Adresse

Kjøyaveien 21 B
3474 ÅROS

Prisinformasjon

Prisantydning: 4.490.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 27.000 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 525,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 13 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 42.154

Totalpris med omkostninger kr 4.532.154

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 100,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Ola Novak Ødegaard
+4797164416
ono@dahlas.no

Areal og byggeår

Primærareal: 114

Bruksrareal: 120

Antall soverom: 3

Tomtestørrelse: 2401

Boligtype: Vertikaldelt tomannsbolig

Eierform:

Byggeår: 2018

Energimerking: B Oransje

Fasiliteter
  • Balkong/Terrasse
  • Garasje/P-plass
  • Peis/Ildsted
  • Turterreng
  • Barnevennlig
  • Bredbåndstilknytning
  • Moderne
  • Offentlig vann/kloakk
  • Parkett
  • Rolig
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 50
Bruksnr: 264
Seksjonsnr: 4
Kommune: RØYKEN

Innhold
Moderne og nyoppført halvpart av vertikaldelt tomannsbolig med svært ideell intern-beliggenhet. Boligen ligger ytterst på sameiets eiendom, både høyt og fritt uten sjenerende nabobebyggelse, dette utgjør en flott utsikt med gode solforhold!

Praktisk og familievennlig planløsning, inneholder følgende:

1.etg.:
Entré/vindfang, gang/trapperom med kott, 2 soverom, bad, vaskerom/bod/teknisk-rom og sportsbod.

2.etg.:
Stue/spisestue/kjøkken, soverom og bad.

I tillegg nevnes:
- Romslig og solrik veranda på ca 27 kvm.
- Carport med plass til 2 biler.
- Fellesareal.

Standard:
Gjennomgående god standard i gjennomført og tiltalende stil, samt med stilig arkitektur. Moderne overflater med blant annet lys eikeparkett i de fleste rom. Svært behagelig bo-tilværelse med balansert ventilasjon og ellers svært energieffektiv.

Romstandarden beskrives som følgende:

1.etg.
Entré/vindfang: Praktisk adkomst direkte fra tak-overbygget bil-oppstillingsplass i carport. Gulvflate med fliser, samt plass til garderobeløsning.

Gang/trapperom: Lekker trapp med lys eik i trappetrinn som matcher boligens parkett. Smart utnyttelse av arealet med kott/bod under trappen.

Soverom: 2 soverom med god plass til bla garderobe-møblement. Gjennomgående like og pene overflater i boligen, utgjør en fin helhet.

Bad: Delikat flislagt bad med moderne fliser, samt gulvvarme. Sanitærutstyr bestående av hygienisk og vegghengt wc, dusjnisje og helstøpt servant i pen baderomsinnredning med to romslige skuffer. Det er montert speil med innfelt belysning.

Vaskerom: Fra gangen er det forbindelse til praktisk vaskerom/teknisk-rom med eget sluk. Det er opplegg til vaske- og tørkemaskin. Det er også her sentralstøvsuger og ventilasjonsanlegg er montert. Fra vaskerommet er det inngang til sportsbod med også praktisk adkomst fra carporten. Svært familievennlig og tilrettelagt løsning.

2.etg.
Stue/spisestue: Åpen og luftig stue med store og moderne vindusflater. Planløsningen er enkel å innrede med sitte- og spisegruppe. Det er montert moderne vedovn med glass gnistplate. Fra stuen er det utgang til romslig og skjermet veranda ca. 27 kvm. Her er det flott utsikt og gode solforhold!

Kjøkken: Åpen kjøkkenløsning mot stuen, pent adskilt med plass for spisemøblement. Lekker kjøkkeninnredning med slette og hvite fronter fra Sigdal. Integrerte hvitevarer fra Whirlpool, bestående av induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. For øvrig mye skapplass, samt Røroshetta avtrekk over platetopp.

Soverom: Romslig hovedsoverom med fin planløsning som gir rom for separert garderobeløsning, og eget bad.

