Adresse

Laboratorieveien 8
3077 SANDE I VESTFOLD

Prisinformasjon

Prisantydning: 4.190.000

Felleskost: 2.418

Felleskost inkluderer:

Felleskostnadene inkluderer felles forsikring, renovasjon, trappevask, utvendig vedlikehold, forretningsfører, grunnpakke TV/data, a´konto vannbåren varme og oppvarming av varmt vann.

Omkostninger


Dokumentavgift: 104.750 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 525,-
Eierskiftehonorar kr 5 245,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 9 900,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 13 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 135.049

Totalpris med omkostninger kr 4.325.049

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 7 100,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Ola Novak Ødegaard
+4797164416
ono@dahlas.no

Areal og byggeår

Primærareal: 67

Bruksrareal: 70

Antall soverom: 2

Etasje: 4

Tomtestørrelse: 3104

Boligtype: Leilighet

Eierform: Selveier

Byggeår: 2013

Energimerking: C Grønn

Fasiliteter
  • Balkong/Terrasse
  • Garasje/P-plass
  • Utsikt
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 126
Bruksnr: 62
Seksjonsnr: 85
Kommune: SANDE (V.)

Beskrivelse
Meget bra beliggende 3 - roms - Høyt og fritt med fin fjordutsikt - Gode solforhold - 2 terrasser - Heis - Garasjeplass!

Innhold
Meget godt beliggende eierleilighet med flott fjordutsikt og stor og solrik terrasse. Denne leiligheten bør oppleves!

Leiligheten har en meget god planløsning bestående av: Gang, 2 soverom hvorav det ene har utgang til balkong, pent flislagt bad, stue med åpen og sosial kjøkkenløsning. Den brede døren fra stuen og ut til terrassen blir som en utvidelse av stuen på sommertid.

Heis fra leilighetsplanet og ned til egen bod i fellesarealene samt til egen garasjeplass i lukket felles garasjeanlegg.

Standard:
Leiligheten har en god standard med vannbåren gulvvarme, balansert ventilasjon, moderne stil med mange vinduer i flere formater, flotte fellesarealer.

Kjøkken: Åpent kjøkken med integrerte og medfølgende hvitevarer. Hvit profilert innredning. Dørcalling er plassert på kjøkkenet og har kamera.

Stue: Lys og luftig stue med lamellgardiner.

Stor og solrik terrasse med herlig fjordutsikt. Bred terrassemarkise, el.uttak

Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe og utgang til fin luftebalkong.
Soverom nr. 2 med garderobeskap.

Baderom: Pent flislagt bad med dusjhjørne, vegghengt toalett, downlights i tak og varmekabler i gulv.

Parkering:
Privat plass i lukket garasjeanlegg.

Oppvarming:
Vannbåren varme i gulv i stue, soverom og kjøkken. Varmekabler på bad.

Beliggenhet:
Tiltalende og nyere selveierleilighet med svært god internbeliggenhet. Lunt, men høyt og fritt med god utsikt til sjøen og flott fjordutsikt og nærhet til vannet, men samtidig litt skjermet mot livet på bryggekanten. 2 private terrasser hvorav den ene har adkomst fra stuen og den andre fra hovedsoverommet.

Her kan man ta på seg tøflene og rusle ned på stranden for å ta seg et bad eller ut på brygga for en båttur!

Sande har blant Vestfolds lengste kystlinjer og øyene rundt benyttes til et yrende badeliv. Mange benytter anledningen til å fiske i sjøen, eller i ett av de mange nærliggende vannene. Vinterstid er det mil på mil med skiløyper i snørike skogsområder.

Sande har en flott og tilgjengelig skjærgård. Innenfor en drøy time med en rask båt, når du indre og ytre Oslofjord, Tønsberg, Tjøme og Hankø.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Utomhusområder fremstår som sjeldent flotte og tiltalende. Det samme med overganger mellom bebyggelse, beplantinger og bryggeområdene med badeplass og flott sandstrand.

