Adresse

Tord Pedersens gate 89 A
3014 DRAMMEN

Prisinformasjon

Prisantydning: 5.950.000

Totalpris: 5.950.000

Felleskost: 4.197

Felleskost inkluderer:
á konto strøm, vann og avløp, renovasjon, oppvarming, vaktmester, trappvask, TV (Get), internett etc.

Visning

Kontakt megler

Kontakt

Ola Novak Ødegaard
97164416
ono@dahlas.no

Omkostninger

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Areal og byggeår

Primærareal: 103

Bruksrareal: 103

Antall soverom: 2

Tomtestørrelse: 3003

Boligtype: Leilighet

Eierform:

Byggeår: 1975

Energimerking: G Rød

Regulering

Eiendommen ligger i område avsatt til nåværende boligformål.

Innhold
Særdeles tiltalende selveierleilighet oppgradert i 2010 med generell god standard og moderne stil. Her starter man dagen med flott fjordutsikt - bor med kvalitet i lys og tiltalende stil og nyter den store balkongen uten innsyn.

Leiligheten har for øvrig en meget god og godt utnyttet planløsning bestående av: Romslig og bred gang, 2 soverom samt et kontor. Pent flislagt bad. Separat toalett. Stor og lys stue med åpen kjøkkenløsning. Stor balkong med 2 dypere soner for både sittegruppe og spiseplass. 2 gode boder og 1 matbod, alle i samme etasje - rett utenfor leiligheten.

Felles søppelrom ved hovedinngang/heis. Fellesvaskeri.

Standard:
Leiligheten har en meget god standard og det ble gjort en større oppgradering i 2010, der romløsning ble endret, vegger ble gipset og helsparklet, kjøkkenet ble nytt, baderom og toalett ble skiftet, øvrige rom fikk også nye overflater, deler av det elektriske ble skiftet/skjult/oppgradert m.v. Sikringer ble skiftet til automatsikringer i 2014.

Romstandarden beskrives slik:

Kjøkken: Hvit høyglans innredning med skuff- og skapdemping med unntak av ett skap. Medfølgende og integrerte hvitevarer på kjøkken bestående av mikroovn, kjøleskap, stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og fryser i kjøkkenøy. Praktiske løsninger med bl.a. en fin sitteplass med inntrukket parti under benk på kjøkkenøy, ekstra innredning i egen seksjon med benkeplate samt overskap som er tett mot tak.

Stue: Stuen er lys og svært romslig. Flytter man fra enebolig er det her enkelt å innrede med god veggplass. De store vinduene mot fjorden gir rommet godt med dagslys. direkte adkomst til stor balkong som er overbygget. Overbygget gir en viss grad av solskjerming inn i leiligheten og er også svært praktisk mht. at møbler står beskyttet for snø og regn.

Gang/hall: Gangen er bred og flislagt gulv med mørke fliser, skyvedørsgarderobe samt 2 innfelte skap for sko, støvsuger etc.

Toalett: Separat toalett med fliser på gulv og pen servant med underskap.

Baderom: Lekkert bad med flislagte vegger og gulv samt varmekabler i gulv. Innfelt speil og pen innredning med både over- og underskap. Ekstra innredning som er vegghengt. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Trygg løsning med dusjkabinett med vann direkte til sluk. Downlights i himling.

Soverom: 2 gode soverom - begge med garderobeskap.

Kontoret: Kontoret har utgang til balkong.

Leiligheten er i meget god stand og det er her enkelt å flytte rett inn uten noe behov for oppgradering.

Parkering:
Det medfølger en fast garasjeplass (nr. 17) i felles garasjeanlegg. Ekstra utendørs parkeringsplass kan leies om ønskelig.

Oppvarming:
Vannbåren oppvarming av leiligheten via radiatorer fra felles sentralfyr. Elektriske varmekabler i badegulv.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Beliggenhet:
Leiligheten har en meget bra internbeliggenhet der den ligger i 2. etasje med oppgradert standard i gangen utenfor leilighetsdøren. Fellesgangen utenfor leilighetsdøren går kun til denne leiligheten, noe som gir en mer privat følelse enn de vanlige fellesgangene.

Leiligheten har for øvrig en nydelig beliggenhet i et meget attraktivt boligområde øverst på Strøtvetjordet. Solrike omgivelser og med praktfull utsikt over fjorden med innseilingen og over Drammen by.

Det er kort gangavstand fra eiendommen og ned til nærbutikk. Leilighetskomplekset ligger ved inngangen til marka og Bragernesåsen med glimrende helårs turterreng. Nærhet til Åspaviljongen, Spiralen og bademuligheter i små trivelige tjern - alt innen gangavstand.

Gangavstand er det også til Drammen sentrum med alle fasiliteter og til jernbanestasjon både på Brakerøya og Strømsø.

Busstopp ligger rett ned for inngangspartiet.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Ideell andel av felles selveiertomt for boligsameiet. Tomten er opparbeidet med asfaltert adkomst, diverse velholdte beplantninger etc. Gjesteparkering nedenfor blokken.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 113
Bruksnr: 878
Seksjonsnr: 8


Warning: fopen(): Filename cannot be empty in /home/alfaweb3/public_html/wp-content/themes/em-dahl/page_boliger_single-webtop.php on line 527

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/alfaweb3/public_html/wp-content/themes/em-dahl/page_boliger_single-webtop.php on line 528

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/alfaweb3/public_html/wp-content/themes/em-dahl/page_boliger_single-webtop.php on line 529