Eiendomsmegleren som ikke ville være megler

Sarah Wennes synes jussen i eiendomsmeglerfaget er mer spennende å jobbe med enn salg.

Les mer.
Martin Eick

Hvis megleren har svarte sokker, så er det ikke Martin

Selv om sokkene er fulle av farger, er Martin Eick opptatt av de viktige tingene. Ikke minst, han er ydmyk overfor menneskers bolig.

Les mer.

Hva er boligen din verdt?

Når du skal flytte er du naturlig nok interessert i å få vite hva boligen din er verdt. Vi har tatt en prat med eiendomsmegler Andreas Høstvik om hvordan en verdivurdering fungerer, hva han som megler ser etter og tar hensyn til og hva som til syvende og sist påvirker prisen.   – Det første […]

Les mer.
fredrik simensen

Ansetter Norgesmester som eiendomsmegler

  1.februar begynner Fredrik Simensen (26) som eiendomsmegler hos Eiendomsmegler Dahl AS. Og det er ikke hvem som helst de har fått med seg på laget. Ikke bare er Fredrik en dyktig megler, men han er også vunnet hele 38 medaljer i NM i friidrett og vært Norgesmester åtte år på rad. Dagen etter jobbstart […]

Les mer.

Konnerud for alltid!

  Trond. A. Helgerud. Godt kjent på: I 25 år har Trond A. Helgerud bodd på Konnerud. Det var det naturnære huset familien i første omgang falt for i 1995. Beliggende helt i skogkanten, med raus tomt og flotte turmuligheter rett utenfor stuedøren. Selv vokste Trond opp på Austad der han trivdes godt. Men nå, […]

Les mer.

Er dette Norges beste oppvekstmiljø?

 Ola Novak Ødegaard. Godt kjent på:   Hva er det som får folk til å flytte fra beste Frogner på Oslo vest og bosette seg i en landbrukskommune som er mest kjent for epler og urter? Vi har tatt en prat med Ola Novak Ødegaard. – Du vet det. Jeg bruker bare 8 minutter med […]

Les mer.

Med hjertet for Drammen sentrum

Andreas Høstvik. Godt kjent på:   Andreas Høstvik er så rendyrka Drammensgutt som du får dem. Vokst opp på Tranby i Lier, men kunne ikke komme seg tidlig nok inn til Drammen sentrum og bylivet der han gikk på BI og etterhvert fikk drømmejobben som eiendomsmegler. – Jeg er selvsagt ikke objektiv når jeg sier det. […]

Les mer.

Å kjøpe bolig på festet tomt

I Norge er det mer enn 300.000 boliger og fritidsboliger som er oppført på festet tomt. Men hva innebærer det egentlig å kjøpe en bolig på festet tomt?

Les mer.

Jeg trives ekstremt godt på Gulskogen!

Hovedgata på Gulskogen er preget av trær og boliger, med syklister og gående ved siden av. Det er rett og slett fint å ta turen til Gulskogen, en bydel som er helt fantastisk enten du er 30 år med barn, 20 år og student, 65 år og pensjonist.

Les mer.

Solgte bolig uten bad

Vi er vant til at det er bad i boligen. Noe annet ville kanskje vært rart? Likevel solgte jeg en bolig til langt over prisen- uten bad.

Les mer.

Hvordan finne drømmeboligen?

Fortsatt kan det være vanskelig å finne den boligen man har drømt om.

Les mer.

Her er det perfekt for studenter

Om du skal ta opp fag fra videregående, ta allmennfaglig påbygg eller utdanne deg ved en høyskole i Drammen, ønsker du mest sannsynlig å bo i nærheten av din skole. De aller fleste unge studenter ønsker å bo sentralt.

Les mer.

På Konnerud kan alle føle seg hjemme

Helt sør i byen finner du Konnerud.  Her bor Tiril på 5, Anette på 30 og Bjørg på 90.

Les mer.

Bar med seg store kontantbeløp

Pengene kommer inn og forsvinner ut igjen av nettbanken. Men for bare 15 år siden ble store kontantbeløp fraktet over Bragernes Torg.

Les mer.

Interiørdesignerens beste tips

Folk er forskjellige, det samme er smaken. Noen vil ha det mørkt hjemme, andre vil ha det lyst. Noen vil ha store og massive møbler, andre liker det lett og nett.

Les mer.

Den gamle damen i Tollbugata

Noen megleroppdrag er litt annerledes enn andre. Noen ganger dreier det seg faktisk ikke om bolig i det hele tatt.

Les mer.

Ti tips til boligjakten

Det er lurt å holde hodet kaldt når du skal kjøpe ny bolig. Her har du noen tips å ta med deg før visningen. 

Les mer.

Hva er det med Ola?

Ola Novak Ødegaard blir stadig anbefalt videre av sine kunder og flere av oppdragene kommer fordi mange ønsker nettopp han som sin megler. Hvorfor er Ola så ettertraktet?

Les mer.

Vis boligen fra sin beste side

Skal du selge? Da er det kanskje på tide å gi boligen et lite ansiktsløft før visningen. Det du ser på som fint, kan andre se på som rot. 

Les mer.

Pitbull på badet

Ikke alle visninger er like enkle å gjennomføre. Spesielt ikke når en firbent venn er tilstede.

Les mer.

Hva er det med Drammen?

Du har sikkert hørt uttrykket én dram i timen er bedre enn én time i Drammen? Bare for å ha sagt det, det stemmer ikke.

Les mer.

Da rottene flyttet inn

Hvor viktig er det egentlig å sikre seg når man skal selge en bolig? Les denne historien, så kan du gjøre deg noen tanker selv.

Les mer.

Veien til boligkjøp kan være lang

År med sparing og slit, BSU-konto, kausjonister og finansieringsbevis! Jeg trenger ikke si mer, veien til boligeier er vanskelig for folk flest. Og dette var kun første steg i prosessen.

Les mer.
Visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl

Vi skulle bare se!

Jeg undres ofte når det avholdes visninger og hvor det nærmest hver gang forekommer at interesserte kunder ikke har ordnet finansiering.

Les mer.
Teateret i Drammen

Kulturelle Drammen

Det er lenge siden kulturliv i Drammen i all hovedsak ble forbundet med oppsetninger i teateret og konserter i Drammenshallen. I dag er det mange spennende tilbud for alle aldersgrupper.  

Les mer.

ROSA OKTOBER

Like sikkert som det er oktober dukker rosa sløyfer opp i Norge. Vi vil bidra til å hjelpe alle mammaer, koner, søstre og døtre.

Les mer.
Hus

Hva bestemmer boligprisen?

Dyrt eller billig? Det er mange forhold som spiller inn når det kommer til boligpriser. Vi ser nærmere på det her. 

Les mer.