Adresse

Nedre Torggate 12
3015 DRAMMEN

Prisinformasjon

Prisantydning: 1.990.000

Andel fellesgjeld: 3.143.000

Totalpris: 5.133.000 (Andel fellesgjeld + prisantydning eks. omkostninger)

Felleskost: 11.239

Felleskost inkluderer:

Kommunale avgifter, renovasjon, standardpakke-GET tv og internett, avgift for leie av parkeringsplass, forsikring på bygget (ikke innbo), strøm i fellesarealer, vaktmestertjenester som snømåking, a-konto oppvarming via vannbåren gulvvarme, a-konto varmtvann, og renhold er inkludert i felleskostnadene, samt renter på felleslån. Størrelsen på fellesutgiftene er foreløpig bare stipulert etter erfaringstall og vil i fremtiden settes i samråd med forretningsfører. Det tas derfor forbehold om endringer.

Omkostninger

Pantattest pr. dokument kr 204,-
Gebyr hjemmelsoverføring kr 430,-
Gebyr pr. pantenotering kr 430,-
Gebyr forkjøpsrett (USBL) kr 7 063,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 6 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 15.027

Totalpris med omkostninger kr 2.005.027

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 4 100,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Andreas Høstvik
+4748234223
ah@dahlas.no

Areal og byggeår

Primærareal: 92

Bruksrareal: 95

Antall soverom: 2

Etasje: 4

Tomtestørrelse: 1230

Boligtype: Leilighet

Eierform: Andel

Byggeår: 2017

Energimerking: C Grønn

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Vaktmester-/vektertjeneste
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Sentralt
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 114
Bruksnr: 1539
Andelsnummer: 31
Borettslagsnavn: Bragernes atrium borettslag
Kommune: DRAMMEN

Beskrivelse
Leiligheten er en svært attraktiv inngangspris, og det er også opprettet opprettet IN-ordning for nedbetaling av andel fellesgjeld. Det betyr at det er mulig med lavere månedlige felleskostnader dersom man ønsker!

Ved kjøp av denne leiligheten slipper man å betale 2,5% dokumentavgift til staten.

Kort fortalt
- Lekker 3-roms i fjerde etasje.
- Særdeles sentralt og populært.
- Heisadkomst opp til leilighetsplan.
- Parkering i felles garasjekjeller.
- To balkonger.
- Romslig entré med møbleringsplass.
- Tidløst kjøkken med plass til langbord.
- Gjennomgående dagslys i stue/kjøkken.
- Romslig stue med utgang til balkong.
- Delikat bad med plass til vaskemaskin.
- Lagring i bod og disponibel kjellerbod.
- To soverom med gode garderober.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Det er balansert ventilasjonsanlegg.
- Gulvvarme i alle rom via fjernvarme.

Innhold
Romslig og gjennomgående leilighet med to balkonger. Svært enkel adkomst da det er heis fra både bakkeplan og garasjekjeller, direkte til boligens 4. etasje. Funksjonell og arealeffektiv planløsning bestående av følgende

Entré, gang, bad, kjøkken, stue, 2 soverom og bod/teknisk-rom.

I tillegg nevnes
- 2 balkonger.
- Biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg i kjeller.
- Romslig bodrom i tilbaketrukket del av kjeller.

- Bragernes Atrium borettslag og Bragernes Atrium sameie disponerer begge fellesareal med blant annet stor og solrik takterrasse med flott utsikt i alle retninger, samt uteområde i atrium.

Standard:
Meget attraktiv leilighet i det "nyetablerte" Bragernes Atrium, svært sentralt beliggende på Bragernes!

Enkel adkomst fra både Nedre Torggate og Nedre Storgate. For øvrig pen og innbydende felles entré med trapperom/heis og videre forbindelse til fellesareal.

Leiligheten har en god standard da byggeåret er 2017, fremstår som ny. Bygningen er tilrettelagt for en enkel tilværelse da fellesarealets dører åpnes automatisk ved dørbrytere, samt romslige planløsninger som er vennlig for blant annet de som krever funksjonshemmede løsninger.

