Adresse

Veslebakken 2 A
3047 DRAMMEN

Prisinformasjon

Prisantydning: 6.290.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 175.375 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 525,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 13 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 190.529

Totalpris med omkostninger kr 6.480.529

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 100,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Gustav Waal
+4790952321
gbw@dahlas.no

Kort om eiendommen

Innholdsrik enebolig med flott beliggenhet i sentralt, attraktivt og barnevennlig boligområde i Strømsåsen. Gode solforhold fra både hage og terrasse med kveldssol.

Nærhet til Gulskogen skole, barnehage, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I tillegg er det kort gangavstand til Sundland med Talentgården, Attic dansestudio, Akademiet vgs. og Montessori-barneskole. Kun ca. 10-15 min. gange til Drammen togstasjon.

Stor innholdsrik enebolig med fleksibel planløsning med lyse delikate overflater. Det er mulighet for å innrede en liten hybel i U. etg. med entré, bad og stue/kjøkken. Det må da monteres ett hybelkjøkken i stue. En evnt. hybelen vil ikke bli godkjent som en selvstendig utleie leilighet men regnes evnt. som en del av den øvrige boligen.

Areal og byggeår

Primærareal: 195

Bruksrareal: 237

Antall soverom: 6

Tomtestørrelse: 731

Boligtype: Enebolig

Eierform: Selveier

Byggeår: 1990

Energimerking: E Oransje

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Peis/Ildsted
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Sentralt
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 16
Bruksnr: 309
Kommune: Drammen

Innhold
Boligen er over 3 plan og inneholder:
U. etasje: Trapperom/tv-stue, trimrom, stue, vindfang, bad og bod.
1. etasje: Vindfang, vaskerom, bad, trapperom, stue/spisestue, kjøkken og 3 soverom.
2. etasje: Trapperom/gang, stue, 2 soverom og bod.

Garasje er beliggende i U. etasje.

Standard:
Stor innholdsrik enebolig med fleksibel planløsning med lyse delikate overflater. Tak og vegger i U. etg. og i 2. etasje, samt tak og vegger i stue/hall i 1. etasje er malt i 2018. I tillegg er alle dører i 1. etasje og 2. etasje byttet samme år.

Tiltalende kjøkken med hvit profilert kjøkkeninnredning. Benkeplate og kjøkkengulv nytt i 2018. Integrert oppvaskmaskin. Montert avtrekksvifte over komfyr. God spiseplass.

Fra spisestue er det utgang til delvis takoverbygd terrasse på ca. 16 m² og hage. Markise på del av terrasse. Denne er sør/vestvendt med gode solforhold.

Stue med peisovn.

Bad i 1. etg. med fliser på gulv og varmekabler i gulv, klosett, baderomsinnredning med servant og dusjkabinett.

Pent bad i U. etg. med fliser på gulv og varmekabler i gulv, klosett, baderomsinnredning med servant og dusjkabinett. Badet er oppgradert av fagfolk i 2013 ifølge eier.

Loftstue med mange bruksmuligheter. Kan også deles opp slik at det blir et til to soverom.

Eget vaskerom med skyllekar i stål, klosett og røropplegg til vaskemaskin.

Plassbygd garderobeskap i gang. Garderobeskap på soverom i 1 etasje.

Det er mulighet for å innrede en liten hybel i underetasjen som da vil inneholde entré, bad og stue/kjøkken. Det må da monteres en enkel kjøkkeninnredning i stue samt utføres arbeider som naturlig hører sammen med dette. En evnt. hybel vil ikke bli godkjent som en selvstendig utleie leilighet/enhet men regnes evnt. som en del av den øvrige boligen.

Generelt:
* Balansert ventilasjon med varmeveksler.
* Fibernett til Viken fiber.

Parkering:
Parkering på egen gårdsplass (4-5 biler) og i garasje.

Oppvarming:
Balansert ventilasjon med varmeveksler. Peisovn i stue. Elektrisk gulvvarme i vindfang og bad i 1. etasje samt i stue/soverom, vindfang og bad i U. etasje. Panelovn på soverom og kjøkken. Stråleovn på vegg i vaskerom.

Beliggenhet:
Innholdsrik enebolig med flott beliggenhet i sentralt, attraktivt og barnevennlig boligområde i Strømsåsen. Gode solforhold fra både hage og terrasse med kveldssol.

Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Videre er det kort vei til Union og Drammenselva med promenade inn til sentrum, samt Strømsø torg, jernbanestasjonen (kun ca. 12-15 minutter å gå), Marienlyst og Drammensbadet. Drammen museum, Drammen teater og livet på Union Brygge ved Ypsilon bro er ikke lange gåturen unna.

I tillegg er det kort gangavstand til Talentgården på Sundland med fotballhall. På Sundland ligger også Attic dansestudio, Akademiet videregående skole og Montessori-barneskole ( kun ca. 3 minutters gange).