Området er bilfritt med påkostede fellesarealer med brede trappeganger, vannfall og vannspeil som gir en ekstra dimensjon til livet på bryggekanten.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Regulering

Kommuneplan/kommunedelplan: Boliger
Gjeldende regulering: Boliger
Regulering under arbeid: Det er fortsatt utvikling av Nordre Jarlsberg Brygge
Planforslag: Følgende planer berører eiendommen: Videre utvikling av Nordre Jarlsberg Brygge

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse, men ikke ferdigattest.

Beskrivelse (type bolig)
Når du kjøper en eierseksjon/-leilighet, kjøper du en andel av en eiendom og får en eksklusiv bruksrett til en del av eiendommen, normalt en leilighet. Du blir medlem i et sameie (hos Lovdata kan du lese lov om eierseksjoner), og må betale fellesutgifter til bl.a. forsikring, vaktmester, vedlikehold og oppvarming av fellesarealer. Du har full råderett over boligen, og kan bl.a. pantsette den, belåne den og foreta innvendig oppussing. Du er normalt ikke ansvarlig for annen gjeld enn den du selv tar opp i forbindelse med kjøpet av boligen. Sameiet kan imidlertid ha felles gjeld og ta opp felles lån for å finansiere oppussings- og rehabiliteringsarbeider. Du vil da være ansvarlig for din andel av dette.

Dersom det er vedtektsbestemt at ny eier skal godkjennes av styret i sameiet, er dette en forutsetning for lovlig å kunne ta boligen i bruk.

Dersom kjøper ikke blir godkjent av sameiet iht. vedtektene, må enten boligen videreselges for kjøpers regning og risiko eller få styrets vurdering rettslig prøvd. Det er kjøpers risiko om slik godkjennes gis.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje:

Bruksareal per etasje:

lnngår i p-romsareal: Gang, 2 soverom, bad, kjøkken og stue.

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra e-verket: Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Eiendommen selges for dødsbo og selger har ikke primærkjennskap til boligen. Kjøper kan derfor inneha en svakere kjøpsrettslig stilling enn ved et ordinært salg hvor selger selv bebor eiendommen og avgir opplysninger om denne.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 2 980,-

Kommunale gebyrer vann og avløp utgjør for 2018 kr 2980,43 inkl. mva. forutsatt én boenhet og et samlet stipulert vannforbruk på 42 m3 iht. Sande kommune. Megler anfører at man må påregne et høyere kostnadsnivå, da sist år var begrenset mht. forbruk.
Det er installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 0
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 749 243,-
Sekundær formuesverdikr 2 397 578,-
Formuesverdi årstall 2016

Oppdragsnummer
1-18-00196

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsiking fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
dahl.webtopsolutions.com/customer.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.
3. Budrunder.no, en tjeneste levert av Norges Eiendomsmeglerforbund.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 13.06.2018
Selgers egenerklæring, datert 31.05.2018
Energiattest, datert 31.05.2018
Kopi av informasjon fra stedlig energiverk vedrørende eiendommens el‐anlegg datert 04.06.2018
Situasjonskart
Eiendommens reguleringsmessige forhold
Opplysninger fra forretningsfører Obos, datert 31.05.2018, inneholdende:
‐ Boligopplysninger
‐ Innkalling og protokoll til ordinær
generalforsamling
‐ Årsberetning, samt årsregnskap og budsjett
‐ Revisjonsberetning
‐ Vedtekter
‐ Husordensregler

Tinglyste heftelser

Bestemmelse om veg - Tinglyst dato 25.10.2010
Med flere bestemmelser GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Best. om adkomstrett - Tinglyst dato 23.11.2010
Med flere bestemmelser GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Erklæring/avtale - Tinglyst dato 17.03.2008
Avtale om utbygging av Nordre Jarlsberg brygge. Bestemmelse om overdragelse av eiendommen. Med flere bestemmelser GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Erklæring/avtale - Tinglyst dato 05.11.2010
Bestemmelser i forbindelse med gjennomføring av planer for Nordre Jarlsberg Brygge. Med flere bestemmelser GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Bruksrett - Tinglyst dato 23.11.2010
til toalettanlegg GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLEREAnnonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.