Romstandarden beskrives som følgende:

Entré
En blå dør fører inn til entreen, som gir et meget godt førsteinntrykk med sin lyse, lette stil. Rommet har downlights, hvitmalte vegger og listefri overgang til tak. Det er dørtelefon ved ytterdøren og god plass til ønsket garderobeløsning. I tillegg ligger entreen tilknyttet bod, så det er enkelt å holde orden.

Stue
Stuen er gjennomgående med åpen løsning til kjøkken og utgang til balkong i hver ende. Store vindusflater sørger for godt gjennomlys og skaper en luftig følelse. Veggene er hvitmalte med lysgrå fondvegg, gulvet er i parkett og det er listefritt til tak. I stuesonen er det god plass for sofa og tv-løsning, mens et langbord enkelt kan plasseres i kjøkkensonen med flott utsikt mot Bragernesåsen!

Kjøkken
Kjøkkenet har en tidløs, men moderne innredning med hvite høyglansfronter. Den har freste grep, lys benkeplate i laminat med underlimt vaskekum, grå fliser over benk og bra med benkebelysning. Kjøkkenet har integrert stekeovn, platetopp og en stilig ventilator med front i børstet stål. Det er opplegg for oppvaskmaskin i benk og nisje for kjøleskap. Kjøkkenet er påkostet med flere tilleggs valg.

Bad/wc/vaskerom
Badet er delikat med grå gulvfliser, hvite veggfliser, gulvvarme og downlights. Toalettet er vegghengt og dusjhjørnet er nedsenket med innfellbare glassdører. Baderomsinnredningen er moderne med hvite fronter, heldekkende servant og speil med integrert belysning. Ved siden av innredningen er det opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to fine soverom med parkettgulv og lyse veggflater. Begge rommene har garderobeskap med slette, hvite fronter. Det er god lagringsplass i bod tilknyttet entré og i disponibel kjellerbod adskilt fra garasjeanlegg.

Overflater:
Tak: Himlinger med malte overflater. Takhøyde ca. 260 cm.
Gulv: Overflate med parkett og fliser.
Vegg: Overflate med malte flater og fliser.

Parkering:
Medfølgende biloppstillingsplass i felles oppvarmet garasjekjeller. Muligheter for el-bil lading. Leiligheten har parkering på seksjon 46 i parkeringssameiet.

Oppvarming:
Leiligheten er oppvarmet med vannbåren gulvvarme som er tilknyttet fjernvarmeanlegg. Det er balansert ventilasjon.

Beliggenhet:
Eiendommen har en særdeles sentral beliggenhet i Bragernes Atrium, midt i snøfrie gågater, hvor alle bymessige fasiliteter ligger innen en radius av få minutters gange. Rett utenfor døren har du tilgang til byens pulserende sentrum og uteliv, Magasinet kjøpesenter, torget, eller den vakre elvepromenaden med både utendørs servering, grønne lunger og badestrender.

Legg gjerne turen via Ypsilon til Union Brygges urbane mangfold hvor det bys på restauranter, kafeer, rockescene og et spennende kulturliv. På Papirbredden finner du også Campus Drammen – en av landets mest moderne kunnskapsparker. HBV har et bredt studietilbud innenfor en rekke attraktive retninger. I tillegg er det kort vei til Drammensbadet – Norges største badeanlegg, Drammenshallen og idrettsparken på Marienlyst med fotballbaner og skøyteis.

Ønsker du å utfordre alpinkunnskapene er du en liten biltur unna Drammen Skisenter på Åssiden. I området ligger også hallen til Drammen Tennisklubb med fire baner. Vil du heller ta en skogstur kan du legge turen til «Sikksakken» bak sykehuset og ta deg innover i Bragernesåsens turområder. Her venter både Åspaviljongen og Spiralen med herlige utsiktspunkter.