Strømsåsen byr også på et godt utvalg av merkede stier og gangveier, der det kjøres skiløyper om vinteren. Idylliske Blektjern ligger i skogen bak med gode bade- og fiskemuligheter. Alpine utfordringer finner du i Haukåsbakken i lia rett bakenfor.

Vi ønsker velkommen til Strømsåsen og til Veslebakken 2 A!

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Tomten er pent opparbeidet med gressplen, beplantninger og prydbusker. Gruset innkjørsel og gårdsplass.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Radon
Eier har målt radonverdi i soverrom i underetasje. Brukt måleapparat: Airthings/Corentium Home. Verdiene ble målt fra i fra den 15/1-19 til den 15/3-19. Målt verdi 75 Bq/m3.

Regulering

Kommuneplan:
Kommuneplanens arealdel 2014-2036. Endelig vedtatt arealplan. Ikrafttredelse: 05.10.2015. Arealbruk: Boligbebyggelse, nåværende.

kommunedelplan:
Kommunedelplan for Gulskogen. Endelig vedtatt arealplan. Ikrafttredelse 07.05.1997.

Gjeldende regulering:
Reguleringsplan for Konnerudveien, Blektjernveien, Tygebakken og Strømliveien. Plantype: Eldre reguleringsplan. Status: Endelig vedtatt arealplan. Ikrafttredelse: 21.08.1941. Formål: Boliger.

Regulering under arbeid:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

Planforslag:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse, men ikke ferdigattest. Det foreligger ferdigattest på bruksendring/innredning på av deler av U. etasje datert 29.01.2019. Se vedlegg i prospektet.

Beskrivelse (type bolig)
Enebolig med garasje i U. etasjen.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Støpt betong fundament/gulv som er glattpusset. Synlig fuktsperre på utvendig side av grunnmur med topplist. Grunnmur av Leca grunnmur som er pusset og malt. Yttervegger over grunnmur av isolert bindingsverk. Utvendig liggende kledning. Vinduer med isolerglass. Isolerglass er datostemplet 1989. Balkongdør med isolerglass. Standard utgangsdør. Enkel vippeport til garasje. Saltak med antatt lett undertak. Loftslem uten nedfellbar stige. Nymalte vindskier. Huset (med unntak av nordvegg som ikke trengt å males) og alle vinduer ble utvendig malt i 2018. Alle vinduer i beboelsesrom er malt innvendig i 2018. Tekket med betongtakstein fra byggeår. Elementpipe som er pusset over tak. Innvendig er pipe/brannmur utført av spekkmurt fasadestein/fliser. Feieluke i kjeller. Trebjelkelag mellom etasjene. Boligen er velholdt og det ikke er oppdaget fukt i noen rom ved fuktsøk.

Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: U. etg: 89 kvm. 1. etg: 98 kvm. 2. etg: 50 kvm.

Bruksareal per etasje: U. etg: 55 kvm. 1. etg: 98 kvm. 2. etg: 42 kvm.

lnngår i p-romsareal: U. etasje: Trapperom/tv-stue, trimrom, stue, vindfang og bad. 1. etasje: Vindfang, vaskerom, bad, trapperom, stue/spisestue, kjøkken og 3 soverom. 2. etasje: Trapperom/gang, stue og 2 soverom.

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra e-verket: Anlegget ble sist kontrollert: 18.06.2009. Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Vårt firma har innhentet opplysninger fra Drammensregionens brannvesen (feiervesen). Anlegget ble sist kontrollert: 07.03.2017. Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS. Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no. Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Trimrom i kjeller er i areal som hos kommunen er godkjent til bod og ikke oppholdsrom/beboelsesrom.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer på kjøkken følger med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 9 202,-

Det er installert vannmåler.

Vei, vann og avløp

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 25 018
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 1 231 302,-
Sekundær formuesverdikr 4 432 687,-
Formuesverdi årstall 2017

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2017 utgjør formuesverdien 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal

Oppdragsnummer
1-19-00129

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsiking fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett

Boplikt

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 23.04.2019
Selgers egenerklæring i forbindelse med eierskifteforsikring, elektronisk signert
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert 25.03.2019
Energiattest, datert 25.03.2019
Kopi av informasjon fra stedlig energiverk vedrørende eiendommens el‐anlegg datert 25.03.2019
Kopi av informasjon fra Drammensregionens brann‐ og feiervesen, datert 07.03.2017 og 25.03.2019.
Situasjonskart
Eiendommens reguleringsmessige forhold
Ferdigattest på innredning av deler av U. etasje datert 29.01.2019
Plantegning U. etasje i forhold til godkjennelse innredning boligrom
Servitutt med vann og kloakkledn., tinglyst 03.10.2018

Tinglyste heftelser

Bestemmelse om vann/kloakk - Tinglyst dato 03.10.2018
Bestemmelse om vann/kloakkAnnonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.