Adresse

Elling Holsts gate 14
3022 DRAMMEN

Prisinformasjon

Prisantydning: 4.190.000

Totalpris: 4.190.000

Felleskost: 0

Felleskost inkluderer:
Ingen faste felleskostnader, men løpende vedlikehold foretas etter behov og fordeles iht. vedtektene. Sameiebrøken legges normalt til grunn ved fordeling og representerer for seksjons 1 del 57,5%.

Visning

Kontakt megler

Kontakt

Ola Novak Ødegaard
97164416
ono@dahlas.no

Omkostninger

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss, det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 6 500,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Areal og byggeår

Primærareal: 116

Bruksrareal: 118

Antall soverom: 4

Tomtestørrelse: 446

Boligtype: Horisontaldelt tomannsbolig

Eierform:

Byggeår: 1936

Energimerking: G Oransje

Regulering

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommuneplandelen er avsatt til: Boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan (5.10.2015)

Innhold
Tiltalende leilighet i tomannsbolig, med moderne preg. Gode sol- og lysforhold. Barnevennlig og skjermet hage.

Leilighet over to plan, bestående av følgende rom:
1. etg.: Entré/gang, baderom, stue med åpen kjøkkenløsning.

Underetg.: Gang, separat wc, teknisk rom og 4 soverom hvorav 2 av disse har omkledningsrom.

I tillegg til boligen:
- 1 garasjeplass.
- Felles adkomst og gårdsplass.
- Egen hage/tilleggsdel til seksjonen tildelt fra sameiets eiendom.

Standard:
Leiligheten har en gjennomgående god standard og fremstår som moderne i stilen med helsparklede gipsvegger og tidsriktige detaljer/inredninger. Flott privat overbygget terrasse med gode sol-forhold samt en terrasse på bakkeplan. Salgsobjektet har bruksrett til egen pen inngjerdet hage. Store deler av boligen ble vesentlig pusset opp i 2012 og leiligheten som sådan bør være enkel å flytte rett inn i.

Romstandard:
Kjøkken: Pen og moderne kjøkkeninnredning med hvite fronter høyglans og praktisk løsning med barbenk m/medfølgende barkrakker. Lekker sylinderformet kjøkkenvifte i børstet stål over integrert keramisk topp gir sammen med det delvis nedfelte taket med spotter et eksklusivt preg til rommet. Ellers god arealutnyttelse med integrerte hvitevarer og god benk- og skapplass.

Baderom: Pent og stort bad med store moderne fliser. Delikat flissatt benkeplate med servant. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og moderne sluk. Det er frostet vindu for skjerming- og for gode lysforhold, samt opplegg for vaskemaskin og mekanisk lufting. Integrerte og medfølgende vegghøyttalere fra B&W(forsterker følger dog ikke).

Stue: Lys og åpen stue med gode lysforhold fra vindusflater fra 3 himmelretninger. Meget god rom-følelse med pene og delikate overflater og moderne vedovn med glass. Spisestuen har integrerte og medfølgende vegghøyttalere fra B&W (forsterker følger dog ikke). Fra stuen er det er adkomst til solrik og overbygget terrasse med videre forbindelse til hagen. Strømuttak på terrassen.

Separat toalett i underetasje: Wc og servant. WC har en avløpspumpe grunnet nivået.

Soverom: 4 gode soverom som alle er samlet i underetasjen. 2 av soverommene har egen walk-in garderobe.

Teknisk rom: Begge seksjoner har her sine varmtvannsberedere og det er for sikkerhets skyld montert føler for automatisk stengning av stoppekran ved en evt. lekkasje.

Boligens vinduer er vedlikeholds-vennlige og produsert i Aluminium/PVC. Det er også montert motoriserte utvendige persienner på 4 vinduer i hovedetasjen for solskjerming. Persiennene styres trådløst via fjernkontroll. Det er for øvrig lagt inn fiber fra Viken fiber og mediesignaler distribueres via Altibox.

Det er varmekabler i alle gulv unntatt walk-in garderober.

Vegger: Fliser og malte plater.
Gulv: Fliser, parkett og laminat.
Tak: Malte plater.
Vinduer: Vinduer med energiglass. Glass i vinduer er produsert i 2011.

Parkering:
1 garasjeplass(venstre) i dobbelgarasje med automatisk portåpner. Det er innlagt strøm som er fordelt på hver måler.

Oppvarming:
Elektrisk gulvvarme i alle oppholdsrom. Dog ikke varmekabler i garderobedel av soverom i underetasje, samt vedfyring i moderne vedovn i stue.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Beliggenhet:
Eiendommen ligger i et attraktivt boligområde på Øren. Området er både et
veletablert og barnevennlig boligområde med gangavstand til Øren Barneskole, idrettsanlegg, dagligvarebutikk, Elveparken m.m.

Sentral beliggenhet med enkel adkomst til blant annet byens fasiliteter. Offentlig kommunikasjon, gangvei/​sykkelvei i
umiddelbar nærhet med videre forbindelse til både Drammen stasjon og Gulskogen stasjon, hvorav sistnevnte er innen kort gangavstand.

Ekspressbuss retning Oslo og Kongsberg døgnet rundt fra stoppeplass i Rosenkrantz‐gata, se www.​timeekspressen.​no. Ca. 17 min. med tog til Asker og ca. 40 min. med tog til Oslo fra Gulskogen jernbanestasjon. Flytog fra Drammen Stasjon bruker ca. en time til Gardermoen.

Kort gangavstand til flotte turmuligheter i Drammensmarka, sommer som vinter. Lysløype går fra Bråtan (Kastanjesletta) til Landfallhytta og Spiraltoppen.

Praktisk avstand til bykjernen med "alle" servicetilbud som restauranter, kafeer, kjøpesentre, kino, teater etc. Den flotte Elveparken har både tur‐ og bademuligheter, og bademuligheter finnes også i skogen i bakkant på Landfalltjern.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Tomten er opparbeidet med gressplen, blomsterbed, beplantninger og prydbusker. Fine solplattinger. Felles gruset innkjørsel og gårdsplass.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 116
Bruksnr: 144
Seksjonsnr: 1


Warning: fopen(): Filename cannot be empty in /home/alfaweb3/public_html/wp-content/themes/em-dahl/page_boliger_single-webtop.php on line 527

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/alfaweb3/public_html/wp-content/themes/em-dahl/page_boliger_single-webtop.php on line 528

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/alfaweb3/public_html/wp-content/themes/em-dahl/page_boliger_single-webtop.php on line 529