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Kiwi Magasinet og Bunnpris Losjeplassen. Magasinet ligger midt i gågaten, rett ved siden av leiligheten. På Magasinet er det over 50 butikker og flere serveringssteder. For øvrig byr sentrum på koselige gågater og torg, i tillegg til sentrene CC Drammen og Torget Vest.

Drammen har et godt kollektivtilbud via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Tinghuset som ligger ca. 200 meter fra leiligheten. Ellers stopper TIMEs Expressen utenfor Torget Vest og det er kort gange til Drammen jernbanestasjon, hvor også flytoget har avgang. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Brakerøya stasjon, 6 min til Drammen stasjon, 6 min til Gulskogen, 37 min til Oslo S og 40 min til Kongsberg, samt 1 t og 13 min til Oslo lufthavn.

Ønsker du å bruke bena er det ca. 13 min til Union Brygge, 3 min til Bragernes torg, 8 min til Strømsø torg og 19 min til Marienlyst, bare for å nevne noe. Fra eiendommen er det gangavstand til Bragernes barneskole og Børresen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder og et godt utvalg av barnehager. På Papirbredden helt nede ved elva finner du Universitetet i Sørøst-Norge.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Leiligheten har utgang til to balkonger fra henholdsvis stue og kjøkken. Balkongene ligger på motsatte sider av bygningen, noe som gir tilgang på sol og skygge gjennom hele dagen. Begge har overbygg og tett rekkverk, den ene har tremmegulv. De er tilnærmet like i størrelsen, ca. 6 og 7 kvm, og har plass til enkel sittegruppe.

I tillegg har borettslaget flotte fellesarealer med blant annet takterrasse med flott utsikt og svært gode solforhold. Rett utenfor døren har du umiddelbar tilgang til alt Drammen by har å tilby, blant annet Bragernes torg og den nydelige promenaden langs elven. Bygningen består av borettslag, sameie og næringsdel i 1. etg.

Adgang til utleie
Andelseieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre.

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Regulering

Kommuneplan/kommunedelplan:
Id 335. Navn Kommuneplanens arealdel 2014-2036. Arealbruk sentrumsformål, nåværende.

Id 503.52. Navn Kommunedelplan sentrum.

Gjeldende regulering:
Id 333. Navn Detaljregulering for Bragernes atrium. Formål sentrumsformål.

Regulering under arbeid:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

Planforslag:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse, men ikke ferdigattest.

Beskrivelse (type bolig)
Borettslagsleilighet og andelsleilighet er det samme. Borettslagsboliger kan være leiligheter, rekkehus, tomannsboliger, eneboliger eller fritidsboliger.

Boligmassen eies av borettslaget og borettslagets eiendom har et eget grunnboksblad i Grunnboken.

Du blir andelseier i borettslaget ved å kjøpe en andel med et tilknyttet borettsinnskudd. Når du kjøper en borettslagsbolig får du på samme måte som når du kjøper en selveierbolig, en enerett til å bruke en nærmere spesifisert bolig. Når du kjøper en borettslagsbolig må du forholde deg til borettslagets vedtekter og husordensregler. Boligens verdi er summen av kontantbeløpet og andel av fellesgjeld.

Beviset for at du er eier av en andel i et borettslag fremkommer ved at andelen er registrert på ditt navn i Borettsregisteret (Borettsregisteret føres av Statens kartverk og ligger i Ullensvang). Detter et offentlig register hvor både hjemmel og pant blir notert.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Grunnmur av betong. Yttervegger over grunnmur av rammekonstruksjon av stål og betong med utfyllende bindingsverk. Utvendige sementbaserte fasadeplater og fasadeplater. Flatt tak med papp/folietekking. For øvrig se vedlagt tilstandsrapport i salgsoppgaven.

