Adresse

Lundaveien 25
3032 DRAMMEN

Prisinformasjon

Prisantydning: 7.300.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 57.500 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 525,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 13 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 72.654

Totalpris med omkostninger kr 7.372.654

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 100,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Jørn Mosebekk Larsen
+4791321232
jml@dahlas.no

Areal og byggeår

Primærareal: 183

Bruksrareal: 192

Antall soverom: 4

Tomtestørrelse: 688

Boligtype: Enebolig

Eierform: Selveier

Byggeår: 2019

Energimerking: B Oransje

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Peis/Ildsted
 • Turterreng
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Bademulighet
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger, ledig for overtagelse.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 65
Bruksnr: 123
Kommune: Drammen

Beskrivelse
Tiltalende og nyoppført enebolig med meget god planløsning og arealutnyttelse - mulighet for garasje for 2 biler!

Innhold
Boligen innehar 2 plan samt mulighet for garasje for 2 biler og inneholder:

1.etg: Overbygget inng. parti, vindfang/entre m/garderobeplass, bod/teknisk rom, trappegang, bad m/dusjhjørne, servant og wc, vaskerom, åpen kjøkkenløsning, stue/spisestue m/utg. terrasse og hage.

2.etg.: Trapperom, loftsstue/soverom m/utg. terrasse, bad m/dusjhjørne, servant og wc, 3 soverom hvorav ett m/omkledningsrom, bod.

Standard:
Ny, påkostet og stilsikker enebolig med mulighet for dobbelgarasje, grensende til friareal i skjermet og etablert boligområde på Konnerud. Meget barnevennlig og med gode solforhold. Kort vei til barnehage, skole, off. kommunikasjon, idrettsanlegg og
rekreasjonsområder - 2 bad samt vaskerom - 2 terrasser og mulighet for 2 stuer eller 4 soverom!

Vinduer: 3-lags glass
Gulv: 1-stavs parkett, fliser
Vegger: Malt gips, fliser på bad
Himlinger: Gipsplater sparklet og malt

Fiberopptikk. Boligen innehar gjennomgående god standard med påkostede bad, moderne og lekre fargevalg samt kjøkken fra Kvikk, type Mano, matt hvit. Integrerte hvitevarer fra Siemens med bred induksjonstopp, varmluftsovn, micro, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryser. Veggmontert avtrekkshette. Vannstopper er montert.

Balansert ventilasjon og sentralstøvsuger. Det er downlights i de fleste himlinger samt utvendig takoverbygg, forøvrig fasadebelysning.

Parkering:
Gode parkeringsmuligheter på eiendommen. Det er også godkjent oppsatt garasje for 2 biler.

Oppvarming:
Peisovn samt varmekabler/elektrisk. Balansert ventilasjon. Gulvvarme i hele 1. etg. med unntak av bod samt bad i 2.etg.

Beliggenhet:
Beliggende grensende til friareal, skjermet og rolig beliggenhet på Jordbrekkskogen, Konnerud. Kort vei til skole, buss, idrettsplasser samt umiddelbar nærhet til marka med lysløypenett. Meget barnevennlig og gode solforhold. Ca 9 km. til Drammen sentrum. Meget barnevennlig med kort vei til både barneskole og ungdomsskole. Det ligger flere barnehager i nærheten.

I tillegg til flere videregående skoler i Drammen, ligger universitetet i Sørøst-Norge på Papirbredden, helt nede ved elva.

Konnerud har marka som nærmeste nabo, hvor merkede stier, turveier og usjenerte fiskevann gir gode rekreasjonsmuligheter hele året. I nærområdet ligger både Konnerud stadion og Konnerudhallen. Konnerud IL er blant de største i landet og har en meget god idrettskultur. Området byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter, inkludert blant Norges beste rulleskiløype, hvor også skilandslaget holder samlinger. I tillegg er det lysløype, skøyteis og to treningssentre i nærheten. Det er kort vei til både Stordammen og Inntakeren med fine bademuligheter. Alpine utfordringer finner du i både Haukåsbakken og Drammen Skisenter.

En kort kjøretur unna ligger Drammensbadet som er et av Norges største badeanlegg, og byens populære elvepromenade med et yrende folkeliv, uteserveringer og grønne lunger. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Drammen museum, Drammen teater og spennende Union Brygge med Ypsilon bro anbefales. Kiwi og Rema 1000 er nærmeste dagligvare. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Konnerud et eget senter med flere butikker og andre servicetilbud.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Pent opparbeidet og beplantet med plen og noe naturtomt, forøvrig gruset gårdsplass og gangsti rundt huset. Biloppstillingsplasser og mulighet for garasje for 2 biler.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Regulering

Beliggende innenfor kommuneplan av 2014-2036, vedtatt 05.10.2015.
Regulert til bolig i reg. plan av 24.03.1987, Jordbrekkskogen Felt G.

Ferdigattest
Det vil foreligge brukstillatelse/ ferdigattest ved kjøpers overtagelse.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: 1.etg: 107 kvm 2.etg: 85 kvm

Bruksareal per etasje: 1.etg: 102 kvm 2.etg: 81 kvm

lnngår i p-romsareal: Alle rom unntatt bod/garderobe.

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra selger: Anlegget ble sist kontrollert: Nytt elektrisk anlegg fra 2019.
Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Vårt firma har innhentet opplysninger fra Drammensregionens brannvesen (feiervesen): Ingen tilsyn, nybygget i 2019. Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.
Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 10 000,-

Det er installert vannmåler. Stipulerte utgifter da boligen er nybygget.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 20 000
Forbruk av andre varmekilder kr 1 500,-

Ovenstående er basert på stipulert forbruk på lignende størrelse boliger og forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 0,-
Sekundær formuesverdikr 0,-
Formuesverdi årstall

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2017 utgjør formuesverdien 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal

Oppdragsnummer
1-19-00339

Sentrale lover


Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring da han er profesjonell, garanti ihht Bustadsoppføringslova stilles, prg. 12.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsiking fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Dersom boligen blir solgt før det er gått 6 måneder etter 06.09.19 vil selger stille garanti i henhold til avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesummen frem til overtagelse, og minst 5 % etter overtagelse.

Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
dahl.webtopsolutions.com/customer.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.
3. Budrunder.no, en tjeneste levert av Norges Eiendomsmeglerforbund.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Takstrapport, datert 020919
Energiattest, datert 270819
Situasjonskart
Plantegninger/snitt bolig
Energiattest
Kartutsnitt
Sit. kart

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.