Adresse

Gleinåsveien 1 C
3440 RØYKEN

Prisinformasjon

Prisantydning: 6.675.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 37.500 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 525,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 13 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 52.654

Totalpris med omkostninger kr 6.727.654

Vi gjør oppmerksom på følgende:

- Det beregnes kun dokumentavgift av tomteverdi stipulert til
kr 1500.000,-da eiendommen er nyoppført.

- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 100,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Trond A. Helgerud
+4791360434
tah@dahlas.no

Areal og byggeår

Primærareal: 176

Bruksrareal: 180

Antall soverom: 4

Tomtestørrelse: 767

Boligtype: Enebolig

Eierform: Selveier

Byggeår: 2018

Energimerking: C Oransje

Fasiliteter
  • Balkong/Terrasse
  • Garasje/P-plass
  • Peis/Ildsted
  • Turterreng
  • Utsikt
  • Barnevennlig
  • Moderne
  • Offentlig vann/kloakk
  • Parkett
  • Sentralt
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 21
Bruksnr: 95
Kommune: RØYKEN

Innhold
1,etasje: Overbygget inngangsparti.
Romslig kombinert entre/hall, separat WC, vaskerom/teknisk rom. Stor stue med utgang til terrassen, kjøkken med åpen løsning mot stuen.

2.etasje: TV-stue/loftstue med utgang til balkong, 4 soverom bad/WC og bod.

Dobbelt garasje. Her er eiendommens utebod i bakkant - denne er ikke avdelt.

Standard:
Gulv: Keramiske gulvfliser i vindfang på bad/WC, separat WC og i vaskerom/teknisk rom. Forøvrig hvitpigmentert eikparkett i en-stavs utførelse. Vannbåren gulvvarme i alle rom i 1.etasje Vegger: Keramiske fliser på bad/WC, keramiske fliser og malte flater i vaskerom. Forøvrig hvitmalt helsparklet gips.

Himlinger: Helsparklede og malte gipsoverflater.

Kjøkken: Stort og hyggelig kjøkken med åpen løsning mot stuen og med masse lys inn via store vinduer.
Lekker hvitmalt innredning av type AUBO. Her er det integrerte hvitevarer med stekeovn(demobrukt),
induksjonstopp, ventilator og oppvaskmaskin. Det er avsatt plass til kjøleskap.

Bad/WC: Tiltalende og delikat med flislagte gulv og vegger, mosaikkfliser i dusj, servant i baderomsinnredning, veggmontert toalett, hjørnebadekar og dusjhjørne. Varmekabler i gulv. Badet har banemembran.

Dører: Gjennomgående massive, hvite moderne en-speils dører.

Innvendig trapp: Hvitmalt med massive hvitbeisede eiketrinn.

Vaskerom/teknisk rom/dusj: Flislagte gulv med vannbåren gulvvarme, hvit innredning med benkeplate, dusj, skyllekum i stål. VVS bereder. Opplegg til vaskemaskin og plass til tørketrommel. Banemembran.

Terrasser: To gode terrasser: Det ene er stor med utgang fra stuen i 1 etasje. Den andre er med utgang fra stuen i 2.etasje. På begge er det benyttet solide terrassebord av typen Royalimpregnert. Under terrassebordene i 2. etasje er det tett tekket og arealet under er derfor svært anvendelig.

Garasje: Stor dobbelgarasje som er gipset for vindtetting og utvendig kledd. Garasjeporten er isolert og levert fra Edlandsporten og med motorstyring og fjernbetjening.

Generelt:
- Fotocellestyrt utebelysning.
- Røykvarslere i serie
- Downlights i hovedbad, hall og kjøkken
- Balansert ventilasjon med roterende varmegjenvinner
- Sentralstøvsuger med brukerutstyr.
- Moderne peisovn fra Norpeis
- Norskproduserte vinduer med 3 lag glass og
energibelegg.


TV/DATA/TELEFONI: Det er lagt trekkerør for fiber, som kan leveres av Viken Fiber.

Parkering:
Parkering i dobbeltgarasje og i egen gårdsplass.

Oppvarming:
Moderne peisovn type Pisa fra NORDPEIS i stuen. Varmekabler i baderom, vannbåren gulvvarme i hele 1.etasje med vaskerom vindfang, stue og kjøkken. Det er ikke montert panelovner. Balansert ventilasjon med roterende varmegjenvinner.

