kjøkken med behagelig fargetone på innredning. Stilfull og praktisk komposittstein på benkeplater. Høy kvalitets hvitevarer fra Miele bestående av stekeovn, kombinert mikro-/stekeovn, kaffemaskin, inductionstopp, avtrekksvifte og oppvaskmaskin. Både helt kjøleskap og fryseskap i full høyde, begge integrerte. Elegant speil over benk. Hyggelig kjøkkenøy med praktisk barbenk-løsning.

Stue: Stor stue som er delt i 3 deler pluss adkomst til kinorom med gasspeis, med projektor og bose-anlegg. Eksklusiv tapet. Midt i stuen er det plassbygget innredning for bl.a. skjult plassering av AV-utstyr.

Kinorom: Projektor, lerret og hjemmekinoanlegg fra Bose medfølger i salget. Kinorommet har i tillegg stor plassbygget innredning, 2-fløy dør ut mot hall og skyvedør mot stuen.

Vaskerom: Egen inngangsdør med digital og app-styrt dørlås via Yale doorman. Vaskerommet har både skyllekum og stor innredning med benkeplate. Plassbygget garderobe er også på plass. Fra vaskerommet er det adkomst til teknisk rom der det er plassert bergvarmeanlegg m.v. Vaskerom og teknisk rom har begge fliser på gulv.

2. etg.:

Loftstue: Loftstuen har plassbygget innredning. 2-fløy dører ut til utsiktaltan. Fra loftstuen er det også adkomst til stuveloft og det er lagt gulv i midten.

Soverom:
3 av 4 soverom har i likhet med resten av boligen en lekker 1-stavs parkett i matt eik.

En-suite: Hovedsoverommet har teppe på gulv og 2-fløy dør ut til solrik balkong. Videre er det adkomst til stort og privat garderoberom og privat bad. Garderoben er svært romslig og har pen plassbygget innredning.

Privat bad: Lekkert privat bad med bred dusj og barnevennlig badekar. Stor dusjavd. med glassdører. Bred innredning med 2 integrerte vasker og pene armaturer - fra Grohe av typen Axor. Spotter i tak og varmekabler i gulv.

Barnas bad: Badet mot øst har fliser på gulv og vegger. Her finnes også en praktisk kles-sjakt som fører ned til vaskerommet i etasjen under. Stor dusjavd. og bred innredning med servant. I likhet med master-badet, så har dette badet også et moderne og stilrent toalett. Spotter i tak og varmekabler i gulv.

Gjestebad nr. 3: Dette badet er ikke 100% ferdigstilt da det mangler armaturer og baderomsinnredning og vvs-utstyr, men fliser og varmekabler i gulv m.v. er ferdig.

Vegghengte TVer medfølger ikke i salget. Integrerte tak-høyttalere og sub fra B&W samt forsterker fra Sonos medfølger.

Garasjebygg: Garasjebygget har fliser på gulv og gips på vegger. 2 ladepunkt for el-bil er på plass i garasje.

Parkering:
Meget gode parkeringsforhold i egen dobbelgarasje med 2 separate porter. For øvrig er det meget gode parkeringsmuligheter på den store gårdsplassen.

Oppvarming:
Luft-til-vann varmepumpe med vannbåren gulvvarme i 1. etg. Sentralstøvsuger. Badene i 2. etg. har varmekabler i gulv. Nedgravd gasstank for drift av 2 gasspeiser.

Beliggenhet:
Eiendommen ligger på en av boligfeltets beste tomter både mht. barnevennlighet, der den ligger i en blindvei med kun ca. 50 meter til nærmeste barnehage.

Området er populært blant barnefamilier på grunn av sin nærhet til barnehager, attraktiv barneskole og flott opparbeidede fri- og lekearealer.

Konnerud- området er generelt sett godt utbygget med et rikt nettverk av gang- og sykkelstier.

Ungt boligmiljø med mange barnefamilier i det nærmeste nabolaget. Nærhet til marka med flotte turområder og lysløyper, og til flotte bademuligheter i Vannverksdammen. Konnerud har et svært aktivt idrettsmiljø med idrettshall, skøytestadion samt et flott skianlegg og fine lysløyper.

Kort gangavstand til bussholdeplass med svært god forbindelse til Drammen sentrum. Ca 7 min. med bil til Drammen sentrum og evt. videre kommunikasjon med både buss og tog. Ca 35 min. med tog fra Drammen til Oslo S, og 60 min. med Flytoget til Oslo Lufthavn (OSL).

Vi ønsker velkommen til denne prakteiendommen på Hallermoen Vest!

