Adresse

Stoppenkollen 23
3413 LIER

Prisinformasjon

Prisantydning: 3.790.000

Totalpris: 3.790.000

Felleskost: 2.860

Felleskost inkluderer:
Felles bygningsforsikring, det vesentlige av vedlikehold, trappe- og gangvask, fiber- grunnpakke for TV- og datasignaler (fiber med PVR inkl.), trappevask, renovasjon, forretningsførsel m.v.

Visning

Kontakt megler

Kontakt

Ola Novak Ødegaard
97164416
ono@dahlas.no

Omkostninger

Vi gjør oppmerksom på at overnevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Areal og byggeår

Primærareal: 69

Bruksrareal: 74

Antall soverom: 2

Etasje: 2

Tomtestørrelse: 3312

Boligtype: Leilighet

Eierform:

Byggeår: 2015

Energimerking: B Grønn

Regulering

Eiendommen ligger i regulert område avsatt til boligformål - Reguleringsplan for Hasselbakken - Flåtan, B4. Konferer megler ved spørsmål til dette.

Innhold
Tiltalende 3-roms selveierleilighet i attraktivt og nyere boligsameie oppført i 2015. Stor terrasse og direkte adkomst ut til barnevennlig gressplen. Leiligheten nyter også en fin utsikt til fjorden.

Her bor man med gode rammebetingelser og en praktisk tilrettelagt tilværelse med heis i bygget, fast plass garasjekjeller og adkomst til ski-/turløype fra samme gaten. Stikkontakt for lading av bil på garasjeplassen blir montert.

Leiligheten har en god planløsning bestående av: Entré, stue med utgang til stor terrasse og gressplen, åpen kjøkkenløsning, gang, flislagt bad, 2 gode soverom og innvendig bod.

Leiligheten har også fast garasjeplass og bod i samme etasjeplan.

Fin felles lekeplass, uteparkering for gjester, moderne nedgravet søppelanordning.

Standard:
Leiligheten har en god nyprosjektstandard med balansert ventilasjon, vannbåren gulvvarme, hvitevarer fra Siemens m.v.

Romstandarden beskrives slik:
Entré: Romslig entré med fliser på gulv og glassdører mot stue. Dørcalling med fjernåpner til hovedinngangsdør.

Stue: Stor stue med pent enstavsparkett i lys eik. Stuen har mediesignaler fra Fiber1 (tidl. Lier Fiber) og det er inkludert PVR-funksjonalitet som muliggjør opptak. Fra stuen er det store vinduer fra gulv til tak rettet mot syd og utgang til delvis overbygget terrasse (25 kvm.) og gressplen.

Kjøkken: Åpen kjøkkenløsning og pen innredning fra Sigdal kjøkken. Frontene er hvite og profilerte med benkeplate i eik og integrerte hvitevarer fra kvalitetsleverandøren Siemens bestående av kombinert kjøle- og fryseskap, stekeovn, platetopp og integrert oppvaskmaskin.

Baderom: Pent, flislagt og romslig bad med innfellbare dusjvegger, vegghengt toalett, pen hvit baderomsinnredning med spotter over speil og servant i underskap. Downlights i tak og elektriske varmekabler i gulv.

Soverom: Begge soverom er romslige og har pen enstavs eikparkett. Også her er vinduene nærmest fra gulv til tak, noe som gir godt lys inn til rommene.

Innvendig bod: Sjeldent stor bod på ca. 5 kvm. Noen av garderobeskapene fra soverommene er plassert her. Eget balansert ventilasjonsanlegg for leiligheten er også plassert her. Her filtreres luften og varmegjenvinnes, slik at leiligheten skal ha et godt, energieffektivt og allergivennlig innemiljø.

Veggene i leiligheten er av lysmalt gips/betong/mur med unntak av badet som har fliser. Noen synlige innfestingsmerker på gavl-vegg på hovedsoverom.

Parkering:
Gode parkeringsforhold med fast plass i garasjekjeller. Gjesteparkering på utendørs parkeringsplass.

Oppvarming:
Vannbåren gulvvarme via jordvarmeanlegg og varmtvannssentral, elektriske varmekabler i baderomsgulv.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Beliggenhet:
Stoppenkollen har utviklet seg til å bli et svært attraktivt område. Med umiddelbar nærhet til naturen, fin utsikt mot fjorden og med et tilbud til barnefamilier som få kan matche. Aktivt idrettsmiljø og attraktiv skolekrets.

Leiligheten ligger med god internbeliggenhet mot syd og usjenert med stor terrasseplatting rettet mot fjorden. Barnevennlig med plan overgang til gressplen rett utenfor leiligheten - sameiet ligger også i enden av blindvei uten trafikk. Drammensmarka som nær nabo med unikt turterreng både sommer og vinter. Om vinteren er det oppkjørte skiløyper som starter i samme vei!

Landlig, men sentral beliggenhet med ca. 10 min. til Drammen og ca. 30 min. til Oslo med bil. Høvik skole 1-10 klasse (2010), videregående skole med alle linjer, blant annet dans, drama, musikk og idrett er tilgjengelig. Avstand ca. 1,5 kilometer.

Det er videre gangavstand til Lier stadion med fotballbaner, volleyballbaner, tennisbaner, Reistad Arena idrettshall med håndballbaner, klatrevegg samt Lierhallen med svømmehall.

Aktiv og sosial velforening på Flåtan med lekeplasser, fotballbane, grøntarealer, arrangement m.v.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Flott beliggende på toppen av Stoppenkollen og opparbeidet med gressplen, beplantning og lekeplass. Leiligheten har en 25 kvm. stor terrasse på mark som er delvis overbygget. Fra terrrassen går man rett ut på plenen og man sitter både lunt mht. vind og er godt skjermet for innsyn. Sameiet har for øvrig asfalterte parkeringsplasser, underjordisk garasjeanlegg og moderne søppelsystem som er nedgravet.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 34
Bruksnr: 137
Seksjonsnr: 9


Warning: fopen(): Filename cannot be empty in /home/alfaweb3/public_html/wp-content/themes/em-dahl/page_boliger_single-webtop.php on line 527

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/alfaweb3/public_html/wp-content/themes/em-dahl/page_boliger_single-webtop.php on line 528

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/alfaweb3/public_html/wp-content/themes/em-dahl/page_boliger_single-webtop.php on line 529