Beliggenhet:
Dette er en stor og nyoppført enebolig med attraktiv, solrik beliggenhet i rolig og barnevennlig område på populære Gleinåsen i Røyken. Området er vesentlig bebygget med tomannsboliger og eneboliger og det er stor lekeplass i nærmiljøet.

Det er flere skoler og barnehager i nærheten av eiendommen. Midtbygda og Kjekstadmarka barnehage, og Midtbygda skole med bl.a. skateramp, kunstgressbane, ballbinge og Midtbygdahallen ligger like i nærheten. Røyken ungdomsskole og videregående skole er også i nærheten med flerbrukshall (Røykenhallen)

Området tilbyr flere flotte turmuligheter som bl.a. Vesledammen, Herstadhei med hytte med nydelig utsiktsterrasse, Kjekstadmarka med preparerte skiløyper og badevann, samt Kjekstad golfbane (18-hullsbane).

Man finner flere hyggelige badeplasser i nærområdet som Høvikvollen badeplass og Hyggenstranda m.m. Det er kort vei bort til Røyken sentrum med et bredt og variert servicetilbud med bl.a. dagligvarebutikker, post i butikk, apotek, bank, blomsterbutikk, spisesteder, sportsbutikk, frisør, tannlege og dyrlege m.m. Kort vei er det også til Røykenbadet som i tillegg har helsehus med legekontor, fysioterapeuter samt innvendig klatrevegg. Nærmeste dagligvareforretning er Kiwi Røykentorget.

Både buss og tog finnes innen kort avstand. Fra Røyken Rådhus er det hyppige avganger med buss til Drammen, Sætre, Slemmestad og videre til Oslo. Røyken togstasjon med avganger mot Oslo 2 ganger i timen. Med bil tar det ca. 15 minutter til Drammen og ca. 40 minutter til Oslo.Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Tomten er fint anlagt med ferdig gressplen. Det er lagt beleggningsstein i inngangspartiet innkjørsel og gårdsplass

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Regulering

Kommuneplan/​​​​​​​kommunedelplan: Avsatt til boligformål. Gjeldende regulering: Selve eiendommen er ikke regulert. En liten stripe av eiendommen mot vei og gangvei berøres av reguleringsplan for Gangveg Midtbygda-Røyken Sykehjem (14.3.1977) Denne er utbygget. Og reguleringsplan for Øvre Gleinåsen (14.9.1970) Kjørevei - se vedlagt reguleringskart.

Regulering under arbeid: Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/​​​​​​​berører men det er vedtatt reguleringsplan for fremtidig rundkjøring mot Kathrineåsveien syd for eiendommen se vedlagt reguleringskart.

Planforslag: Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Nyoppført tre/murkonstruksjon - se for øvrig
vedlagt byggebeskrivelse og verdi/lånetakst.

Boligen er nyoppført. Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra verdi og lånetakst avholdt av takstmann, samt fra byggebeskrivelse fra selger. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje:

Bruksareal per etasje:

lnngår i p-romsareal: 1,etasje: Entre/hall, separat WC, vaskerom/teknisk rom. Stor stue, kjøkken med åpen løsning mot stuen. 2.etasje: Loft/TV-stue, 4 soverom bad/WC.

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra e-verket:
Anlegget er nyoppført og ikke kontrollert.

Nytt anlegg satt opp etter forskrifter og det foreligger samsvarserklæringer.


Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.
Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 6 000,-

Det er installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 25 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Eiendommen har ikke vært bebodd og den er nyoppført. Ovenstående er derfor kun basert på stipulerte tall for en tilsvarende bolig og. Endelige kostnader vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 0,-
Sekundær formuesverdikr 0,-
Formuesverdi årslall

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2017 utgjør formuesverdien 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal

Oppdragsnummer
1-18-00291

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger er profesjonell utbygger og det er da ikke
anledning til å tegne eierskifteforsikring.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsiking fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
dahl.webtopsolutions.com/customer.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.
3. Budrunder.no, en tjeneste levert av Norges Eiendomsmeglerforbund.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Verdi og lånetakst datert 28.08.2018
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert 14.08.2018
Energiattest, datert14.08.2018
Situasjonskart
Eiendommens reguleringsmessige forhold
Servitutt - tinglyst erklæring

Tinglyste heftelser

Bestemmelse om vannledning - Tinglyst dato 11.07.2017
Bestemmelse om vannledning

Bestemmelse om kloakkledning - Tinglyst dato 11.07.2017
Bestemmelse om kloakkledningAnnonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.