Adresse

Flåtan 5
3413 LIER

Prisinformasjon

Prisantydning: 7.490.000

Totalpris: 7.490.000

Felleskost: 0

Visning

Kontakt megler

Kontakt

Ola Novak Ødegaard
97164416
ono@dahlas.no

Omkostninger

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Vi gjør oppmerksom på at overnevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Areal og byggeår

Primærareal: 178

Bruksrareal: 184

Antall soverom: 4

Tomtestørrelse: 610

Boligtype: Enebolig

Eierform: Selveier

Byggeår: 2012

Energimerking: C Oransje

Regulering

Eiendommen ligger i regulert område avsatt til boligformål - Reguleringsplan for Hasselbakken - Flåtan, B4. Konferer megler ved spørsmål til dette.

Innhold
På toppen av Stoppenkollen finner vi Flåtan 5 beliggende svært barnevennlig og med en godt utnyttet planløsning.

Eiendommen er gjennomført og har en lys og tiltalende stil. Boligen går over 2 plan og inneholder:

1. etg.: Vindfang/entré, hall, baderom, stue og 3 soverom.

2. etg.: stor stue/spisestue m/utgang til veranda, gang, teknisk rom/innebod, soverom, allrom (TV-stue/omkledningsrom/kontor), stort og lukket kjøkken m/spisesplass, baderom med skjult plass for vaskemaskin og tørketrommel.

Garasje for 2 biler samt biloppstillingsplasser på eiendommen.

Standard:
Eneboligen fremstår i svært god stand og ble oppført i 2012 av Mesterhus Byggmestrene Michalsen AS. Eier har valgt å kombinere klassisk og moderne stil. Dette har bidratt til at boligen oppleves mer som et hjem mot den vanlige nyprosjekt-standarden. Innvendig er det behagelige fargetoner som er tilpasset hvert rom. Ellers er det kvaliteter som balansert ventilasjon, 3-lags vinduer, rør-i-rør opplegg, sentralstøvesuger, 2 flislagte og moderne bad. Pent påbygg fra 2015 med større hall og soverom utført i god håndverksmessig stand av Tømrermester Helge Frøiland.

Romstandarden:
1. etg.: Nytt inngangsparti/entré med stilfulle og kvadratiske 60/60cm gulvfliser med varmekabler. Dobbelfløyet inngangsdør, praktisk skyvedørsgarderobe med innredning.

Romslig hall med samme lekre gulvfliser med varmekabler og nok en skyvedørsgarderobe.

Fra hallen går man er det dobble dører med glass inn til stuen som har parkett på gulv. Stuen nede fungerer i dag som barnas samlingssted og er ideell som en sekundærstue for store og små. Fra denne stuen er det utgang til overbygget veranda og hage.

3 soverom med parkett på gulv. Hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe og garderobeskap på ett annet soverom.

Pent og flislagt bad med moderne format på veggfliser og varmekabler i gulv. Pen innredning med integrert servant. Badekar med dusjvegg i tillegg til dusjhjørne med innfellbare dusjvegger. Vegghengt toalett.

2. etg.: Stor og romslig stue med utgang til veranda. Stuen har et naturlig tregulv som sammen med vedovnen gir et mykere preg og god atmosfære til rommet.

Kjøkkenet er lyst og kan lukkes fra stuen med en skyvedør med glassruter. Kjøkkenet har plassbygget sittebenk med praktisk oppbevaringsskuffer. Hvit innredning med softclose på skuffer og grep i børstet stål. Integrerte hvitevarer som medfølger er fra kvalitetsleverandøren Siemens og består av bred inductionstopp med hele 5 soner, stor stekeovn med pyrolyse i børstet stål, kombinert mikroovn og ovn i børstet stål, pen avtrekksvifte i børstet stål, integrert oppvaskmaskin, integrert helt kjøleskap og integrert helt fryseskap. Dobbel vask med skyvefjøl i vedlikeholdsvennlig Granite Cristalite. Innredningen går for øvrig til tak, så her slipper man unødig støvansamling.

Bod og teknisk rom med parkettgulv og hyller for oppbevaring. Her er også ventilasjonsanlegget og sentralstøvsugeren plassert.

Soverommet i denne etasjen ligger i påbygget del og har adkomst via et allrom som enten kan benyttes som kontor, TV-rom eller omkledningsrom.

Bad nr. 2 er pent flislagt med moderne kvadratiske veggfliser og varmekabler i gulv. Badet er ellers utstyrt med dusjhjørne med innfellbare dusjvegger, vegghengt toalett og servant med underskap.

Dobbelgarasjen har en stor og motorisert leddport som er fjernbetjent. Separat inngangsdør og god oppbevaringsplass.

Her er det meste tilrettelagt for et godt fungerende og tiltalende familiehjem!

Parkering:
Parkering i dobbelgarasje og på brosteinsbelagt gårdsplass.

Oppvarming:
Strøm via varmekabler og panelovner. Vedfyring via peisovn i stue.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Beliggenhet:
Stoppenkollen har utviklet seg til å bli et svært attraktivt og barnevennlig område. Med umiddelbar nærhet til naturen, fin utsikt mot fjorden og med et tilbud til barnefamilier som få kan matche. Aktivt idrettsmiljø og attraktiv skolekrets.

Eneboligen ligger fint til med akebakken og skiløypen rett over veien. Stor og solrik uteplatting steinsatt med granittfliser. Barnevennlig med flat gressplen og pent gjerde rundt deler av tomten.

Drammensmarka som nær nabo med unikt turterreng både sommer og vinter. Om vinteren er det oppkjørte skiløyper ca. 100 meter fra huset!

Landlig, men sentral beliggenhet med ca. 10 min. til Drammen og ca. 30 min. til Oslo med bil. Høvik skole 1-10 klasse (2010), videregående skole med alle linjer, blant annet dans, drama, musikk og idrett er tilgjengelig. Avstand ca. 1,5 kilometer.

Det er videre gangavstand til Lier stadion med fotballbaner, volleyballbaner, tennisbaner, Reistad Arena idrettshall med håndballbaner, klatrevegg samt Lierhallen med svømmehall.

Aktiv og sosial velforening på Flåtan med lekeplasser, fotballbane, grøntarealer, arrangement m.v.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Svært pent opparbeidet og beplantet med plen, hekk og pen beplantning i blomsterbed. Brostein og asfalt på gårdsplass og innkjørsel med granittsøyler på hver side av innkjøring. Flott terrasseplatting med eksklusive granittfliser levert av Sigvartsen Steinsindustri pent innrammet med rullestein. Store deler av hagen har stakittgjerde som gjør eiendommen enda mer barnevennlig og danner et fint skille mot fortauet.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 33
Bruksnr: 34


Warning: fopen(): Filename cannot be empty in /home/alfaweb3/public_html/wp-content/themes/em-dahl/page_boliger_single-webtop.php on line 527

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/alfaweb3/public_html/wp-content/themes/em-dahl/page_boliger_single-webtop.php on line 528

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/alfaweb3/public_html/wp-content/themes/em-dahl/page_boliger_single-webtop.php on line 529