Bad: Lekkert flislagt bad med gulvvarme i tilknytting til hovedsoverommet. Sanitærutstyr bestående av hygienisk og vegghengt wc, dusjhjørne og helstøpt servant i pen baderomsinnredning med to skuffer. Det er montert speil med innfelt belysning.

Overflater:
Gulv: Parkett og fliser.
Vegg: Malte flater.
Himling: Malte flater.

Parkering:
Carport med plass til 2 biler.

Oppvarming:
Varmekabler i rom med fliser og vedovn. For øvrig elektrisitet.

Beliggenhet:
Flott beliggende syd-/vestvendt med sjøgløtt og gode solforhold! Eiendommen ligger høyt og fritt i Åros, like ved Oslofjorden, og fra eiendommen nyter man en fin og vidstrakt utsikt.

Frydenlund barneskole og barnehage ligger kun ca. 300 meter fra boligen - ved Årosfjellet. Åros har mange og flotte turmuligheter i nærmiljøet. Herfra kan man blant annet benytte den populære kyststien i begge retninger mot Sætre og Slemmestad, samt turløyper og skiløyper i skogsterreng sommer som vinterstid.

Området byr videre på badestrand, båthavner og Åroselva som er kjent for sitt lakse-/ørretfiske. NÅIF idrettsforening har også et variert tilbud med forskjellige fritidsaktiviteter for både barn og voksne. Åros sentrum tilbyr for øvrig både matbutikk, blomsterbutikk, lege, tannlege m.m.

Det er bussforbindelse til både Drammen og Oslo. Hurtigbåt til Aker brygge er også attraktivt – denne går fra Slemmestad tar ca. 30 min.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Pent opparbeidet felles tomt med stor gårdsplass og gressarealer.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Regulering

Kommuneplan/kommunedelplan:
Boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan (1.10.2015).

Gjeldende regulering:
Åros Nordre (18.4.1991) Kjørevei, boliger.

Regulering under arbeid:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

Planforslag:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest.

Beskrivelse (type bolig)
Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: 1. etg.: 60 kvm 2. etg.: 60 kvm

Bruksareal per etasje: 1. etg.: 54 kvm 2. etg.: 60 kvm

lnngår i p-romsareal: 1.etg.: Entré/vindfang, gang/trapperom, 2 soverom og bad. 2.etg.: Stue/spisestue/kjøkken, soverom og bad

Diverse
Det bemerkes at innvendige bilder, samt bilder fra veranda, er fra en annen enhet. Mindre forskjeller i boligen og omgivelsene må påregnes.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, selgers opplysninger, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Hvitevarer / tilbehør
Integrert hvitevarer følger med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 10 000,-

Det er installert vannmåler. Det ingen gebyrer registrert på eiendommen, da boligen er nyoppført og ubebodd. Oppgitt kommunal avgift er et estimat hentet fra et sammenlignbar salgsobjekt. Det tas forbehold om avvik, avgiften vil naturligvis variere med husstandens forbruk.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet via privat avstikker.

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 12 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Det ingen gebyrer registrert på eiendommen, da boligen er nyoppført og ubebodd. Oppgitte kostnader er estimat hentet fra et sammenlignbart salgsobjekt. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc. Det tas forbehold om avvik.

Vel-avgift pålydende årlig kr. 1.200. Gjelder brøyting av privat vei.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 1 213 056,-
Sekundær formuesverdikr 4 367 002,-
Formuesverdi årslall 2017

Formuesverdien foreligger ikke hos skatteetaten, da boligen er nyoppført. Oppgitt verdi er stipulert ved hjelp av kalkulator for beregning av formuesverdi, på skatteetatens hjemmeside.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2017 utgjør formuesverdien 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal

Oppdragsnummer
1-18-00381

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har ikke anledning til å tegne boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
dahl.webtopsolutions.com/customer.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.
3. Budrunder.no, en tjeneste levert av Norges Eiendomsmeglerforbund.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Energiattest, datert 26.10.2018
Situasjonskart
Eiendommens reguleringsmessige forhold
Seksjonering

Tinglyste heftelser

Seksjonering - Tinglyst dato 16.08.2018
Opprettet seksjoner: SNR: 4 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 1/4Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.