Noen positive og negative forhold ved eiendommen:
- Bad: Det er ikke indikert unormalt utslag ved fuktsøk. Nye fliser er lagt på flis etter reklamasjon. Arbeid er utført i regi av Ticon AS. Ok fall mot sluk.
- Kjøkken: God tilstand på fastmontert innredning. Det er ikke indikert fukt på gulv, vegg eller benkeplate.
- Vinduer med energiglass. Tett inngangsdør.
- Normalt godt vedlikehold på innvendige overflater.
- Skjult el-anlegg, sikringsskap med automatsikringer.
- Under oppføring av bygningen ble det registrert en lekkasje i himling ved spisestuen. Forholdet er utbedret i regi av utbygger.
- I regi av borettslaget ble det utbedret en lekkasje i himling mot balkong/stuedel, juni 2018. Usbl boservice bekrefter at det ikke lenger er fukt i himlingen.
- Leiligheten har røykvarslere og sprinkelanlegg.

Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: 95

Bruksareal per etasje: 92

lnngår i p-romsareal: Bad, kjøkken, entré, gang, stue og 2 soverom.

Diverse
Pt foregår det kartlegging/kontroll av overrislingsanlegget i Atrium i regi av Ticon. Leiligheten er ikke berørt av dette.

Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra e-verket:
Anlegget ble sist kontrollert: 2017.
Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører/sameie/bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 0,-

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 3 500
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Total fellesgjeld
Gjeld kr 67 711 500,- pr. 04.07.2018

Andel fellesgjeld
Gjeld kr 3 143 000,- pr. 04.07.2018

lN-Ordning
Boligselskapet har IN-avtale for enkelte lån (mulighet for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld). Opplyste tall vedrørende fellesutgiftene er gitt med avdragsfrihet på borettslagets fellesgjeld, og gjelder de 5 første årene. Økning av felleskostnader må således beregnes etter 5 år fra begynt regnskapsår. Usbl opplyser at er opprettet IN-ordning slik at man individuelt kan nedbetale andel-fellesgjeld. Ved innfrielse vil også felleskostnad bli redusert. Konferer megler ved spørsmål.

Avdragsfrihet
Lånet har noen år med avdragsfrihet. Det må beregnes høyere avdrag av felleskostnader når avdragsfriheten løper ut, dersom man ikke løser inn andel av fellesgjeld.

Andel formue
kr 10 720,- pr. 04.07.2018

Sikringsordning
Borettslaget er forsikret mot tap på felleskostnader i BBL Finans AS. Boligbyggelagenes finansieringsforetak As. Borettslag som har tegnet seg forsikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

Forkjøpsrett
Forkjøpsrett/godkjenning av ny andelseier: Vi gjør oppmerksom på at medlemmer av USBL har forkjøpsrett. Ny andelseier må godkjennes av styret i borettslaget. Dersom kjøper ikke blir godkjent av borettslaget, jfr. Lov om burettslag (burettslagslova) § 4-5, må boligen videreselges for kjøperens regning og risiko.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 1 080 980,-
Sekundær formuesverdikr 3 891 528,-
Formuesverdi årslall 2017

Megler har ikke lykkes i å innhente formuesverdien da den foreløpig ikke foreligger hos Skatteetaten. Beregnet formuesverdi ved hjelp av Skatteetatens boligkalkulator estimerer allikevel en verdi pålydende 1 080 980,-.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2017 utgjør formuesverdien 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Formuesverdien er utregnet via Skatteetatens kalkulator, da opplysningene foreløpig ikke er tilgjengelig.

Oppdragsnummer
1-18-00045

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene..

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet eierskifteforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Eierskifteforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsiking fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i Drammen kommune.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
dahl.webtopsolutions.com/customer.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.
3. Budrunder.no, en tjeneste levert av Norges Eiendomsmeglerforbund.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 09.03.2018
Selgers egenerklæring i forbindelse med
eierskifteforsikring, datert 04.07.2018
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert 04.07.2018
Energiattest, datert 26.02.2018
Situasjonskart
Eiendommens reguleringsmessige forhold
Opplysninger fra forretningsfører USBL, datert 04.07.2018, inneholdende:
‐ Boligopplysninger
‐ Innkalling og protokoll til ordinær
generalforsamling.
‐ Årsberetning, samt årsregnskap og budsjett
‐ Revisjonsberetning
‐ Vedtekter
‐ Husordensregler

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.