Adresse

Horgenlia 11
3055 KROKSTADELVA

Prisinformasjon

Prisantydning: 8.475.000

Totalpris: 8.475.000

Felleskost: 0

Visning

Kontakt megler

Kontakt

Trond A. Helgerud
91360434
tah@dahlas.no

Omkostninger

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss, det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 3 900,- / kr 6 500,- / kr 9 200,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Areal og byggeår

Primærareal: 283

Bruksrareal: 291

Antall soverom: 4

Tomtestørrelse: 4820

Boligtype: Enebolig

Eierform: Selveier

Byggeår: 2003

Energimerking: B Lys grønn

Regulering

Eiendommen ligger i uregulert område. I kommunplanens arealdel avsatt til LNF-område (landbruk/natur/fritid)

Innhold
1.etasje: Vindfang/entre med trappehall, kjøkken med spiseplass, kombinert stue/spisestue, TV-stue, 2 soverom, bad med badstue, dusjbad, separat WC, vaskerom, teknisk rom.
2.etasje: 2 store soverom med utgang til hver sin luftebalkong, bad og separat toalett.

Garasje:
Stor garasje med 2 oppstillingsplasser for bil og romslig lagringsplass med arbeidsbenk/verksted.
I sokkeletasjen på garasjen ligger stallen som er innredet med 3 båser og lagerrom.

Standard:
STANDARD:Dette er en særpreget og representativ boligeiendom oppført med utstyr og innredninger av god kvalitet. Boligen er smakfullt innredet og den har en hensiktsmessig og meget praktisk planløsning.

Gulv: I første etasje er det lagt smakfulle keramiske fliser av god kvalitet med gulvvarme i alle rom.
I 2 etasje er det benyttet oljet eik og det er fliser i dusj/bad.

Vegger: Keramiske fliser i alle baderom. Tapet i stue, kjøkken og separate toalettrom. For øvrig vesentlig panelte flater som er beiset i noen rom.
Himlinger: Panelte

Kjøkken:
Huset har et stort og praktisk kjøkken med kokeøy og fin spiseplass ved vindu. Kjøkkeninnredningen er fra Mobalpa og i oljet eik. Det er montert hvitevarer fra Miele, med koketopp strøm + gass, integrert oppvaskmaskin, stekeovn og dampkoker. Det medfølger også side by side kjøl/frys fra Samsung. Flislagte kjøkkenbenker. Koselig peis med innsats. Fra kjøkkenet er det egen heve/skyve dør til uteområde/frokostplass.

Vaskerom:
Romslig og godt med innredning i bjørk fra Huseby og direkte utgang. Flislagt gulv.

Teknisk rom:
Huset har varmepumpe basert på bergvarme og denne sammen med det tekniske systemet rundt dette er plassert her sammen med varmtvannsberederen.

Bad 1 etasje:
Stort og flott foreldrebad. Tiltalende utstyrt med malt innredning Kistefos, 2 vasker, egen dusjnisje, romslig boblebadekar som er innfliset. Det er for øvrig fliser både på gulv og vegger. Her finner man også en romslig dampbadstue med liggeplass begge veier.

Bad 2 i 1 etasje:
Innredning lys bjørk – toalett i samme rom, dusjvegger, keramiske fliser gulv og vegger. Dette badet er tilknyttet gjesterom/trimrom.

Bad 3 i 2 etasje:
Innredning lys bjørk, dusjvegger/hjørne, det er keramiske fliser på gulv og vegger. Servant.

På eiendommen er det bygget en stor og flott garasje med 2 gode oppstillingsplasser for bil. Garasjen er oppvarmet og det er innlagt vann for bilvask med avløp. Romslig lagringsplass med praktisk arbeidsbenk/verksted og oppheng til 5 sykler. Hele gulvet er flislagt.

Den flotte stallen er plassert i garasjens sokkeletasje. Her finner man 3 båser, lagerrom, innlagt vann, vask og sluk støpt betongdekke, utlufting/avtrekksvifte og oppvarming. Undertrykksventilasjon.

Det er oppsatt en hyggelig hagestue med peis på plenen foran huset. Det er også montert terrassevarmere. Herfra er det nydelig utsikt og man kan nyte lange sommerkvelder i solen!

Generelt kan nevnes:

‐ Utstrakt bruk av downlights i tak.
‐ Tiltalende muret gruepeis i stuen.
‐ Skyvedørsgarderobe i entre/gang.
‐ Praktisk egen TV‐stue med plass til kontorløsning etc.
‐ Varmepumpe med bergvarme gir meget gunstig oppvarming.
‐ Stor velutstyrt garasje.
‐ Hyggelig bebyggelse med torvtak
‐ Gjennomgående stilriktig utførelse over
innredninger og farger.

Parkering:
Rikelig med parkering på egen tomt og i garasje.

Oppvarming:
Meget energigunstig oppvarmingssystem med varmepumpe ført til jordvarme via borebrønn. Det er herfra lagt vannbåren gulvvarme til alle beboelsesrom i
1 etasje. I 2 etasje er det montert radiatorer og det er varmekabler på bad.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Beliggenhet:
Dette er en helt spesiell eiendom med meget representativ og tiltalende bebyggelse. Den er velegnet til heste og dyrehold og med ca 2 mål egen inngjerdet havnehage. Tomten grenser til friareale/skogsterreng med turstier så og si fra husveggen! Her har man glimrende turterreng både til fots og fra hesteryggen.

Eiendommen ligger landlig og idyllisk til i åskanten ovenfor Horgen i Nedre Eiker. Samtidig som man ligger fredlig og rolig for seg selv har man kort vei ned til riksveien hvor man når Drammen sentrum på ca 15 minutters kjøring. Til Mjøndalen og Hokksund kjører man på på ca 5 minutter, Det er ca 3 km til barne/undomsskole og det samme til Buskerud Storsenter.

Både sol og utsiktsforhold er sjeldent flotte! Her ser man over Eikerbygdene og helt opp mot Kongsbergnuten og Blefjell. Det er sol fra morgenen - ca 0900 og til sen kveld. På det seneste midtsommers har man solen til nærmere kl 22.

Ønsker man et hyggelig kveldsbad er det ca 2 km opp gjennom skogen til Årbogen med fin badeplass.Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Tomten er fint anlagt og arrondert i terrenget. Den er opparbeidet med barnevennlig gressplen i kombinasjon med naturtomt. Innkjørsel er gruset og det er lagt belegningsstein i gårdsplass. Det er rikelig med parkering.

På nedsiden av gårdsplass og bebyggelse er det anlagt havnehage/hesteinnhegning på ca 2 mål.

Tomtens areal er beregnet og ikke nøyaktig oppmålt. Arealet kan avvike ved en endelig oppmåling. Dette er kjøpers ansvar.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 34
Bruksnr: 12


Warning: fopen(): Filename cannot be empty in /home/alfaweb3/public_html/wp-content/themes/em-dahl/page_boliger_single-webtop.php on line 527

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/alfaweb3/public_html/wp-content/themes/em-dahl/page_boliger_single-webtop.php on line 528

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/alfaweb3/public_html/wp-content/themes/em-dahl/page_boliger_single-webtop.php on line 529