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Tomten er stor og er meget pent opparbeidet med barnevennlig og skjermet gressplen, asfaltert innkjøring med belyst mur langs oppkjøring mot garasjen. Når man kommer hjem til dette huset er det en helt egen følelse med et eksklusivt preg fra man entrer innkjøringen til man står i den private gårdsplassen. Her møtes man av en stor dobbelgarasje med eget hobbyrom, og et ellers ryddig og velordnet inngangsparti med asfalterte flater pent innrammet av brostein og kantstein. Hyggelig med lekestue for barna og 2 store skiferbelagte og lettstelte solplattinger for sosiale stunder og rekreasjon i solen.

Selger av eiendommen kommer til å kjøpe til et ekstra areal til eiendommen forutsatt av at kommunen godkjenner fradeling/endring av formålsgrense av det aktuelle området innen september 2019. I så fall vil den kjøpte tomtedelen på ca. 800 kvm medfølge vederlagsfritt for ny eier - verdi ca. 800.000,-. Godkjennes ikke denne fradelingen/reguleringsjusteringen i tide, så vil denne biten ikke medfølge og tomten være slik den fremstår på dagens grunnkart. Tomtedelen det er snakk om er tilgrensende tomten mot syd. Se vedlagt avtale i prospekt for ytterligere detaljer om forholdene knyttet til dette.

Det er deler av eiendommen, slik den benyttes i dag som ikke samsvarer med grensene, slik at det er deler som benyttes som ligger på naboeiendommen. Se gjerne på situasjonskart eller konferer med eiendomsmegler for å få utdypende informasjon om dette.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Regulering

Kommuneplan/kommunedelplan: Regulert til nåværende boligområde og deler av eiendommen til LNF-formål.

Gjeldende regulering: Frittliggende småhusbebyggelse iht. reguleringsplan for Vannverksdammen.

Det er under arbeid å få redefinert tilliggende område, slik at dette kan medfølge i salget.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest fra oppføring.

Beskrivelse (type bolig)
Frittliggende enebolig

Bygningsinformasjon / byggemåte
Boligen er fundamentert med ringmurselementer, og støpt plate av betong på oppkultet grunn. Yttervegger består av tre/bindingsverk, isolert og utvendig kledd med panel. Vinduer består av tre med tolags isoler-/energiglass fra 2009. Taktypen består av valmtak tekket med takstein.

Utdrag fra takstrapporten: Det er i taksten ikke foretatt en erfaringsmessig fradrag for slit, elde og utidsmessighet, da boligen fremstår som ny og meget god. Ensidig fall til sluk i dusjhjørne. Tilnærmet flatt gulv for øvrig. Det er stedvis "bom" i gulvfliser(fliser løsnet fra underlaget), samt en sprekk i gulvflis under innredning og i ekspansjonsfuge gulv/vegg. Det er ikke fremvist dokumentasjon på oppbygging av baderommene. Det er ikke registrert synliggjøring av lekkasjevann fra wc. Det er også trukket for gjenstående arbeid på bad i 2. etg. mot nordvest.

Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra takstrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: 1. etg.: 177 2. etg.: 151

Bruksareal per etasje: 1. etg.: 165 2. etg.: 149

lnngår i p-romsareal: 1. etg.: Kjøkken, entré-hall, gang, vaskerom, spisestue, stue, peisstue og wc. 2. etg.: Bad 1, trapperom, garderobe-/ omkledningsrom, stue, 2 bad , 3 bad og 4 soverom.

Diverse
Det kan ligge en skjult verdi i denne eiendommen, da selger har forpliktet seg til en opsjonsavtale på del av naboeiendommen. Denne forpliktelsen er dog betinget av kommunens samtykke til endring av formålsgrense på det aktuelle området. Les mer om dette i vedlegg til salgsoppgaven eller konferer med megler på saken.

Vårt firma har innhentet opplysninger fra Drammensregionens brannvesen (feiervesen):
Det foreligger ingen påbud om utbedringer på fyringsanlegget, men det ble kommentert i tilsynsrapport fra 2011 at slukkeutstyr måtte på plass. Dette er nå i orden.

Det er nedgravd privat gasstank på eiendommen. Dette gjør at man kan kjøpe inn gass til gunstig pris.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand.

Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.
Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget. Det samme gjelder lysekroner. Audiovisuelt utstyr medfølger ikke med mindre dette er innfelt i vegg/tak eller er særskilt benevnt at skal medfølge. Gardiner medfølger ikke.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 18 010,-

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet. Det er installert vannmåler.

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 44 331
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 2 378 865,-
Sekundær formuesverdikr 8 563 915,-
Formuesverdi årstall 2017

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-18-00418

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 14.05.2019
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring, datert 10.05.2019
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert 09.05.2019
Energiattest, datert 09.05.2019
Kopi av informasjon fra Drammensregionens brann‐ og feiervesen, datert 24.01.2019
Situasjonskart
Eiendommens reguleringsmessige forhold

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.