Adresse

Bulows vei 15 A
3047 DRAMMEN

Prisinformasjon

Prisantydning: 4.990.000

Totalpris: 4.990.000

Felleskost: 0

Visning

Kontakt megler

Kontakt

Gustav Waal
90952321
gbw@dahlas.no

Omkostninger

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss, det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 9 200,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Areal og byggeår

Primærareal: 156

Bruksrareal: 159

Antall soverom: 4

Tomtestørrelse: 430

Boligtype: Enebolig

Eierform:

Byggeår: 2005

Energimerking: D Rød

Regulering

Boligen ligger i uregulert område samt innunder kommuneplanen vedtatt 5.10.2015 i område avsatt til boligbebyggelse - nåværende.

Innhold
Innholdsrik bolig som inneholder:

1. etasje: Vindfang, trapperom/gang, stue/spisestue, kjøkken og wc.
2. etasje: Trapperom/loftstue og 2 soverom.
U. etasje: Trapperom/gang, vaskerom, bad og 2 soverom.

Isolert dobbel garasje på ca. 37 kvm. med overbygget terrasse i bakkant.

Standard:
Boligen er nyoppført i 2005 og fremstår som godt vedlikeholdt. Garasjen er isolert og oppført i 2010 med BTA på ca. 37 kvm.

Stor innholdsrik 1/2 part tomannsbolig med fleksibel planløsning med lyse delikate overflater.

Flislagt trappehall med garderobe.

Påkostet kjøkken fra JH interiør med profilert kjøkkeninnredning. Heltre benkeplate med nedfelt vaskekum. Nyere eksklusivt blandebatteri. Integrerte hvitevarer med kjøleskap, fryser , komfyr, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Alle hvitevarer unntatt stekeovn og kjøkkenvifte er nye. Vegg over kokesone er flissatt. Montert fritthengende avtrekksvifte over komfyr. Downlights i tak og åpen barløsning med spiseplass mot stue.

Stue med downlights i tak og åpen løsning mot kjøkken. Skjult røropplegg for tv og høyttalere. Utgang til terrasse på ca. 32 m² med sol og god utsikt. Det er nyere (fra 2015) elektrisk markise over deler av terrassen.

Delikat loftstue med prosjektor innfelt i vegg, lerret og skjult røropplegg for hjemmekino. Fleksibel planløsning og kan brukes som spillerom, lekerom, avslapningsrom etc.

Romslig tiltalende flislagt bad med varmekabler i gulv, innmurt speil med belysning, to toppmonterte bolleservanter på innfliset servantbenk med hyller, høyskap med glassdør, veggmontert toalett, nyere (fra 2015) ekstra stort dusjkabinett, samt ett stort, innfliset Hurricane massasjekar. Det er videre downlights i tak, integrerte høyttalere og elektrisk avtrekksvifte.

Lyst vaskerom med fliser på gulv med gulvvarme, innredning med vaskekum nedfelt i bankeplate, varmtvannsbereder (ca. 300 liter), sentralstøvesuger og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Garderobeskap med profilerte dører i hall og på begge soverom i underetasjen. Bodplass bak knevegger i 2 etasje. Isolert lagringsloft og lagringsloft over garasje.

Elektrisk gulvvarme i hele underetasjen, samt på toalettrom og i entrè i første etasje.

Overflater:
Gulv: Laminat, fliser og parkett.
Vegger: Malte plater, malte panelplater og fliser.
Tak: Malte plater.

Flere uteplasser og terrasser. I bakkant av garasjen er det en overbygd terrasse med downlighst i tak på ca. 12 kvm. som er skjermet av levegg.

Generelt:
* Nettverksskap med skjulte kabler rundt i eiendommen.
* Varmepumpe montert 2015
* Kjøkkenkran 2015
* Utekran ny 2015
* Ekstra stort dusjkabinett 2015
* Malt utvendig våren 2016 av fagfolk
* Oppussing soverom 2. etg 2016
* Malt gjerdet 2017, nytt gjerde oppe 2017
* Persienner på soveromsvinduer i 2. etasje
* Hagebelysning
* Varmekabler i innkjørsel/gårdsplass
* Fibernett med Altibox til Viken fiber
* Sikringsskap med automatsikringer
* Monter alarm

En meget flott familieeiendom med svært gode kvaliteter og løsninger.

Parkering:
Parkering i egen dobbelgarasje samt i egen gårdsplass.

Oppvarming:
Montert luft til luft varmepumpe i trapperom til 2 etasje i 2015. Elektriske panelovner i noen rom. Gulvvarme i vindfang, wc og hele U. etasjen i følge eier. Pipeløp med mulighet for montering av ildsted.

Overtakelse:
Etter avtale med selger.

Beliggenhet:
Boligen er beliggende sentralt på Gulskogen i Drammen. Umiddelbar nærhet til barne- og ungdomsskole, bussholdeplass, samt stort kjøpesenter med et rikt og variert butikkutvalg - Gulskogen nye kjøpesenter med ca. 120 butikker.

Gangavstand til elveparken med flotte tur og rekreasjonsmuligheter, Gulskogen gård med flott parkanlegg, marka med gode turmuligheter sommer som vinter og Drammen sentrum med alle fasiliteter.

God offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste bussholdeplass er i umiddelbar nærhet til boligen. Gulskogen togstasjonen ligger kun ca. 5-10 minutters gange, noe som byr på gode pendlermuligheter. Med bil tar det ca. 5 min til sentrum samt ca. 35 min til Oslo.

Gangavstand til Rødskog barneskole og Gulskogen barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av barnehager.

Det er lekeplass i tilknytning til Gulskogen og Rødskog skole og kort vei til Strømsgodset IF´s flotte treningsanlegg med gressbane og to kunstgressbaner, hvorav en er oppvarmet og en blir islagt vinterstid. I tillegg er det kort vei til Talentgården på Sundland med fotballhall. På Sundland ligger også Attic dansestudio, Akademiet videregående skole og Montessori-barneskole ( kun ca. 7-10 minutters sykkeltur).

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Tomten har inngjerdet hage og er svært pent opparbeidet med gressplen, beplantninger og prydbusker. Belegningsstein i innkjørsel og gårdsplass. Det er murt opp steingjerde mot vei noe som gir en fin innramming av eiendommen. Varme i bakken foran garasje og frem til inngangsdøren til boligen noe som gir isfri adkomst vinterstid.

Fra inngangsparti er det trapp ned til stor, steinbelagt gårdsplass. Fra gårdsplass er det trapp ned til uteplass som har plass for flere sittegrupper. Uteplassen er dels overbygd av terrasse i første etasje på ca. 32 kvm. I bakkant av garasjen er det en overbygd terrasse med downlights i tak på ca. 12 kvm. Denne er skjermet av levegg. Mot nabo er det oppført støttemur.

Deler av tomten mot Vest disponeres av naboen i Bulows vei 13.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 105
Bruksnr: 146
Seksjonsnr: 1


Warning: fopen(): Filename cannot be empty in /home/alfaweb3/public_html/wp-content/themes/em-dahl/page_boliger_single-webtop.php on line 527

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/alfaweb3/public_html/wp-content/themes/em-dahl/page_boliger_single-webtop.php on line 528

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/alfaweb3/public_html/wp-content/themes/em-dahl/page_boliger_single-webtop.php on line 529