Adresse

Nedre Storgate 7
3015 DRAMMEN

Prisinformasjon

Prisantydning: 3.590.000

Totalpris: 3.590.000

Felleskost: 2.667

Felleskost inkluderer:
Forsikring på bygning, renovasjon, trappevask, forretningsførsel, grunnpakke TV/data, akonto oppvarming via fjernvarme. Størrelsen på fellesutgiftene er foreløpig bare stipulert og vil settes i samråd med forretningsfører iløpav av 1. driftsår.

Visning

Kontakt megler

Kontakt

Geir Storli
48899790
gs@dahlas.no

Omkostninger

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Areal og byggeår

Primærareal: 56

Bruksrareal: 60

Antall soverom: 1

Etasje: 3

Tomtestørrelse: 1557

Boligtype: Leilighet

Eierform:

Byggeår: 2017

Energimerking: B Grønn

Regulering

Kombinert bolig/ forretning.

Innhold
Leiligheten er beliggende i 3. etasje (2 etasje fra atriumet) og inneholder: inngang fra fellesgang, entre, flislagt baderom, kjøkken med åpen løsning mot stue, soverom samt bod/ teknisk rom.

Bod også i fellesareal i 1 etasje.

Standard:
Leiligheten er nyoppført og ikke tatt i bruk. Fin leilighet i rolig sameie, overbygget terrasse, direkte adkomst til gågate fri for snø og is- lukket område med videocalling - felles skjermet takterrasse.

Gulv: parkett og fliser.

Veggler: malte flater i lyse farger.

Kjøkken: hvit innredning med fliser mellom over- og underskap.

Bad: moderne bad med fliser på gulv og vegger, dusjhjørne, vegghengt wc, servant i innredning. Opplegg til vaskemaskin.

Parkering:
Det medfølger ikke parkeringsplass til leiligheten.

Oppvarming:
Varmekabler på bad, vannbåren varme i gulv og oppholdsrom via felles fjernvarme.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Beliggenhet:
Drammen:
Elvebyen Drammen er den største byen i Buskerud fylke med ca 65.000 innbyggere, men regionhovedstad for et område med 150.000 innbyggere. Byen vokser kraftig i folketall og er en attraktiv by med et meget godt bomiljø. Byen byr på et rikt folkeliv med et aktivt sentrum med en flott elv som har blitt renset og elvebreddene er opparbeidet med parker og turstier. Drammen har et en fantastisk lett tilgjengelig natur med flotte store turområder på begge sider av byen.

Drammen har et stort skole- og aktivitetstilbud både innen kultur og idrett. Avstanden til Oslo er bare ca 35 km og reisetiden med tog til Oslo er bare ca 30 minutter. Drammen er byen hvor det grønne og det urbane går hånd i hånd! Velkommen til Drammen!

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 114
Bruksnr: 665
Seksjonsnr: 19

Gårdsnr: 114
Bruksnr: 1541
Seksjonsnr: 83


Warning: fopen(): Filename cannot be empty in /home/alfaweb3/public_html/wp-content/themes/em-dahl/page_boliger_single-webtop.php on line 527

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/alfaweb3/public_html/wp-content/themes/em-dahl/page_boliger_single-webtop.php on line 528

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/alfaweb3/public_html/wp-content/themes/em-dahl/page_boliger_single-webtop.php on line 529